Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2018-07-07 09:32:56

erikasz, nem vette ki. azon gondolkodom hogy el kéne kezdenem a palástfűt vagy a málnát inni, nehogy progi hiány legyen és az miatt ment le a hőm
erikasz
2018-07-07 09:32:44

Szerintem az ösztrogén esik és nő a progitermelés van krémes folyás nekem az van olyankor ugrani fog holnap remélhetőleg !
erikasz
2018-07-07 09:28:12

Kira : Lehet ez lesz a befutó ,láttam már sok ilyet !
Neked a gép nem vette ki egy értékedet sem ...furcsa ?
Kira84
2018-07-07 09:18:35

Sziasztok lányok.
Hét erikasz pont olyan tanácstalan vagyok mint te, úgy ébredem hogy nagyon melegem van mégis alacsony hőt mértem. Nagyon régóta mérek már de ilyen görbém még soha nem volt, hogy pé után így lemenjen megint a hő.
erikasz
2018-07-07 07:05:54

Jó reggelt !
Megint kivette a gép a tegnapi 35.9 mérésem nem tudom mért !
Nagyok az ugrálások szerintem azért !
Ahová tette az ovut a gép ott is tojcsi volt és avus fájdalom ...de alacsony a hőm 36.4 ről nem ment még fel magasabbra hát nem tudom mért !
Nem merek palástot sem inni...mert még az ovuban nem vagyok biztos !
Lion : Te mennyit mértél ...meg volt az ovud drága ?
Kira : Te hogy állsz ?
erikasz
2018-07-06 21:05:13

Csuti :Bocsánat el olvastam az írást az örömtől !
Én azt hittem 8 hónapra szültél .........hát össze házasodtatok !
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek sok sok örömöt az életben és gondtalan életet és örömöt a gyermeketekben !!
erikasz
2018-07-06 20:57:49

Csuti :A Jó Isten áldjon meg ,téged és leendő gyermeked Tímeát !:)
Nagyon örülök hogy jelentkeztél és közölted velünk ezt az örömöt ......szinte hihetetlen 8 hónapra ....nagyon szép súllyal született meg Tímea !
És közölném veled az én lányom Fodor Ivett Tímea !
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek !
A Jó Isten vigyázzon rátok !!
Puszillak ..... Tímeát puszild meg nevemben !

fbara90
2018-07-06 20:02:55

Csutiiiiii úgy örülök hogy jelentkeztél. Nagyon sokat gondoltam rátok! En is emlékszem rád, sajnos régi motorosnak számítok... :)
Csodálatos hír! Szívből gratulálok Nektek és sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánok! Sok puszi!
Margaréta88
2018-07-06 19:39:15

Csuti!
Örülök, hogy írtál, én is emlékszem rád, bár mikor én csatlakoztam, neked már ott volt a picike. :) Annyira jó ilyen pozitív történeteket olvasni, mint a Tiéd is. Hatalmas gratula a pici lányhoz, és a házasságkötésetekhez is!!! Vigyázzatok magatokra. Remélem, ezt azért még elolvasod. :D
Csuti0925
2018-07-06 19:29:30

Sziasztok!

Inkább a régi fórumozókhoz szólnék, ők még talán emlékeznek rám: Erikasz, Anitacool, Kira és a többiek.
El voltam a terhességgel foglalva, meg a diétával, amit a terhességi cukor miatt kőkeményen tartanom kellett. Ráadásul az elején történt két vérzés miatt szigorú pihenésre lettem ítélve, nehogy elvetéljek. Idáig tudtatok rólam. Utána is olvasgattalak titeket, csak már nem bírtam követni, mert hirtelen sok új tag lett, és mivel nekem már összejött a baba, kicsit kívülállónak éreztem magam. Ráadásul segíteni sem tudtam volna, mivel nálam sokkal tapasztaltabbak és nagyobb tudásúak voltak, akik jobban tudtak segíteni a többieknek, így inkább nem kotyogtam bele a beszélgetésekbe.

De szeretném tudatni azokkal, akik még emlékeznek rám, hogy 43 évesen, első babára várva is megtörténhet a csoda. A pici lányom Tímea június 18-án programozott császárral megszületett 3200 gramm és 50 cm lett. (Ja, és 8 hónapos terhesen az apucival össze is házasodtunk.)

Remélem egy pici reményt tudtam mindenkinek adni, hogy igenis vannak csodák.

Most már elköszönök Mindenkitől.

Vigyázzatok magatokra, és sok-sok babát kívánok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!