Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool :A múlkori görbém nem hasonló a kettő csak alacsonyabb a hőm !
erikasz
2018-07-07 18:52:09
Anitacool :Feltenni nem tudom nyaral a lányom ő szokta a telefonjával !
erikasz
2018-07-07 18:42:33
Lion :Nem tudom feltenni ,mert a lányom nyaral !:(
De reggel csinálok x-epilt ,hozott a párom !
Most a délutáni vizeletből csináltam ....csodálkoztam is 36.4 a hőm ,de lehet az LH - mutatja mint a múltkor .....de reménykedek hogy holnap magasabbat mérek és mutatni fog ez a teszt is valamit .....hátha !!!
A múlthavi ciklusom csodás volt.... abban csak egyszer volt, hogy korábban mértem és mindig 5.20 kor ,de a mostani azért lehet mert sokat mértem korábban mert többször 3 órakor ,mert a párom ugy ment dolgozni és fáradt voltam nagyon kimerültem .....olyankor az alvás sem olyan .
De azt néztem hogy a 35.7 ről ,36.4 az 0,7 tized emelkedett az nagyon jó !
Anitacool
2018-07-07 16:49:37
Szia Edit!
A legjobb, ha nyelv alatt, vagy vaginában, vagy végbélben méred az alaphőd. Én nyelv alatt mérek, nem digitális hőmérővel 5-10 percig, ébredés után rögtön, mozgolódás/ivás előtt. Ha így mérsz te is, ezt inkább anovulációs ciklusnak mondanám a megosztott görbéd alapján. Te hogy mérsz? Sok sikert, és remélem nem kell sok görbét vezetned majd ;-)
Edit90
2018-07-07 16:20:00
Sziasztok! Èn mèg nagyon új vagyok itt,csak pár napja olvasgatlak titeket,ès ez volt az első ciklus,amiben èlesben ment a dolog. Sajnos múlt idő,mert ma megjött,úgy tűnik. Szerintetek mi ez a szörnyű ingadozás,mire utal? Ti hol,ès hogyan mèritek a hőt,milyen hőmèrőt használtok?
Lion86
2018-07-07 15:08:04
Margaréta, akkor magától megjött kb. 75 nap után.
Erikasz, lehet, hogy állandóan magas az LH-d, nekem is pozitív lett, mikor így ugrált a hőm. Persze előfordulhat, hogy most nem álpozitív, de sajnos én arra tippelek, hogy az. Csak kéne az a hormonsor.
Vica, rettenetesen sajnálom. A doki nem mondott semmit, mitől lehetett ez már megint? Gyors felépülést kívánok, testileg, lelkileg!
Anitacool
2018-07-07 14:24:37
Margaréta drukkolok az ovuhoz! :-)
Erikasz reméljük ez most nem fals jelzés :-) Van képed?
Gővica nagyon sajnálom. Ismerem az érzést sajnos :-(( Kívánom, hogy hamar jöjj rendbe lelkileg!
erikasz
2018-07-07 14:24:07
Vica :Nagyon sajnálom tiszta szívből ....adja a Jó Isten tudd hamar túltenni magad rajta drága !
Tudom én is nehezen tettem túl magam ,de kértem Istent hogy segítsen... majd meg áld hamarosan.... ez megpróbáltatás volt ,elfordulsz e tőle vagy sem !
GőVica34
2018-07-07 14:12:01
Sziasztok.Ma engedtek haza a korházbol.Tegnap megműtöttek.Hétfői HCGm 200.9 volt.A szerdai 208.3.De amit láttak addig már szerdai UH-n nem látták.Sajnos ilyen véget ért a clostis kúrám.Én most befejeztem a hőmérőzést és ovu tesztelést.Igyekszem nem foglalkozni ezzel.Nagyon üresnek érzem most magam.De bizom benne hogy hamarosan ennél sokkal jobb vége lesz ha sikerül.