Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-07-08 21:08:31

Sziasztok!

Erikasz, szívből kívánom, hogy minél előbb pozitívat tesztelj és ne csak az LH-t mutassák már azok a tesztek. Hormonpanelen nem gondolkoztál el vagy a dokikon akiket ajánlottunk Neked?

Anitacool, nagyon örülök, hogy minden szuper volt. Sok boldogságot kívánok Nektek és remélem az örömötök még nagyobb lesz kb.2 hét múlva. Adja Isten, hogy az esküvőtök meghozza a várva várt babát!

Margaréta, mikor lesz újra a saját orvosod? Esetleg elmehetnél hozzá, megnézni, hogy ő mit mond. Elvileg mindkét dokinak ugyanazt kellene látnia.

Lion, kívánom, hogy rendeződjön végre a ciklusod. Ez a várakozás kikészíti az ember lányát. Nincs más orvos aki esetleg kideríthetné az okot és nem csak stimulálna?

Vica, nagyon sajnálom a történteket! :((( Kívánok minél előbbi lelki és testi felépülést!!!!

Csuti, gratulálok a kislányotokhoz és az esküvőtökhöz is! Szép nevet választottatok, igazán különleges. Jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!

Velünk minden rendben hála az Úrnak. Már a 32. hétben járunk, megtörtént az esedékes UH., szépen, megfelelően fejlődik a kis drágánk.

Mindenkinek szorítok (a háttérből igaz), és mielőbbi babásodást, dupla csíkos teszteket kívánok!!!!!
erikasz
2018-07-08 12:18:29

Lion :Igaz te saját tested ismered .....mint én is !:)
Sok oda figyelés kell és tapasztalat önmagunk ismeréséhez... ki hogyan működik !
De van mikor ....megzavarodik... stressz a főbb okozója....olyankor a hormonok megváltoznak piszkosul !
Anitacool
2018-07-08 12:17:04

Ja, értem! Ezt sajnos nem tudhatjuk. De a Closty sem mindenkinek válik be :-(
Margaréta88
2018-07-08 12:11:31

Anitacool: closty szedése után 2napppal voltam uh-on, hogy mi a helyzet. Csak nem a sajat dokimnal mert ő szabin van. Aki meg csinalta nem igazan mondott semkit, csak azt hogy ez nem jo, majd beszeljem meg a dokimmal. Olyat irt hogy 12x5 mm cystosus keplet, meg több 9 mm-es, élő tüsző nincs. Szornyen elkeseredtem, nem tudom hogy most ettol az 5 napi gyogyszer szedestol ilyen eredmeny lett. Vagy korabban is lehetett csak nem neztek?
Lion86
2018-07-08 12:02:15

Erikasz, még nem hiszem, mindig 36,4-en vagyok előtte 2-4 napot.
erikasz
2018-07-08 12:00:20

Kira :Hol vagy ? - Jól vagy már a nátha... allergia ?
erikasz
2018-07-08 11:58:38

Lion :Ez igy jó nagyon jól néz ki ...de nem most lesz ovud olyan kinézetű ?!
Anitacool
2018-07-08 11:58:38

Lion teljes mértékben ugyanezen az állásponton vagyok, amin te. A neten olvasottak alapján én is IR-es és PCOS-s lennék, egy nagyon elismert endokrinológus szerint meg nem vagyok az. Egyik sem.

Margaréta ez elég ovu gyanús! Mit nézett ez a doki? A napokban kiderül az igazság, remélem a doki tévedett!
erikasz
2018-07-08 11:57:06

Lion : Rengeteg szedret ,málnát ,epret egyél már most ,minden rendben lesz olvass az eperről drága Lion !
Vedd szét a ciklusod !
Lion86
2018-07-08 11:55:41

Hát akkor most így néz ki

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!