Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Este megyek majd dokihoz. Nagyon ideges vagyok már.
erikasz
2018-08-14 15:22:50
Amandeen :Én a ciklus 5 napjára mondtam az ovud ...csak a hőd nem ment fel .....a gép sem tudta hová tegye az ovud .....emlékezz ....lehet progeszteron hiány ...vagy sárgatest elégtelenség az oka !
Nekem többször volt vérzés után ovu emlékezz rá !
Én javaslom neked a méhpempőt... nekem bevált !
Lion :Voltál a dokinál ?
Nagyon szépek a görbéitek !:)
KittyCat
2018-08-14 14:47:40
Panka veled mi újság? Remélem minden rendben. Voltàl már dokinál?
Smagi
2018-08-14 13:47:38
Amandeen, sajnálom, hogy megjött! Nekem korábban még a fogamzásgátló szedése előtt volt, hogy 16 napra jött meg egy-egy utazás miatt. Az izgulás/stressz, változás, fene tudja mi okozta, de néha előfordult. Szerintem a stressz nem csak hosszabbítani de rövidíteni is tudja a ciklust.
Lion86
2018-08-14 13:32:50
Amandeen, nagyon sajnálom. Annyira reménykeltő volt a görbéd. Nem szedsz valami újabb készítményt, amit eddig nem. Említettem, hogy olvastam az inofolic fórum több ezer oldalát és ott is írták, hogy volt akinek a mindig pontos ciklusa lerövidült az első 1-2 hónapban. Lehet, hogy Nálad is valami "szer" okozza. Állítólag a stressztől is lehet, de én ebben nem nagyon hiszek. Abban még igen, hogy pl. háború idején előfordulnak ilyenek, mert ez tény, de a vérzés elmaradása szokott olyankor jelentkezni. Mondjuk én a stresszes kimaradást saját és barátnői tapasztalatból ismerem, de ilyet még nem hallottam, hogy amiatt hamarabb megjönne. Szóval vagy valami étrendkiegészítő okozza, vagy a korai petefészek kimerülés miatt rövidülnek a ciklusok.
Btiti
2018-08-14 13:23:36
Amandeen, sajnálom. De tuti megjött teljesen, vagy csak pici? Mert azért ez durva eltérés.
Amandeen
2018-08-14 12:15:38
Csajok, megvan a magyarázat, hogy miért csökkent az amúgy se magas hőm. Megjött. 8 nap luteális után. Ez se normális. Most teljesen el vagyok keseredve.
Mi lehet a baj velem? 19 napos lett így a ciklus, ami szintén nincs rendjén. Lehet a stressztől?
Amandeen
2018-08-14 11:34:50
Btiti, 2 tizeddel mértem többet a tegnapinál, nem m0ndhatom, hogy "felugrott", de legalább elérte a coverline-t...
Sziszi259
2018-08-14 10:33:44
Sziasztok!
Ma még fent van a hőm. Még 3 napom van a nemvártig. Tűkön ülök...