Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion : Nagyon sajnállak legalább már végre megjönne és új ciklust kezdhetnél !
Én sem vagyok benne biztos hogy megtörtént... mert a hőmnek legalább 36.5- nek fel kellene mennie ....de még nem mértem eddig...most is csökkent 0,1tizedet még 36.3 !
Kira :Nagyon drukkolok ,szép magas a hőd !!:)
Jobban vagy már ?
Lion86
2018-07-04 21:51:53
Hát ez most undi lesz, de tegnap azt hittem végre megjön, sötét barna folyás volt, alvadt vérdarabokkal, de mára már megint csak épphogy világosbarna. Ez még mindig nem mensi volt.
anitaa28
2018-07-04 21:44:30
Lion neked sem egyszerű, én is ezzel küzdök, vérzés vagy sem barnázás vagy sem sosem tudom eldönteni. Most sem mondanám mensinek,mert kettő mini tampon fogyott egész nap,de az se kellett volna csak a biztonság kedvéért volt. Most este már élénkebb rózsaszínes bővebb folyásnak mondanám. Holnap mérni sem tudok,mert a szokásosnál korábban kelek. De amúgy szerintem holnapra megjön,mert már gyötör a migrén.
Lion86
2018-07-04 20:57:30
Én meg 3.napja barnázok megint, ez már az ötödik ebben a "ciklusban". De nagyon nem akarok mégsem dokihoz menni, úgy érzem nem lenne jó vége, ha mindenfélét felírkálna. Régen sem sült ki sose jó ezekből. Inkább megvárom mi lesz ennek a vége, aztán pihenő a méricskéléssel.
Lion86
2018-07-04 20:54:14
Anitaa28, hát ez furcsa. Azóta történt valami? Elmúlt, vagy megjött?
Erikasz, remélem ez most már tényleg ovu, drukkolok :)
Kira, jól fent van a hőd, remélem így is marad. ;)
Anita012, szuper, hogy végre túllesztek rajta, most már biztos hamarosan jön a baba is :)
Margaréta, ne izgasd magad ezen az UH-n, múltkor is később volt ovud, lehet azért nem látott most még semmit. Meg a saját dokid lehet, hogy inkább emelni fogja az adagot, amíg nem beszélsz vele, ne stresszeld magad. Biztos volt eddig is ovud, a hődön is szépen látszott és az álpozitív ovuteszt is nagyon ritka, úgyhogy ilyenekre ne is gondolj.
Margaréta88
2018-07-04 20:20:47
Sziasztok!
Hát lányok semmi jó eredményt nem hozott a mai UH. Az 5 napos Closty szedés eredménye 0!!! tüsző és pár db ciszta. :( Tejesen kiborultam, azóta csak jár az agyam hogy miért nem megy semmi olyan egyszerűen. A dokim szabadságon van, egy másik csinálta, már várom, hogy a sajátommal is átbeszéljük, hogyan tovább. Ráírta a papíromra, hogy nem javasolt a gyógyszer további szedése. Pedig annyira bíztam benne. Sőt már az is megfordult a fejemben, hogy lehet eddig sem volt? De a vérvétel eredményeim meg jók. Nem tudom.....
Olioli
2018-07-04 17:55:57
Gövica sokat gondolok Rád, írj magadról, ha adódik lehetőséged!
anitaa28
2018-07-04 07:33:57
erikasz 36,1-et mértem ma, az a baj a hormonsorral, hogy sohasem szabályosan vették le,mert nem volt mensim
erikasz
2018-07-04 07:27:33
Kitty :36.4 mértem ...de majd ha 36.5 mérek akkor leszek biztos benne hogy megtörtént !
Anita012
2018-07-04 07:08:56
Sziasztok!
Elég rég jelentkeztem, nagyon sok dolog összejött, nyaraltunk másfél hétig, útana nagyon sok munkám volt, aztán a párom mutetjet inteztuk ,végre pénteken megmutik a here visszer tagulattal, holnap már fekszik be a kórházba, nagyon megkonnyebultunk hogy végre tulleszunk rajta aztán nyugodtan lehet próbálkozni :) jovoheten itthon lesz, két napot én is kivettem, hogy tudjam őt ápolni :)
Olvasgatlak titeket, örülök hogy mindenki jól van úgy, ahogy :)
Fbara tiszta szívbol sajnalom hogy megint nem:(
Légy erős tudom milyen nehéz 1honapja csak a műterem kattogok..de a sebész doki nagyon jófej és megnyugtatóan beszélt a párommal a mutetrol :) fél a fejjel!!!
Remélem azért a néhai nehézségek ellenére, de mindenkinek jól telik a nyar:)
Én sem vagyok benne biztos hogy megtörtént... mert a hőmnek legalább 36.5- nek fel kellene mennie ....de még nem mértem eddig...most is csökkent 0,1tizedet még 36.3 !
Kira :Nagyon drukkolok ,szép magas a hőd !!:)
Jobban vagy már ?