Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-07-08 10:29:52

Spitzné, szerintem próbálj meg gyakrabban mérni, több adattal jobb eséllyel mondja meg a gép a vélhető ovu időpontját. Ennyi mérésből nem csoda, ha nem tudja pontosabban eltalálni ;-) A korábbi napokból számol a program alaphőt, de ha nem áll rendelkezésére, akkor fals eredményt számol, és ahhoz képest keresi a megemelkedett napokat.
Mindenkinek máskor esik le a hője menzesz esetén. Előtte 1 nappal, aznap, vagy akár vérzés alatt fokozatosan is csökkenhet. Sajnos a görbe alakja alapján sem lehet jósolni, biztosan csak az a bíztató, ha a valódi ovu után 18+ napig fent marad a hő. De én addig tuti nem bírom ki, 15-16 napos luteális fázis mellett már a 16. napon tesztelnék indokolt esetben ;-)))

Erikasz, ha tegnap lett volna LH csúcs, akkor kb ma ovulálnál. De 36,6-tal a te esetedben nem gondolom valószínűnek. Nem tudom, az milyen márkájú teszt volt, de többet ne vegyél, szerintem a teszt vacak, nem tudom, mire reagálhat, de most már biztos, hogy téved. A ClearBlue tesztet sokan dicsérik. Ha úgy érzed lehet valami, inkább azzal próbálkoznék. Én biztos azt fogok venni egyszer, ha a hőm alapján indokolt lesz :-)
erikasz
2018-07-08 10:19:50

Most megpróbáltam a kivett értéket ami 35.9 volt 36.0 -nak beírni... és oda tette ahol biztos vagyok benne ......igy tökéletes !
erikasz
2018-07-08 09:48:34

Anitacool :De azt az értéket a cikl .29 napján volt az is 35.9 azt nem tette be a gép ....de én úgy éreztem... akkor volt az ovum !
Már nem is tudom mert többször voltak ebben a ciklusban ovus fájdalmaim ....de viszont tegnap délutáni teszt megütötte a fejem lehet az LH csúcsot mutatta igaza volt LIonnak ....!!
erikasz
2018-07-08 09:35:13

Spitzné :Akkor is a 2 .ára teszi mert ott is stagnáltál !
erikasz
2018-07-08 09:30:49

itt a görbém lemaradt :)
erikasz
2018-07-08 09:30:12

Spicné :Azért mert a ciklus 18 napjával stagnált a hőd ,mivel nincs adat irj be egy értéket pl 36,6 -ot akkor elveszi a gép !

Én ma igy :)
Az x -epil semmit nem mutatott ,de az egyik hőmet be is rakta és oda tette az ovum !
De legalább most már biztos vagyok benne hogy meg volt ..mert 36.6 mértem !:)
Spitzné
2018-07-08 08:24:10

Szoval a mai beírt hőmmel ide rakta az ovumat...
Spitzné
2018-07-08 08:22:12

Sziasztok ! Szeretném kerdezni tőletek hogy a grafikon ovu mutatás nálatok is gyengelkedik? Múlt hónapban is mensi utani masnapra tette az ovum idejét de most is . Ma reggel pedig ahogy beírtam az újabb megemelkedett hőmet ( 36.8!
ennyi meg sohasem volt) àtrakta magát az ovu jelzés mostanra...pfff...
De mutatom mindkét görbét!

Az ovum hivatalosan 30.an leuetett max legkésőbb 1.en.
Amúgy ovu utan kb hany nappal szokott leesni a hő ha nincs terhesség?
Remélem biztató a görbe..

Köszönöm! Sziasztok:)
Anitacool
2018-07-07 21:54:47

Erikasz a kevesebb alvás persze befolyásolja a hőt, én most emiatt sem mértem (időeltolódás, meg kései fekvések miatt). Kíváncsi vagyok a reggelre, majd jelentkezz!
erikasz
2018-07-07 18:57:15

A multkorinál is a ciklus 18 napján 36.0 volt azt kivette a gép akkor is korábban mértem 3 órakor

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!