Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-07-07 18:54:58

Ez a mostani
erikasz
2018-07-07 18:54:25

Anitacool :A múlkori görbém nem hasonló a kettő csak alacsonyabb a hőm !
erikasz
2018-07-07 18:52:09

Anitacool :Feltenni nem tudom nyaral a lányom ő szokta a telefonjával !
erikasz
2018-07-07 18:42:33

Lion :Nem tudom feltenni ,mert a lányom nyaral !:(
De reggel csinálok x-epilt ,hozott a párom !
Most a délutáni vizeletből csináltam ....csodálkoztam is 36.4 a hőm ,de lehet az LH - mutatja mint a múltkor .....de reménykedek hogy holnap magasabbat mérek és mutatni fog ez a teszt is valamit .....hátha !!!
A múlthavi ciklusom csodás volt.... abban csak egyszer volt, hogy korábban mértem és mindig 5.20 kor ,de a mostani azért lehet mert sokat mértem korábban mert többször 3 órakor ,mert a párom ugy ment dolgozni és fáradt voltam nagyon kimerültem .....olyankor az alvás sem olyan .
De azt néztem hogy a 35.7 ről ,36.4 az 0,7 tized emelkedett az nagyon jó !
Anitacool
2018-07-07 16:49:37

Szia Edit!
A legjobb, ha nyelv alatt, vagy vaginában, vagy végbélben méred az alaphőd. Én nyelv alatt mérek, nem digitális hőmérővel 5-10 percig, ébredés után rögtön, mozgolódás/ivás előtt. Ha így mérsz te is, ezt inkább anovulációs ciklusnak mondanám a megosztott görbéd alapján. Te hogy mérsz? Sok sikert, és remélem nem kell sok görbét vezetned majd ;-)
Edit90
2018-07-07 16:20:00

Sziasztok! Èn mèg nagyon új vagyok itt,csak pár napja olvasgatlak titeket,ès ez volt az első ciklus,amiben èlesben ment a dolog. Sajnos múlt idő,mert ma megjött,úgy tűnik. Szerintetek mi ez a szörnyű ingadozás,mire utal? Ti hol,ès hogyan mèritek a hőt,milyen hőmèrőt használtok?
Lion86
2018-07-07 15:08:04

Margaréta, akkor magától megjött kb. 75 nap után.

Erikasz, lehet, hogy állandóan magas az LH-d, nekem is pozitív lett, mikor így ugrált a hőm. Persze előfordulhat, hogy most nem álpozitív, de sajnos én arra tippelek, hogy az. Csak kéne az a hormonsor.

Vica, rettenetesen sajnálom. A doki nem mondott semmit, mitől lehetett ez már megint? Gyors felépülést kívánok, testileg, lelkileg!
Anitacool
2018-07-07 14:24:37

Margaréta drukkolok az ovuhoz! :-)

Erikasz reméljük ez most nem fals jelzés :-) Van képed?

Gővica nagyon sajnálom. Ismerem az érzést sajnos :-(( Kívánom, hogy hamar jöjj rendbe lelkileg!
erikasz
2018-07-07 14:24:07

Vica :Nagyon sajnálom tiszta szívből ....adja a Jó Isten tudd hamar túltenni magad rajta drága !
Tudom én is nehezen tettem túl magam ,de kértem Istent hogy segítsen... majd meg áld hamarosan.... ez megpróbáltatás volt ,elfordulsz e tőle vagy sem !
GőVica34
2018-07-07 14:12:01

Sziasztok.Ma engedtek haza a korházbol.Tegnap megműtöttek.Hétfői HCGm 200.9 volt.A szerdai 208.3.De amit láttak addig már szerdai UH-n nem látták.Sajnos ilyen véget ért a clostis kúrám.Én most befejeztem a hőmérőzést és ovu tesztelést.Igyekszem nem foglalkozni ezzel.Nagyon üresnek érzem most magam.De bizom benne hogy hamarosan ennél sokkal jobb vége lesz ha sikerül.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!