Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-07-28 21:30:21

Erikasz nem tapasztaltam a méhpempővel kapcsolatban alaphő emelkedést. :-)
Panka82
2018-07-28 21:24:08

KittyCat ez aztán görbe, tényleg gyönyörű, szurkolok nagyon :)
Erikasz köszi, hogy drukkolsz :) , de ez kicsit sántít , kivagyok rügyezve mint tavasszal a fák, mint minden menstruáció előtt...tehát nem tartom valószínűnek . Igaz ma reggel egy órával később mértem a szokottnál , így lehet ez nem teljesen valós. Meg kicsit fájdogált a jobb oldalam. Ha holnap reggel fentebb megy akkor talán azt mondanám, hogy trifázis , de a jelek nem azt mutatják.
anitaa28
2018-07-28 19:19:45

Sziasztok!

Erikasz nem jött még meg,de a görbém ugyan azt a mintát rajzolja amit az előző,szóval kb. 3 nap múlva várható.Ma vissza ment a hőm egy kicsit.

Kitty szuper a görbéd,annyira szorítok neked,de természetesen mindenki másnak is!
erikasz
2018-07-28 18:30:39

Anita28 :Megjött végül is a menszeszed ?
Sziszi259
2018-07-28 16:13:44

Sziasztok!
Én így állok ma.

Amandeen köszönöm szépen a kimerítő válaszodat :) egy kicsit megnyugtattál :)
elhiszem, hogy kimerítő volt ez az egész... :/ de a reményt sosem szabad elveszíteni, bizonyítja ezt is, hogy a lombikot kezded! :) azért van ez a módszer, hogy minden nő esélyt kapjon, arra hogy anya lehessen, van akinek csak így megy, de nem probléma! :) Remélem, hogy minden rendben lesz Veled/Veletek! Tudnak segíteni az orvosok :)

KittyCat már csak 3 nap és jössz a pozitív tesztel! :)
Amandeen
2018-07-28 12:08:46

Kitty, nagyon szép a görbéd! :-)
Amandeen
2018-07-28 12:07:39

Margaréta, fogalmam sincs, hogy megy ez. Ugye a terápia megkezdése ciklusfüggő, úgyhogy gondolom lesz még 1-2 alkalom, amikor el kell mennem, aztán jönnek az injekciók, amiket magamnak kell beadnom, aztán az előírt időpontban el kell menni a petesejtleszívásra, utána 3-5 nap múlva jön a beültetés, már ha lesz életképes, megtermékenyült embrió. Én így tudom mások történeteiből, de majd mindent elmagyaráznak, amikor elkezdjük az egészet.
Margaréta88
2018-07-28 11:08:16

Sziasztok!
Kitty: ez nagyon szép görbe. Szorítok érted, remélem baba lesz. :)
Amandeen: ne keseredj el, itt a konzultáció mindjárt. Egyébként több konzultáció is lesz még vagy utána már a beültetés?
Erikasz: nekünk van itthon méhpempő, de nem esszük. :D a barátcsejét se próbáltam, nem tudom okoz e hőmérsékletben emelkedést.
Edit: szépen megugrott a hőd, ez az első görbéd? Bocsi, lehet írtad már, de még nem olvastam vissza mindent.
Többiek? Annyira sokan vagyunk, néha nem is bírom észbe tartani, kinek mit akarok írni. :D
Én ma elkeztem újból a Clostyt, jövő héten UH (remélem össze is jön), aztán majd meglátjuk. Én úgy gondolom, ha most sem jön össze így, tovább lépünk.
erikasz
2018-07-28 10:18:14

Amandeen :Nagyon örülök hogy minden rendben van nálatok ....de annak nem hogy megjött !!
Bízz a gyógyszerekben amit szedsz és főleg Istenben ...segíteni fog hogy teherbe ess ő vezeti az utunkat arra indulunk amerre vezet .....és ő jóhelyre vezetett a megoldás felé !
De lehet szükség sem lesz a beavatkozásra ..csak higgy benne drága és ne idegeskedj !
Esténkét kakukkfű fürdőt vegyél ,de rögtön ne aludj el fürdés után ....tágítja a medence vérellátását nyugodtabb kiegyensújozottabb leszel meglátod ...sőt segíti a babásodást..... és seggit a mély alváshoz !
erikasz
2018-07-28 08:38:55

Kitty :Trifázisos a görbéd nagyon gyönyörű igy is maradjon 9 hónapig !!!!:D:D

Kira :Jól teszed ...még várj pár napot drága ovus kinézetű a görbéd !

Én ma így ovu most lesz szerintem stagná a hőm !

Anitacool :Kérdeztem a méhpempő felviszi az alap hőt,de nem válaszoltál !

Tapasztalat valakinek ,vagy a barátcserje ?

Én régebben ittam a barátcserje teát... de akkor sohasem volt 36.2 től lejeb a hőm akkor lehet ez emeli meg ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!