Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :A vasárnapi pozitiv lett volna ha 25 -sel csinálod.... ovud volt !
Ha az ÚR igy akarja akkor meg is tartja .....igazam van ?
De akkor a gyogyszert szeded mától ?
Itt az én görbém is ...az új lázmérővel
Lion86
2018-08-15 06:03:42
Köszönöm Amandeen.
Lányok, úgy tűnik nagy "baj" van. Azt mondta a doki, hogy ezalatt a 3 hónapos terápia alatt azért ne essek teherbe, mert jelen állapotomban nagy valószínűséggel vetélés lenne a vége. Nagyon úgy néz ki, hogy ovum volt, tegnap vizes folyásom és erős szúrkám volt késő este. És vasárnap együtt voltunk. Bár a tesztek elvileg nem voltak pozitívak, de 40-es erősségűek és ha most nem volt olyan magas az LH-m az iozitol hatására, akkor lehet, hogy ha 25-es csináltam volna, az pozitív lett volna. Teszek fel képet :
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=282IMG_20180815_055918.jpg
Szerintetek?
Gyógyszert még nem vettem be, biztos nem attól ugrott meg.
Most meg lehet azon izgulhatok, hogy ne legyen baba...
Amandeen
2018-08-15 00:49:07
Lion, nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, de tudtuk, hogy valami nincs rendben és legalább az a jó az egészben, hogy találtál egy jó szakembert, és kiderültek ezek a dolgok. Most már csak be kell tartani az előírtakat és majd minden jobb lesz! Szorítok!
Lion86
2018-08-14 22:05:40
Köszönöm Lányok!
Igen, Margaréta, a diéta "legalább" ismerős. A 3 hónap szünet most nem is zavar, csak ez a kaja dolog... Ezt meg kell még emésztenem. Neked is kitartást! :)
Margaréta88
2018-08-14 21:32:48
Lion: most az a legfontosabb hogy fény derült erre. Ha betartod amit az orvos mondott, odafigyelsz, hidd el 3 hónap után sikerülni fog. Ez már fél siker, én úgy gondolom, nem csak a nagy bizonytalanság, találgatások. Mivel a fiadéhoz hasonló diéta kell, konnyebb lesz, egyutt tuti menni fog. Lehet én a helyedben nem mérnék. Én holnap megyek, valószínűleg nekem is szigorú IR diéta lesz, de mindent a cél érdekében. Kitartást!!!
erikasz
2018-08-14 21:13:52
Lion :Nagyon sajnálom !:(
Fel a fejjel ...mindent amit az Úr ránk mér viselni kell ....élni kell vele .!
Rendbe jössz és kész ...ez a doki tudja érti a szakmáját és helyre hoz drága !
Az a 9 doki egy kontár volt ....most az Úr vezette utadat a megoldás felé ...és hamarosan kismama leszel meglátod !
A három hónap letelik a ciklusod helyre jön és peteérésed is lesz !
Lion86
2018-08-14 20:49:55
Nem tudom, hogy most van-e értelme mérni, még nem tudom, hogy fogok-e.
Lion86
2018-08-14 20:40:12
Nincsenek jó hírek. Amikor az uh-on mutatta a petefészkem, már tudtam... IR, PCOS (4-es típus, nem a tipikus szőrösödés, elhízás, hanem enyhe IR, durva hormoneltérések, policisztás petefészek). Nyálkahártya 3 mm. Merckformint, nagy dózisú d3 vitamint írt fel, ugyanaz a diéta, mint a fiamnak, mintha cukorbeteg lennék. Életem végéig.
3 hónapig nem próbálkozhatunk, minden ciklus 14. napjától Norcolutot kell szednem, hogy megjöjjön 28 napra, 3 hónapig kell ezt csinálni és utána kontroll.
21 éve menstruálok,totál rendszertelenül és 9 orvos nem vette a fáradságot, hogy az okot kiderítse. El volt képedve a doki ezen, hogy ezt már rég kezelni kellett volna... Kiderült, hogy ez génhiba miatti betegség és a fiam is ezért lett cukorbeteg, bár én még! nem vagyok az. Ha kezeltek volna, ő most egészséges lehetne . Rohadtul dühös, kiábrándult vagyok a régi dokijaimmal szemben. Az vigasztal, hogy legalább végre kiderült. Eddig csak azt tudták mondani (mivel képtelenek voltak beismerni, hogy nem tudják mi a bajom), hogy pszichés eredetű. A francokat volt pszichés...
Karácsonyra már talán sikerühet, most előre nézek :)
Az viszont nagyon a padlóra tett, hogy ezentúl nem ehetek amit megkívánok. Pedig imádok enni. Ezt a legnehezebb feldolgozni. Meg a barbár orvosokat.
erikasz
2018-08-14 15:32:25
Lion :Drága elhiszem ...de ugy fogsz jelentkezni hatalmas tüsződ van.... mindjárt megreped ...és nincs semmi probléma !!
erikasz
2018-08-14 15:30:15
Amandeen :Van olyan ..megreped a tüsző és csak a hetedik nap emelkedik a hő ...inkább vissza esik nézegesd át a hőgörbe kiértékelését !
Ha az ÚR igy akarja akkor meg is tartja .....igazam van ?
De akkor a gyogyszert szeded mától ?
Itt az én görbém is ...az új lázmérővel