Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, pontosan így éreztem magam az ikreim elvesztése és a fiam beköszönte között. Beletrafált Sanyi bácsi (L) Köszönöm, hogy megosztottad :-)
Anitaaa hallottam már erről, egy ismerősöm Németországban ebben a cipőben járt. Császározták, így is eltört a kislány combcsontja :-( Ő az apukájától örökölhette, mert neki ugyanez van. Le a kalappal előttetek, és főleg a gyermek előtt. Nagy hősök vagytok (L)
Natus
2018-07-03 16:08:08
Sziasztok!
Lion köszönöm az érdeklődést. :-)
Tegnap voltunk a szülész-nőgyógyászomnál terhesgondozáson, megnéztük Uh-on is a picit. Minden rendben vele, nagyon kis ficánkolós a kisfiam. A kukiját azt szívesen mutogatja, persze az arcát nem... Folyamatosan korábbi időpontokat számol ki a doki a szülésre az Uh alapján, nagyon jól fejlődik a baba úgy tűnik, 17+2 hetes.
2 hét múlva megyünk genetikai uh-ra, reméljük ott is minden rendben lesz vele.
Remélem hamarosan végre jelentkezik nálad a mensi, mert ez így nagyon hosszúnak tűnik... De biztos sikerülni fog!
Anitacool
2018-07-03 14:54:19
Csajok ez a mai. Szerintem ez is +. Mit gondoltok?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=942E3DB5DA1_F36A_4CEA_A85.jpeg
Lion86
2018-07-03 11:05:43
Olvastam múltkor egy gyönyörű verset, pont ide illik, gondoltam megosztom Veletek :)
Reményik Sándor:
Kegyelem
Először sírsz.
Azután átkozódsz.
Aztán imádkozol.
Aztán megfeszíted
Körömszakadtig maradék-erőd.
Akarsz, egetostromló akarattal –
S a lehetetlenség konok falán
Zúzod véresre koponyád.
Azután elalélsz.
S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.
Utoljára is tompa kábulattal,
Szótalanul, gondolattalanul
Mondod magadnak: mindegy, mindhiába:
A bűn, a betegség, a nyomorúság,
A mindennapi szörnyű szürkeség
Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!
S akkor – magától – megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
Erő, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat – hasztalanul ostromolták.
Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.
Akkor – magától – szűnik a vihar,
Akkor – magától – minden elcsitul,
Akkor – magától – éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától – friss gyümölcs terem.
Ez a magától: ez a Kegyelem.
Lion86
2018-07-03 11:04:19
Anita, tudom milyen szörnyű ez a betegség, az egyik barátom is így született :( De mára normális életet tud élni, remélem a kislányodnál is javul majd a helyzet. Mit mondanak az orvosok?
A ciklusom nekem is összevissza volt szinte mindig, most semmi sem segít, pedig régebben a cickafark-palástfű-pásztortáska bevált, most az sem. Elkezdtem inni a barátcserjét, hát kíváncsi leszek.
Fbara, tuti rendben lesz minden a dokinál, koncentrálj csak most a házra és egyszer csak azt veszed észre, hogy nem jön meg. ;)
Kira, csak elmúlik most már az a betegség, a gyömbér tényleg jó szokott lenni. És szerinted volt ovu, ahova tette?
anitaa28
2018-07-03 10:18:51
Nálam a menstruációs problémák kb 16 évesen kezdődtek,sosem volt normális vérzésem. Akkor megoldották fogamzásgátlóval,de ugyebár ez nem volt megoldás,Fog.gátló mellet is alig volt és össze vissza.Mindent végigjártam mire kiderült az IR/PCOS. Fogyjak le ez volt az ítélet. 16-24 éves korom között mindent próbáltam,hogy rendben legyen. Nem jött össze. A kislányom pedig fél év menzesz szünet után fogant meg csodálatos módon. Most 28 vagyok próbálom a ciklusom rendezni természetes módokon. Sokat fogytam,de még kb ugyan annyit kell,egészségesen táplálkozok, az idén már volt 3 ciklusom ami nagy szám. Elvileg nincs most cisztám. Ennyit tudtam magamért/magunkért tenni, illetve elhagytam magamtól a gyógyszert amit az endo doki írt fel,mert így jobbnak érzem a cukrom.
Fbara megértem,én csak a magam példájából tudok kiindulni,nekem mi volt jó,DE! nem vagyunk ugyebár gépek és egyformák,szóval lehet nálad teljesen más a gond, máshogy reagál a szervezeted stb.
Lion a kislányomnak egy ritka gyógyíthatatlan genetikai betegsége van. 1:30000-hez az esély rá. Üvegcsont betegség a neve,ez azt eredményezi,hogy nem úgy épül át a csontja,mint nekünk. 5 combcsonttörésen van már túl. 13 hónaposan volt neki az első,most májusban az 5-ik.
Kira84
2018-07-03 10:11:15
Sziasztok lányok,
Lion86 hát voltam már jobban is az tény,már most 2 napja nem szedek gyógyszert csak a gyömbért és a menta teát nyomatom,kezdek jobban lenni de nagyon fáradt vagyok..A munka helyen is majd elalszom.
A tegnapi mérést kivettem mert szerintem nem volt valós, mert elaludtam mérés közben és félig kint volt a nyelvem alól a hőmérő...
fbara90
2018-07-03 10:00:15
Én első babára várok Anita, azért is vagyok úgy elkeseredve :/
fbara90
2018-07-03 09:59:42
Anitaa28 nem vettem magamra, én nem haragszom :D :-* lehet csak ez kéne tényleg, de sajnos nem ilyen egyszerű... :) most viszont félretettem semmit nem mérek, nem figyelek, ahogy írtam is.. most koncentrálok az építkezésre inkább... talán ha nem minden órában ekörül forgnak majd a gonolataim segíteni fog...valami a sok kiporóbált taktika közül bejöhetne végre :D a jövő heti dokilátogatástól kicsit tartok.
Lion86
2018-07-03 09:57:33
És semmi baj, nem sértődöm meg rajta, csak tényleg olyan rossz, hogy tudom, hogy nem kéne stresszelni, de nem megy. De most így a 60. napon eljutottam oda, hogy a következő ciklusban nem lesz se teszt, se mérés, rábízom most már a természetre.
Anitaaa hallottam már erről, egy ismerősöm Németországban ebben a cipőben járt. Császározták, így is eltört a kislány combcsontja :-( Ő az apukájától örökölhette, mert neki ugyanez van. Le a kalappal előttetek, és főleg a gyermek előtt. Nagy hősök vagytok (L)