Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
BTAndika :Máshová az ovut nem is tudná tenni ...itt ahová tette tökéletes 36.0 tól a két stagnálástól a 0,4 tized fok és a négy emelkedett meg van igy jó !
Ma mennyit mértél ?
Fel ment a hő... mert akkor beágyazódási leesés... vagy nem jól mértél !
erikasz
2018-08-24 07:18:35
Niki 11 :Micsoda boldogság ....gratulálok majdnem 4 kg -os fiadhoz !!!!:D
Mi kövér lehet ...enyém 3.5 kg volt 51 cm de a szemét nem tudta kinyitni olyan kövér volt tiszta hurka ....jajjjj de meg ölelgetném a drágát !:D
Puszild meg a nevemben ....!
Az Úr vigyázzon rátok ....!
Puszillak ....
erikasz
2018-08-24 07:12:08
Jó reggelt !
Én ma igy :)
Többiek ?
BTAndika
2018-08-24 00:09:55
Lion nem tudom hogy jó helyen jelzi e az ovut, vezetem a hőmet de nem értek én ehhez
BTAndika
2018-08-24 00:00:23
Anitacool,
28-ra nem várom
Jashmine
2018-08-23 23:55:23
Sziasztok!
Lion: Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem.A legutobbi hormonvizsgálat után, 21. napon is voltam.Ma kaptam meg az eredményt. Progeszteron szint: 8,01 nmol/l...Hát...sztem ez is nagyon alacsony.Nem tudom mennyire befolyásolta az eredményt az, hogy 23 napra jött meg akkor is. Az estradiol szintem, hogy magas volt 4. napon ( feltéve ha nem hamarabb volt peteérés, amit a naptár itt nem húzott be...de mellékelem) arra utalhat amit írtál ( ösztrogéndominancia) . Viszont, hogy ne kelljen novemberig várni az endokrinologiara, kértem sürgősségi beutalót háziorvostól, így már reggel tudok is menni. Most rendes nőgyógyászt fogtam ki.Az is javasolta, hogy oda menjek.Ő írt fel 3 honapra utrogestant.Holnap meg meglátom mit mond az endokrinológus.Lerövidült a ciklusom 27-28 naprol most már harmadik honapja 23 napra :( Remélem rendbe tudják hozni ezt a 3 hormont.Az fsh-t is lentebb kell huzni.Most vettem multivitamint, omega3-at, e vitamint magnéziumot b6-al.Ezek elvileg az estradiol hormont lecsokkentik, kiüritik a szervezetemből.Aztán hátha összejönne már valami... Az orvos egyéb akadályt nem lat.Holnap megírom mit mondanak.
Remélem másnak is tudok( tudunk) segíteni a saját problémámmal, ha egyszer hasonlót tapasztalna.
Sok sikert mindenkinek!
Mellékelem a mult havi görbém.Ovut nem huzott de hő alapján én a 8. napra raknám.