Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Btiti :Nekem a menszeszem mind 3 gyermekkel meg volt 4,5 hónapig mig meg nem mozdult !
Vedd ki a menszit a görbéd egyben lássuk szerintem terhes vagy mert erősödött... a reggeli erősebb !
KittyCat
2018-08-24 08:43:41
Erikasz a ciklus 8. napján nem mèrtem, mert lagziba voltunk ès 7-re ertunk haza.(5:25 kor szoktam merni). A ciklus 16.napjan mértem, de szintén lagzi miatt kb 2 óràt aludtam és a rendszer kivette az értéket. Ovum tuti akkor volt, mindig a 17.-18. napon van, ebben a ciklusban a 14 es 15 ciklusnap lett pozi teszt. Clearblue digitalissal. Majd meglátjuk mi lesz. Lehet az előző ciklus kavart be picit...
Lion igen fogok, bár akkor esedèkes kb a nemvárt.
Btiti
2018-08-24 08:40:46
Sziasztok!
Nagyon szép a görbéitek :)
A tegnapi teszt: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=479IMG_20180824_093827.jpg
A mai reggeli teszt: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=538IMG_20180824_112444.jpg
Tesztelek még egy hét múlva, akkor majd kiderül... De semmi tünetem sincs. A hõm is 36,6- nál maradt.
melyna
2018-08-24 08:39:02
Lion,erikasz köszi :) Olyan szépek a görbék,hogy csak "irigykedni" tudok :D Mindenkinek nagyon szurkolok. Nálam akár az is lehet,hogy nem volt elég magas az lh érték a repedéshez. talán magasabb 25-30as tesztnek kellett volna pozitívnak lennie és így 20-al nem történt meg. vagyis üres hónap lesz :) Ilyen lehetséges?
Lion86
2018-08-24 08:27:33
Jó reggelt!
Jashmine, örülök, hogy jelentkeztél. A progi azért olyan alacsony, mert a 16.napon kellett volna nézni, ovu után 7 nappal és nem a tankönyvi 21.napon. Akkor már szinte a mensi előtt voltál, az a normális, ha ilyenkor már csökken. Örülök, hogy most normálisabb dokit találtál. Majd írj mit mondott az endokrinológus.
Erikasz, na most már tuti meg volt az ovu :)
Melyna, érdekes, hogy még mindig nem ment fel a hőd. Na majd holnap :)
Mimike, nagyon szép, irány a 37 jó sokáig :)
Kitty a tiéd is jól alakul, ha visszajöttetek mérsz majd megint? Nagyon kíváncsi vagyok.
Anitacool, nagyon szép a görbéd, remélem legalább neked sikerült. Én szerintem innen már már csak lefelé (de hát elvileg most nem is lett volna szabad babásodnom), úgyhogy majd novemberben folytatjuk.
erikasz
2018-08-24 08:17:28
Bocsánat Jázmine : 23 ciklus nap nem menszi !:D
erikasz
2018-08-24 08:14:47
Mimike ,Anitacool : Nagyon szépek a görbék !!:D
Anitacool :Meg van nálad az ugrás megint ...de jól néz ki ! :D
Menyna : Hosszabb ciklusra számolhatsz ..nem tudom mire vélni ..az LH pozitív volt és a hőd nem reagál rá .....de van ilyen olvastam !
erikasz
2018-08-24 08:07:59
Kitty :Nekem a ciklusod 10 napjától ...valami nem stimmel ...ovut látok a ciklusod 12 napján dupla leesés !
Szerinted a ciklus 17 napja valós ?
Mert én ha kiveszem és azt a napot mikor nem mértél akkor ide rakja az ovud !
Anitacool
2018-08-24 07:58:18
Szép görbék csajok! Jó sokan vagytok várakozóban, remélem sok pozitív teszt várható a hetekben :-)
Én ma így. Lion, hogy állsz társam?
erikasz
2018-08-24 07:53:51
Jashmine :Igen ...oda rakja az ovud ...nekem be rakta, amit a tiédről lemásoltam !
Nézd !
A 23 nap menszi sohasem volt rossz.. az jó, nekem fiatalon 21 naposak voltak és 3 gyermekem van... ezért nem kell megijedni !
A korral változnak is a ciklus hosszok ...de jól teszed az omega 3 nagyon jó ezekre a hormonokra !
Vedd ki a menszit a görbéd egyben lássuk szerintem terhes vagy mert erősödött... a reggeli erősebb !