Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát csajok én most már hivatalosan is új ciklust kezdtem.
Margaréta88
2018-07-06 09:12:21
Sziasztok!
Hiába nem mondott semmi jót tegnap előtt az orvos, én azért ovu tesztelek, hőt is mérek. lesz ami lesz. Viszont egyelőre nagyon halványka az LH teszt is. Nekem se ez a legjobb hónapom...
anitaa28
2018-07-06 09:00:59
Kira nem lehet,hogy a nátha és allergia miatt esetleg csúszott az ovud?
Erikasz nem tudom,hogy ez mi,várom a fejleményeket,hogy megjön már rendesen vagy elmúlik.
Lion átérzem a pecsételős gondot,holnap neked is kiderül,hogy ez most mi. Lehet a front miatt mindenkinek borul a ciklusa :D
Nekem is az előző ciklusban is, negyed napra már lejjebb ment a hőm,most meg eléggé fent van. Eldönthetné már,hogy mi lesz :D
Lion86
2018-07-06 07:47:53
Sziasztok!
Lányok, nem tudom mi lehet Nálatok, leesés, meg pecsételés. Nyilván most zavarodott meg mindenkinek a ciklusa, mint nekem is.
Kira, miért késtetek volna le róla? A spermiumok 3 napig bőven elélnek, néha 5-ig is.
Én nagyon remélem, hogy ez nem az, aminek látszik, mert a barnázás miatt vasárnap voltunk együtt utoljára. Nagyon mérges lennék, ha pont most lett volna ovum.
Kira84
2018-07-06 07:01:39
erikasz, hát ha még csak most repedt meg akkor nagy valószínűséggel le maradtunk róla,mert a ciklus 22 napján voltunk utoljára együtt a párommal ..
erikasz
2018-07-06 06:57:02
Anitaa28 :Szépen fent a hőd egyenletes ....a rozsaszines pecsétek lehet progeszteron hiány !
Vagyis én a hőd alapján arra gondolok ...!
erikasz
2018-07-06 06:52:31
Kira : A tüszőrepedés után 1,2,3 nap is van leesés én is arra gondolok !
Az ösztrogén csökken a progeszteron nő !
Az enyémmel is az lehet a probléma ...vagy már én sem tudom !
Kira84
2018-07-06 06:48:54
Jó reggelt.
erikasz hát az allergia egy kicsit enyhült,remélem a hétvégén csak kimegyek már belőle.
Ma jócskán esett a hőm, ami számomra elég fura,most vagy újra próbálkozik a szervezetem,vagy lehetséges hogy még csak most repedt volna meg a tüsző? Én már nem értem mi van ..
anitaa28
2018-07-06 06:36:17
Sziasztok!
Nálam a helyzet változatlan,tegnap nem tudtam mérni,de már negyedik napja barnázok,ami néha rózsaszínbe vált,de nagyon gyengén.
erikasz
2018-07-06 06:18:26
Jó reggelt !
Én ma igy .....ez csúcs !
Nem tudom mi lesz ebből ......megint ovus fájdalom tegnap délután fetrengtem az ágyon ,szélgörcs puffadás vizesedés...állandó pisilés !
De a 35.9 értéket nem rakta vissza a gép ....nem értem...ma is annyit mértem !
Kira gyönyörű a görbéd !:)
Örülök hogy jobban vagy.....de az allergiád javult már ?
Lion :Szerintem nálam még nem történt meg az ovu.... lehet tegnap vagy ma !