Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Képzeld maradt a múltkorról tesztem és halvány pozitiv megint ....most X-epilt fogok csinálni reggel de 36.4 hővel .....ha a ciklus 20 napján volt akkor 9 DPON vagyok..... lehet már pozítiv a 25 ml ?
Margaréta88
2018-07-07 12:54:31
Hat remelem tenyleg ovu jon.
Anitacool: orulok, hogy minden jol sikerult. :) remelem en is hogy 2 het mulva meg nagyobb lesz az orom. :)
Lion: nem emlekszem de mar bizzos irtad. Mikor korabban ilyen hosszu ciklusod volt, akkor azert magatol megjott vagy kaptal gyogyszert?
Anitacool
2018-07-07 12:02:39
Köszönöm nektek :-)
Lion szerintem is jó jel a stagnálás. Lehet ez már menzesz akar lenni, de ha nincs rendes méhnyálkahártya, akkor leválni sem tud úgy. Nekem is ez a bajom a norculuttal :-(
Erikasz nem mértem. Ma reggel rámértem, 36,6 volt. Szóval utána vagyok, annyi biztos. Majd meglátjuk :-)
Lion86
2018-07-07 11:25:06
Ja arra nem válaszoltam Erikasz, nem érzek semmit. 6 napja barnázok, ezalatt mensiszerű görcsök, szurkálás mindkét oldalt hetek óta. Semmi konkrétnak mondható előjel nincs. Méhnyak összevissza, nyákot nem lehet értékelni a pecsételés miatt. De ezt sem értem, eddig akkor jött a pecsételés, amikor nagyon leesett a hőm, most meg már stagnálás közben is.
erikasz
2018-07-07 11:02:06
Margaréta :Ovu közeleg !!!:D
Anitacool :Nagyon örülök ,hogy olyan boldog vagy !:D
Akkor mérni nem is mértél ?
Lion86
2018-07-07 10:51:38
Anitacool, nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült minden és jól éreztétek magatokat :) Drukkolok, hogy 2 hét múlva csak fokozódjon a pozitív élmény ;)
Dokihoz ha akarnék se tudnék menni, mert szabadságon van, de a Norcoluttól amúgy is ódzkodom, mert hasonló volt velem is, totál bekavart. Megvárom most már, hogy a szetvezetem megoldja, talán ez a vonalzó jobbat jelent már, mint az ugrálás.
Margaréta, lehet most jön majd a nagy felugrás :)
Erikasz, Era86-nak is folyamatosan kivette a hőket, mikor nagyon ugrált, nem hiszi el a gép, hogy reális :/
erikasz
2018-07-07 10:37:03
Lion :Az alacsony értékeket meg a gép vette ki ...de mért... a tagnapit is ?
Margaréta88
2018-07-07 10:35:13
Úgy látom senkinek sem az igazi a görbéje.
Én a korábbi hőimhez képest azt hiszem lassan kihűlök. :D
Anitacool
2018-07-07 10:34:48
Sziasztok Csajok!
Tegnap hazaértünk a nászútról! :-)) Annyira csodaszép volt az esküvő meg a nászút is, amilyet álmodni sem mertem volna :-) Feltöltődtem pozitív energiákkal :-) Reménykedem a csodában is, de az majd kiderül 2 hét múlva :-) Nem bántam meg, hogy így döntöttünk, sőt! Ennél jobban nem is alakulhatott volna a nagy napunk :-)))
Kissé lemaradtam mindenkivel. Ki hogy van? Jelentkezzetek!
Csuti neked szívből gratulálok Tímea születéséhez! Szinte egy napon született a fiammal 2 év eltéréssel :-) Annyira örülök, hogy bejelentkeztél, és hogy ilyen boldog vége lett a várandósságnak :-) Sok boldogságot, sok tejcsit, egészséget kívánok!
Erikasz, Kira tuti volt ovutok? Nagyon furin alakulnak ezek a görbék!
Lion ezt el nem hiszem! Szinte biztosra vettem, hogy mire hazaérek, történik veled is valami. Sajnos tudom, ha orvoshoz mész, felírnak valami gyógyszert, hogy megjöjjön. Nekem is volt ilyen, akkoriban nem hőmérőztem. Megjött tőle, aztán hónapokig megint nem. Szerintem rohadtul nem segített ez a belepiszkálás nekem. De nem szeretnélek lebeszélni. Hogy érzed jónak?
erikasz
2018-07-07 10:27:49
Lion :Igaz ...mert nekem magas volt az érték azért vettem ki !
Neked most jön az ovud azért stagnálsz remélhetőleg ....úgy legyen ...érzel valamit ?