Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.Bennt fekszem még.Végre ehettem is.Egésznap éheztettek.A vérvétel HCG eredmény 200 lett.Nem tudom holnap mit fognak csinálni vagy mondani.De már szétrobban a fejem.
Anitacool
2018-07-02 17:56:09
Viki mi lett végül? Megműtöttek? Megtalálták? Nem tudsz elmenni egy jó magánhoz? Ezek a kórházi UH-ok nagyon gázak...
Barbi sajnálom :-( Hátha van valami könnyen orvosolható oka az elmúlt évnek. Megbízható magánba menj, ha teheted!
Csajok nekem ma is full + az LH tesztem. Na mindegy, rajtunk nem múlik :-))
Remélem jutalmunk egy szép nászajándék lesz. Nagyon-nagyon! Mi is egy éve már, hogy belevágtunk!
fbara90
2018-07-02 11:32:14
Sziasztok!
Lion köszönöm az érdeklődést. Lelkileg még nem tettem túl magam rajta h megint nem sikerült.. mert letelt az egy év, gyakorlatilag még nincs kimondva, de meddőnek számítok jelen állás szerint. Nem is mérek, nem is tesztelek most, azért is nem jelentkezem. De azért nyomon követlek titeket. Bejelentkeztem nőgyógyászhoz, jövő csütörtökön megyek. Majd gondoljatok rám... viszem a vérvételek eredményeit, meg a görbéimet is.. bár előre látom, h azt fogja ondai, túlizgultam, pedig ő megmondta h ne.. de aki gyereket szeretne, nem tud nem foglalkozni vele.. kíváncsi vagyok mit mond, vagy a fizikális vizsgálat során fog -e találni most bármilyen eltérést. Drukkoljatok.
Vica!! Nagyon szorítok értetek, kitartás, remélem az ijedtség ellenére rendben lesz minden!
anitaa28
2018-07-02 11:01:08
Oh Vica :( remélem vérből megnézik a HCG-t. Reméljük a legjobbakat. Kitartást neked.
GőVica34
2018-07-02 10:30:43
Már a kórházban fekszem.Doki egyből befeketett.Nem lát semmit az UH-n.Nem tudom mi lesz.Nem mondanak semmit.Vért vettek.
Kira84
2018-07-02 10:18:07
Sziasztok lányok. A hétvégén nem mértem csak pihentem, sajnos még tarat a megfázásom....
KittyCat
2018-07-02 08:32:36
Nem csüggedek lányok, mi mèg nagyon az elejèn vagyunk.. :)
anitaa28
2018-07-02 07:40:30
Sziasztok!
Huh erikasz köszönöm a kimerítő válaszokat! :) Az étkezés a helyén van, mivel IR-es vagyok így javarészt pont azt csinálom ami le van írva. (van sajnos mitől megszabadulnom) A citromfű nekem nagyon nem vált be, nem tudtam inni,már próbáltam, a palástfű szint úgy, nagyon megemelte a hőmet és fent is tartotta. A többivel nem próbálkoztam még. A cickafarkat ittam, nem tudom,hogy hasznos volt-e. Jelenleg a súlycsökkentés érdekében mezei katángot iszok, erről mi a véleményed?
Kitty nagyon sajnálom, de itt az új ciklus,új reménnyel :)
Vica látod,hogy minden rendben lesz? írj majd mi volt a dokinál,már várjuk ::)
Lion mizu? Mit mértél ma?
Én stagnálok,ha visszateszem a számított értéket ki veszi az ovut, én azért vettem ki mert nagyon rosszul aludtam,de remélem,hogy ez az igaz. A napokban majd látszik,másik program is pont ide tette most az ovut. Elég hosszú egy ciklus,az már megint biztos.
erikasz
2018-07-02 07:00:35
Kitty :Sajnálom nagyon !:(
KittyCat
2018-07-02 06:48:42
Gövica: örülök, minden rendben lesz, doki után aztán írj nekünk! Veled vagyunk! :)
Erikasz csak győzd kivàrni... :)
Többiek???
Úgy tűnik ez nem a mi hónapunk, de nem adjuk fel. Ma megint lejjebb, de most magyon.. mèg nem jött meg, de már kezdem érezni.