Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita, én tavalyelőtt májusban voltam úgy, 7 év után, hogy kész, vége nem lesz kistesó. És két hét múlva összejött :D Bár sajnos a férjem lelépett, mikor pár hetes volt, de ez már más kérdés. Azóta kaptam egy csodálatos második férjet, de sajnos a meddőségi problémák most is felvetették a fejüket.
Megkérdezhetem, hogy mi volt a baj a kicsiddel?
Nálunk áprilisban derült ki, hogy a 11 éves fiam cukorbeteg :(
anitaa28
2018-07-03 09:39:34
Lion teljes mértékben megértem, és elnézést tényleg mindenkitől akit rosszul érintett. Én nem tudok nyilatkozni,nem az első babát szeretnénk. Az biztos,hogy amikor azt gondoltam,hogy nem érdekel mi lesz már,nem görcsölök,hogy legyen,majd lesz ha jönni akar(ez augusztusban volt annak idején) akkor jött is( szeptemberben már ott figyelt és októberben tudtuk meg) Holnap lesz 4 éves:) igaz elég rögösek az útjaink,már többet szenvedett,mint a legtöbb felnőtt,de tényleg nem adnánk oda semmiért.
Tényleg még egyszer elnézést! Nem akartam se megsérteni,se megbántani senkit! Bocsánat!
Lion86
2018-07-03 09:02:37
Kira, hogy vagy?
Lion86
2018-07-03 09:02:11
Fbara, megértelek, mindkét gyermekem bőven egy év próbálkozás után fogant, pedig az orvosok nem találtak semmit, ahhoz képest hogy nekem még rendszeres ciklusom sem volt az elsőnél. Ha most beleszámolom azt az időszakot is, amikor csak megszakítással védezkeztünk (ami mellett még 40% a teherbeesési arány), 13 hónapnál tartunk mi is. Jól teszed, hogy nem mérsz most, engem is már kezd nagyon stresszelni.
Anitacool, sok sikert Nektek! ;)
Vica, szorítok Értetek, nagyon remélem, hogy rendben lesz minden, csak még nem akarja mutatni magát.
Zsuzskam, nagyon örülök, hogy erősödött a teszted, most biztos nem lesz baj a sok rossz után már jónak kell jönni :)
Erikasz, hát megint rejtélyes a görbéd :)
Anitaa28, örülök, hogy tényleg meg volt az ovud. Ne vedd kötözködésnek kérlek, de égnek áll a hajam, amikor azt mondják, ne stresszeljünk rá. Erre nem lehet nem rástresszelni. Megpróbáltam, hogy na most nem görcsölök, annál jobban rágörcsöltem és állandóan veszekedtünk a férjemmel. Sajnos nekem az elengedés csak akkor ment, mikor feladtam teljesen, ezt eldönteni nem lehet, csak egyszerűen jön. Ez a legrosszabb, amit mondani lehet egy régóta próbálkozónak. Ne haragudj tényleg, csak erre a mondatra én mindig harapok :D
anitaa28
2018-07-03 07:47:07
Vica: Kitartást neked,reméljük a legjobbakat! Én még mindig bízom benne,hogy minden rendben van!!!
Zsuzskam: Én 5 hetes voltam mikor kiderült,hogy babát várok,addig a hasfájáson kívül semmi tünetem nem volt, a betöltött 6. héttől jöttek a hányingerek és az intenzív hányás(nálam terhességi vészes hányás volt). Szerintem,hogy jelenleg nincs tüneted, az nem jelent semmi rosszat :)
Kitty: Sajnálom én is,hogy megjött,mert tényleg szép volt a görbéd!
Erikasz: Hátha most nem csak próbálkozik a szervezeted :) Most én is éreztem az ovut,a mellem majd ki durrant, nekem ez már el is múlt,nem tudom ez mit jelenthet:)
Fbara: Neked sok kitartást és türelmet kívánok,engedd el egy picit,lehet pont akkor sikerülne,ha nem stresszelnél rá! (nálam bevált ;) )
Én ma picit feljebb mentem,de tényleg csak picit. Mellem már egyáltalán nem feszül,se szurka se semmi :)
erikasz
2018-07-03 06:33:21
Kitty :Nagyon sajnálom ,hogy megjött olyan biztató volt a görbéd.. nagyon szép!
Ja majdnem elfelejtettem a mellem kezd fájni nőni és a mellbimbóm érzékeny !
erikasz
2018-07-03 06:29:59
Kitty :Ciklus 24 napján volt bal oldalt szúró fájdalom párszor a petefészeknél !
A méhszáj fel- le emelkedik... furcsa ...valamikor tojcsi valamikor viz, krémes folyás most olajos csúszós fehéres !
KittyCat
2018-07-03 06:17:32
Erikasz van még ovus tüneted?
Gövica azurkolok magyon.
Nekem tegnap estére megjött, ahogy sejtettem. Nem baj új hónap,?új remények! :)
GőVica34
2018-07-03 06:10:27
Még nincs itt a doki.De ismét nem ehetek...
erikasz
2018-07-03 05:54:54
Hát én ugy látom..... próbálkozik a szervezetem már 4 . alkalommal, de hogy lesz e ebből valami ...a Jó Isten tudja !!
Megkérdezhetem, hogy mi volt a baj a kicsiddel?
Nálunk áprilisban derült ki, hogy a 11 éves fiam cukorbeteg :(