Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-07-04 07:05:05

Sziasztok lànyok, nàlam mèg semmi extra. Kira jobbulást. Erikasz mit mértél ma? Vica mi újsàg, izgulok!!
erikasz
2018-07-04 07:01:42

Kira :Ha krémes akkor megtörtént az együttlét is jó !:)
A hőt a gyógyszer is levihette 3-4 napra is ,hát majd kiderül ..de igy is nagyon szép a görbéd !:)
Kívánok neked jó egészséget mihamarabbi gyógyulást !!!

Kira84
2018-07-04 06:42:14

Jó reggelt lányok.
erikasz sajnos nem vagyok még jól, most a köhögési rohamok kaptak el vissza raktam a 36,3, ez a mérés után hirtelen az utóbbi napokban megváltozott a nyák és olyan krémszerű lett, amin meg is lepődtem.Hogy volt e ovum azt nem tudom most a megfázás miatt nem figyeltem ezt.Mivel még az együttlétekhez sem volt kedvem így csak a 14.17.20.napján voltunk együtt
erikasz
2018-07-04 06:34:46

Anita28 :Szerintem aki a lutelárisban barnázik kevés a progeszteron !
Voltál hormonvizsgálaton rendben voltak a hormonok ?
erikasz
2018-07-04 06:27:13

Lion :Nagyon szép vers ,meghatott !!:)
Anitacool : Ez pozítiv ....!:D
Anitaa28 : Rozsaszin maszat 6 DPON...hát nem tudom , ma mennyi a hőd ?
Kerie : De jó hogy írtál ....sikerülni fog az biztos minden rendben lesz !
Natus : Nagyon örülök hogy minden rendben veled és a picurkáddal ....de elszaladt az idő 17 hetes elmúltál !
Vigyázzon rátok az Úr !!!Puszi ....
Kira :Rendbe jöttél ....meggyógyultál ?
Fbara : Hogy érzed magad ?
Amandeen : Hála hogy rendbe jöttetek mindketten ,akkor már próbálkozhattok ebben a ciklusban ?
Anita12 : Régen jelentkeztél mi van veled ?
Vica :Mi újság veled ?
Itt a görbém az ovut berakta a gép ...de kiváncsi vagyok a holnapi hőmre mivel ez az alaphőm ..magasabbat kellene mérnem legalább 36.5 értéknél biztosabb lennék hogy megtörtént !

anitaa28
2018-07-04 06:22:03

Sziasztok!

Ki hogy áll? Erikasz meg volt az ovud? Kira mit mértél? Vida mi újság,hogy vagy?

Én ma reggel barnás maszattal keltem,a hőm picit lejjebb ment. Valószínű marsi lesz. De hol lehet a hiba?
anitaa28
2018-07-03 19:47:57

Lion: Ez nagyon szép vers volt! Az orvosok semmit nem mondanak,elvileg később jobb lesz, ha egy évben egyszer törik az már kielégítő állapot azt mondták.

Anita: Utólag nálunk is kiderült,hogy az apukától örökölte. Így ha legközelebb kismama lennék egyből néznék a picinél.

Viszont lányok nekem most,görcsölget a hasam,egész tűrhetően és sajnos rózsaszínes maszat van a papíron,szóval nekem valószínűen meg fog jönni.
Lion86
2018-07-03 18:43:59

Natus, úgy örülök, hogy minden rendben. Az én kisfiam meg pont a kukiját nem akarta mutatni, 6 hónapos voltam már mire kiderült, hogy fiú :D

Anitacool, ez is pozitívnak tűnik, drukkolok :)

Kerie, örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy most sem sikerült. Amandeennek volt méhtükrözése, de azt nem tudom mi ilyenkor a helyzet a próbálkozással. Hátha most a lombik előtti szünetben összejön és nem is lesz rá szükség. Drukkolok, hogy így legyen :)
Kerie
2018-07-03 18:27:25

Sziasztok Lányok! De jó megint olvasni titeket!
Lion, köszönöm az érdeklődést és a Reményik verset is ;)
Hatodik inszemünk is eredménytelen volt, úgyhogy lombik lesz. Oda még kérnek méhtükrözést, 10-én megcsinálják. Volt már ilyen valakinek? Alig tudtam beszélni a dokival az altatóorvos meg lerázott :S mire számítsak?
Bár minden vágyam a baba, most ezer a meló és nem bánom hogy nem kell agyonkímélni magam. És bár jó most egy kicsit mérés nélkül lenni, nem tudom a méhtükrözés miatt lehet-e egyáltalán próbálkozni.
Anitacool
2018-07-03 16:10:52

Szia Natus, de jó hallani rólatok! Huncut kisfiatok van már most :-))) További boldog, felhőtlen babavárást ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!