Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-07-09 07:25:15

Anita34: örülök, hogy minden rendben veletek, pár hét és már a kezetekben tarthatjátok a picit. De jó!!!! :) vigyázz magatokra!!
Hát sajna csak a jövő héten lesz a doki, majd akkor felhívom, mi legyen.

Ma igy állok, a hasam már nem fáj szerencsére, tegnap este felétől jobb volt. Tuti a gyógyszer miatt mértem ennyit.
Anita34
2018-07-09 07:21:44

Sziasztok!

Amandeen, de jó hogy jöttél! Örülök, hogy most már próbálkozhattok. Drukkolok Nektek is nagyon!

Anitacool, köszi! Fogok még jelentkezni! Szorítok Nektek is!

Erikasz, sajnálom, hogy ismét át kell élned a vizsgálatot. Kitartást kívánok drága, minden rendben lesz. Szépen megemelkedett a hőd. Drukkolok neked!
Köszönjük szépen kedves szavaidat! Jól vagyunk, a kiírt dátum pedig augusztus 29. Tényleg mindjárt itt van!

Anitacool
2018-07-09 07:05:16

Anita34 de jó, hogy jelentkeztél! El ne tűnj, jó hallani rólatok :-))) Köszönöm a jó kívánságokat, reménykedem nagyon :-)
Lion milyen szép gondolat! Ha érzel affinitást, akkor hajrá, nagyon drukkolok! Egy kedves barátom 35évesen kezdte a jogot (gyerekkori álom volt), már elvégezte és mindent 0-ról kezdett munka téren. Felnézek rá, hogy meg merte lépni, pedig már volt egy kiépített egzisztenciája.
Erikasz juhuuu!
KittyCat néha jó kiengedni ;-)
Amandeen remélem, hamar rendbe jössz/jöttök lelkileg is. Rögtön jönni fog a babóca is :-)
Én tegnap is, ma is 36,8-at mértem, meglátjuk :-)
erikasz
2018-07-09 06:58:14

Kitty : Zuhanó repülésben vagy ....izgi a tiéd jön az ovud !
Köszönöm ideje volt már ....!:)
KittyCat
2018-07-09 06:47:15

Sziasztok!
Itt vagyok èn is, csak sűrű volt a hétvège. 3 esküvőre megyünk, most volt a hozzá tartozó első lànybúcsú, kiengedtem a fáradt gőzt. :D azért sem mértem tegnap,
Nálam még semmi izgi... :)
Erikasz szépen fent vagy.
Vica pihizz egy kicsit a meglátásod szerint.
Próbálok visszaolvasni, de még nem sikerült.
erikasz
2018-07-09 06:26:12

Amandeen :Most ne is csodálkozz .....hogy ilyen a görbéd amin keresztül mentetek pároddal ....de minden rendben lesz nemsokára !
Pihenj sokat ...vegyél erőt ...tedd túl magad mindenen mintha meg sem történt volna ...tudom nehéz, de ez a megoldás !
erikasz
2018-07-09 06:21:00

Itt a görbém :)
Hála megemelkedett ,végre !

Anita34 :Nagyon örülök hogy jelentkeztél !:D
Gondolkodtam a hormonsoron ,de most baj van a citologiai eredményemmel vissza hívnak 07.31 én újra ismétlik !
Majd ha nincs baj ...szerintem nincs..... akkor megcsináltatom !
Mikorra vagy kiírva ?
Minden rendben veletek ?
Puszillak ...és jó egészséget kívánok nektek ...Vigyázzon rátok a Jó Isten !

Kira :Hogy állsz most drága !
Jól vagy ?

Lion :Mit mértél ma ?

Amandeen
2018-07-09 00:27:09

Sziasztok csajok! Vagyok ám én is, csak mostanában olyan zűrös minden, hogy nem volt időm visszaolvasni benneteket!

Anitacool, még egyszer gratulálok, örülök, hogy jól telt a nászút.

Anita34, azta hogy elrepült az idő, nemsokára te is szülsz! :-)

Csuti, gratulálok!

Lion, erikasz, Margaréta és a többiek kitartást kívánok!

Nálam úgy tűnik, megint késik az ovu, gondolom a stressz miatt. A görbém se az igazi, mivel össze-vissza mértem, alig aludtam, korábban keltem, stb... szóval szerintem értékelhetetlen. Azért arra jó, hogy lássam, még nem volt ovu, mert nem magas a hőm.
Anita34
2018-07-08 22:18:57

Lion, köszi és bizony nemsokára itt az idő. Kívánom, hogy sikerüljön az álmaidat megvalósítani! Tényleg nem késő még belevágnod! Sajnos ez jellemző egyébként ahogy írtad is, könnyebb felírni a bogyót. Pedig nagy szükség lenne a lelkiismeretes orvosokra!
Lion86
2018-07-08 21:31:39

Anita34, örülök, hogy minden rendben Veletek, már lassan a kezedben tartahatod a kisfiad :)
Sajnos minden doki így áll hozzá, beszéltem egy nevesebb endokrin dokival is és rögtön a Clostyt ajánlotta, így végképp kiábrándultam.
Egyébként mivel a szakmám családi okokból szereztem, elgondolkodam, hogy váltok és ha lehetőségem nyílik rá, elvégzem az orvosit. Nagyon kemény lesz, de szeretnék segíteni azoknak, akik úgy jártak, mint én. "Sajnos" nagyon idealista vagyok és mindig is úgy éreztem, arra születtem, hogy másoknak segítsek, ezért ha a 3. kicsim is akkora lesz, hogy ovis legyen, azt hiszem nekiugrok. Még 34-35 évesen sem lesz késő, hogy kövessem az álmaim :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!