Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-08-28 08:36:19

Sziasztok!
Èn ma így àllok, már ezerrel pakolunk :)
erikasz
2018-08-28 08:36:06

Anita28 :Hűűűű..de szép magasat mértél !:)
Mondtam én hogy volt ovu ...olyan az alakja én a 35.8 tenném az ovulációt mert az utána lévő ami 35.9 megegyezik a másikkal az is 35.9 ! :)
Megy a drukk neked !:D
melyna
2018-08-28 08:09:36

Jó reggelt!
Btiti drukkolok,hogy minden rendben legyen nálad! Viszont a méhen kívüli terhességet is látni kellene ultrahangon én úgy olvastam.
Mimike szépen mész fel :) hajrá!
Lion,Anitacool,anita csatlakozom anita-hoz :) megy a drukk!!
erikasz megindul az felfelé :)
Kitty jó nyaralást! :)
én ma így
erikasz
2018-08-28 08:04:09

Btiti :Imádkozz Istenhez és rendben lesz minden ...az még olyan pici ultrahanggal nem is látszik !

Mimike :Végre beindult most már csak felfelé !:)

Lion :Sajnálom a negatív tesztet :(.. az esést ...de ki tudja ..hátha ...még szép magas !

Anitacool :Sajnálom a leesést !:(

Én ma igy : Nem ment sokkal feljebb de méhnyak nagyon fent és krémes folyás lett ebből menszi még nem lesz ..hasi fájás is meg szűnt !
anitaa28
2018-08-28 08:02:53

Jó reggelt!

Btiti nagyon sajnálom,én reménykedek,hogy megtalálják jó helyen ezt a kis manócskát :)
Mimike látod,hogy bízni kell:) nagyon szép a görbéd4
Lion,Anitacool reméljük,hogy nem lesz igazatok és ott az igazi csoda a pocakotokban!
Kitty jó nyaralást,pihenést!

Én ma így mértem,magamhoz képest az eddigi legmagasabb mérésem,amióta mérek. Most már várom,hogy mi lesz ebből,mikor lesz már vége,de már talán látszik a fény az alagút végén.
Anitacool
2018-08-28 07:38:43

Btiti sajnos pont ettől tartottam :-( Drukkolok, hogy ne méhen kívüli legyen! A legjobbakat kívánom!

Sajnos rám is mensi vár :-(
Lion86
2018-08-28 06:57:06

Jashmine, nem akarom kötni az ebet a karóhoz, de nálam sem jellemzőek ezek a tünetek, az ösztrogéndominancia viszont igen. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a másik doki.
Lion86
2018-08-28 06:54:24

Jó reggelt!
Btiti, nem irigylem a helyzeted. Remélem csütörtökre nő a HCG majd. Nem tudom, hol olvastad, de sárgatest ciszta nem termel tudomásom szerint (és a doki szerint sem) HCG-t és a tüszőciszta sem, hanem pont fordítva. A HCG termelés miatt alakul ki a sárgatest ciszta. Nekem volt 8 hetes terhesség mellett 5 cm-es cisztám, de felszívódott a terhesség előrehaladtával. Pozitív tesztet csak rosszindulatú daganat vagy endometriózisos "csokoládéciszta" okozhat. De neked egyik sem az, tehát megszakadt vagy még fennálló, de nem látható terhesség lehet.

Mimike szuper! Holnapra remélem még feljebb megy :)

Nálam már nincs mit belemagyarázni, napok óta csökken, a teszt negatív. Holnap meg fog jönni.
mimike84
2018-08-28 06:10:34

Jo reggelt :)

Ma igy... Visszaugrott :)
Btiti, hát nem semmi... Drukkolok h ne legyen baj, jó hogy eljutottál dokihoz!!
Kitty jó nyaralást :) mikor jöttök haza?
Btiti
2018-08-28 05:56:49

Sziasztok!
Voltunk tegnap a kórházban. Ultrahanggal (3 gépen is nézték) nem talàltak semmit a méhen belül. A jobb petefészekben 6 follikulus, a balban egy nagy follikuláris ciszta, mellette meg egy sárgatest ciszta.
Vérvétel eredménye betaHCG: 211. Ami 4-5 hetes terhességre utal. Szerdán megint vérvétel hogy duplázódik e. Sajnos a doktornõ méhen kívülire gyanakszik, így csütörtökön is ultrahangra kell menni, de az majd a HCG szint változásából is látszik majd...
Én meg azt olvasgattam itt neten hogy corpus luteum ciszta is termelhet HCG-t terhesség nélkül.
Nem tudok mit csinálni csak az ima marad.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!