Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-07-21 22:02:29

Olioli: de jo hogy minden rendben veletek. Megint azt veszem eszre hogy az do szalad, mar 13 het. Olyan mintha pat hete jottel volna a jo hirrel. :) Vigyazz magatokra! :)

Kivancsi vagyok reggel mit merek. Kicsit aggodom, nehogy valami ciszta fele miatt legyen magas a ho, mert olvastam ilyenrol is. Neha csak par percig erzem mintha fajdogalna a derekam, meg talan 1x-2x a hasam aljanal erezte, de mast nem. Reggel jelentkezem. :)
Olioli
2018-07-21 21:41:21

Köszönöm Anitacool! Hisszük, hogy most minden rendben lesz!
És kívánok nektek is gyors babásodást!!! :-) és még több gyermekáldást! :-)
Anitacool
2018-07-21 15:50:54

Erikasz esélyes, hogy volt ovud, de máskor is volt már ilyen és mégsem akkor volt! Drukkolok, hogy így legyen! Épp a minap olvastam, hogy egy lányt elküldtek haza, hogy 4mm-es méhnyálkahártyával nem lehet terhes, de az lett! Szóval én azt gondolom, ha úgy alakul, bármi is megtörténhet! ;-)

Margaréta, annyira szép magasan van még a hőd, hogy szerintem csak korai volt a teszt! 2 nap múlva tesztelj, ha egy nappal később volt ovud, akkor csak 2 nap múlva leszel a 15 dpo-n! ;-) Szerintem baba lesz ott, ezt kívánom Neked!

Lion épp ugyanígy gondoljuk mi is! Ha lesz meglepi baba hurrá! :-D 3-at tervezünk, mondjuk már annak is örülnék :-) Egyelőre a másodikon dolgozunk, ami azt illeti... messze még a vége :-D Drukkolok Nektek, hogy megadasson a vágyatok! ;-)

Olioli szívből gratulálok a pocakodban növögető kisfiúhoz! Fantasztikus hír, hogy minden rendben veletek, kívánok további problémamentes várandósságot :-)
Lion86
2018-07-21 15:42:02

Margaréta, sajnos ez tényleg negatívnak tűnik, de még semmi sincs veszve, nagyon ígéretes a görbéd.

Olioli, akkor lehet, hogy majd együtt várunk kislányt negyediknek :D
Egyébként múltkor említettem, hogy gondolkodom azon, hogy ha megnő egy kicsit a hamadik gyerek is, talán elkezdek orvosnak tanulni, hogy segíthessek a hozzám hasonló nőknek, de aztán arra jutottam, hogy a jelenlegi munkám mellett is kevés az időm két gyerekre is, viszont nagyon élvezem a velük töltött időt így azt hiszem én az anyaságot választom végül fő hivatásnak. Ha meglesz a harmadik pici, nem fogok már dolgozni, így jöhet a negyedik is, ha majd akar. Na de most még a harmadikra is gyúrni kell :D
Olioli
2018-07-21 14:36:23

Erikasz köszönöm szépen! Nem használsz esetleg ovu tesztet? Segítene Neked!
Lion neked is köszönöm, és igen, akkor nálatok más lehet, és persze nálunk sembiztos, hisz picik voltak, és ez már nem derül ki, hacsak nem a Mennyben egyszer! :O
Olyan jó ezt hallani, hogy még a 4. Baba is jöhet.:-) szívből kí vánom!!!
Mi sem zárkózunk el :-) :-) :-) :-)
És igen, a férjem és a kisebbik fiam lányt várt nagyon nálunk is, meg vagyunk illetődve, de ha Isten még egy fiút ránk bíz, akkor biztosan képesek vagyunk rá! És nagy örömmel, szeretettel várjuk! Kívánom, hogy a ciklusod rendeződjön, és jöhessenek a bébik a szerető családodba!! :-)
Lion86
2018-07-21 14:15:36

Olioli, nagyon örülök, hogy minden rendben :) Hallottam ilyet, de nálam nem valószínű, hogy ez van, az ikrek is fiúk voltak és még egy, a többi négyet viszont nem tudom. Azért reménykedem, hogy lesz egy kislány is, de nem bánom azt se ha fiú lesz. Úgy tervezem, hogy ha sikerül a harmadik gyerkőc, utána sem védekezünk, ha nagyobb lesz majd, mert kicsi az esély, de ha lesz negyedik is, akkor teljesen meglepi baba lesz :)
Margaréta88
2018-07-21 14:10:16

Koszi csajok, de az egy dolog hogy a teszt negativ, nem is erzek egyaltalan semmit.
Lion: itt a kep
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=13220180721_132302.jpg
erikasz
2018-07-21 13:48:06

Margaréta :Nagyon szép a görbéd és felfelé vágtat szerintem terhes vagy ,a teszt nem mindig mutatja ilyen korán és ha cik.15 napján volt mikor kiszabadult a pete ,akkor csak 13 napján jársz ?

Lion :Igazad van volt már ilyen ,de avus fájdalom volt 3 napján és menszi sem volt .....fura nekem, csak vizes folyás ! Majd holnap kiderül magasat mérek vagy nem .

Olioli :Nagyon örülök, hogy hírt adsz magadról !:)
Annak főleg ,jól vagytok és nincs probléma !:D
A Jó Isten vigyázzon rátok !
Remélem még fogsz jönni hírekkel.... addig is sok-sok puszi !
Olioli
2018-07-21 12:39:19

Sziasztok lányok. Rég nem írtam, de olvaslak Benneteket!
Zsuzskám gratulálok szívből! :-)
Margaréta sztem is csodaszép a görbéd, pár nap és pozi lesz a teszt! :-)
Szorítok nektek, de nagyon!! És mindenkinek!!!
Lion neked nem mondott olyat a dokid, hogy esetleg lányok mentek el nálatok? Mert fiaid vannak!
Nekem ezt mondta! A fiukkal nem volt gond, aztán két veszteség, és most megint úgy tűnik minden rendben. 13hét3 nap, és nagy valószínüséggel kisfiú :-)
Hallottatok ilyet, hogy csak bizonyos nemű gyerekeket tud kihordani vki???
Genetikus nem támasztotta ezt alá!
Lion86
2018-07-21 10:55:45

Margaréta még ezt se vedd készpénznek. Késői beágyazódásnál még az érzékeny teszt sem biztos, hogy kimutatja. Tudnál képet tenni róla, hátha látok rajta valamit :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!