Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki111 szívből gratulálok! :)
Vica vàrjuk a jelentkezèsed reggel.
Anitacool
2018-08-23 17:39:12
GőVica nekem az xepil mindig kimutatta, a 25-ös már a nem várt napján is, de eltérő lehet a hcg termelés szervezetenként. Gyanítom, mivel nemrég volt egy terhességed, hamarabb termeli, mint egyebként. ;-) Drukkolok, hogy reggel szembe találd magad a másik csíkkal is!
Niki111 sok boldogságot a babátok érkezéséhez! Jó egészséget, sok tejcsit nektek! ;-) Gratulálok, hogy teljessé vált a családotok! :-)
Niki111
2018-08-23 17:30:55
Sziasztok lányok!
Örömmel értesítelek Titeket , hogy 2018.08.16. napon 10:38 órakor császármetszéssel világra jött Sándor Vince Zsolt . 3940 gramm és 51 cm :)
Természetes császármetszéssel szültem a Honvéd Kórházban , fantasztikus élmény volt !
Egyben a sterilizaciot is végrehajtották , így számomra lezárult egy időszak
Ölelés mindenkinek
melyna
2018-08-23 17:27:00
Gővica: Én nagyon sok rosszat olvastam a predictor-ról bár van akinek bejön. xepil megbízhatóbb......de bármelyiket is csinálod szerintem 10-es legyen,hogy ne kelljen gondolkodni mi a helyzet. Ilyenkor annak már elvileg mutatni kellene míg a sima 25-ös van hogy csak 1 héttel nemvárt után.
GőVica34
2018-08-23 17:17:29
Reggel óta semmi vérzés. Semmi rossz érzés nincs. Szerintetek predictort vagy xepilt csináljak reggel. Ha nem jön meg.
Btiti
2018-08-23 16:18:10
Köszönöm Lion! Meglátom, majd tesztelek reggel. Sajnos külföldön vagyunk most anyósoméknál, itt nem tudnak vér tesztet csinálni nekem.
melyna
2018-08-23 15:50:19
Köszi lányok! :)))
Mai 20-as LH már negatív bár még erős a vonal. szerintem tegnap előttre mondanám az ovut,de akkor még nem volt 20as tesztem. Viszont múlt csütörtök óta szedtem antibiotikumot,ami miatt felborult a normál hüvelyi flórám,ennek egy gombás fertőzés lett a vége :((( Remélem nem gond,hogy leírtam.... Ez befolyásolhat bármit a ciklus alatt?
Anitacool
2018-08-23 15:42:06
Lion köszi, hogy te is drukkolsz nekem. :-) Én nem különösebben fűzök reményt egyik kimenetl felé sem. Lesz, ami lesz. Mostanában sok lesz a munkám, nem is fogok ráérni ezen kattogni. Minden esetre annak idején nekem az első “normális” ciklus után már nem jött meg ;-) drukkolok, hogy te is úgy járj!
Anitacool
2018-08-23 15:40:00
GőVica a mindjárt megjön érzés mindig jelen lehet. Nekem babával a hasamban is megvolt ;-) Reggel tesztelj elsőből szerintem!
Erikasz, ez a mostani ovu esélyes, pár nap és kiderül!
Melyna az első megemelkedett napon szerintem elkezdheted inni, ha úgy érzed, segítene.
Btiti azt tudom mondani, mint Lion. Kezdd egy teszttel reggel ;-)
Mimike így tovább!
Andika, mikorra nem várod?
KittyCat
2018-08-23 11:56:47
Lion kíváncsian várom mi lesz nálad is, neked is megy a drukk!!
Vica vàrjuk a jelentkezèsed reggel.