Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion sajálom, dr milyen szèp karàcsonyi ajàndèk lenne/ lesz!! :)
Mi màr ferihegyen vàrjuk a kalunyitást. Mindenkinek szurkolok, én most egy hétig nem igen leszek. Majd szerda vagy legkésőbb csütörtök reggel.
Edit90
2018-08-28 15:32:55
Sziasztok!
Bettus èn azt használtam előző hónapban. Mièrt kèrdezed?
Lion sajnálom,de csak pozitívan tovább,jöhet a karácsonyi jóhír,addig pedig felkészül a tested:)
Anitacool sajnálom...
A többieknek nagyon szurkolok,hogy a szèp görbèkből pozitív tesztek legyenek:)
Èn ma így. Nem tudom melyik nap volt az ovu,a fertilityfrend nem oda teszi,ahova ez a program.
Bettus13
2018-08-28 15:06:34
A mai görbém: ( az az ugrás pár napja már biztosan azert volt, mert később mértem)
Bettus13
2018-08-28 15:05:41
Sziasztok Lányok!
Btiti: én is szorítok Neked, hogy minden rendben legyen!!
Mimike, Anitaa, Melyna, Kitticat szépen alakul a görbétek :)
Lion, Anitacool, Nektek kitartást! Sajnálom hogy elkezdett lemenni a hőtök... ölelést küldök így ismeretlenül is!
Olvasta valaki itt az Ördög Nóra - Pozitív c. Könyvét? Ajánlom mindenkinek, jó kis könyv a témával kapcsolatban.
Próbálta valaki a rossmannban kapható lh expert zöld dobozos ovu tesztet?
Jashmine
2018-08-28 13:11:00
Lion86: Egy másik orvos véleményére én is kiváncsi lennék.Most jelenleg csinálom azt amit mondott, szedem a gyogyszert aztan 2-3 honap mulva csinaltatok uj hormon képet.A vérzes abba az egy honapba fordult elő, remélem, hogy tényleg csak ideiglenes hormonzavar okozta.Jo lenne uj hormon kep is, hogy tudna az ember hasonlitani valamit valamihez.Csak itt nem nagyon lehet ugandozni orvosokhoz mert messze van még Nyiregyhaza is hozzám.
Vásárosnamény meg 5ftot nem ér.( Halálkorház- igy hivja mindenki...)
Mai gorbem:
Lion86
2018-08-28 12:23:59
Köszi :) Remélem karácsonyra már mindenki babás lesz :)
melyna
2018-08-28 12:20:14
Sajnálom Lion :( És legyen úgy,hogy szép karácsony legyen :)))
Nekem most nézem átrakta 19.-ik napra az ovut bár szerintem az inkább 20lesz :) viszont a ciklus első felét nézve nem igazán emelkedett a hőm...
Lion86
2018-08-28 11:11:09
Meg is jött. Vagy egy nappal előbb volt ovum, vagy egy nappal rövidebb lett a luteálisom. Most jön még 2 kierőszakolt 28 napos ciklus Norcoluttal. Valószínűleg most nem lesz majd addig ovum. Majd novemberben. Karácsonyi ajándék lesz :)
Margaréta88
2018-08-28 08:54:35
Sziasztok!
Anitacool, Lion: szerintem igazatok van, valószínűleg mensi lesz a vége, bár nagyon szeretném, ha sikerülne nektek (is), de nem szeretnék hiú reményeket táplálni bennetek, ahogy Ti sem szoktatok bennem. :)
Btiti: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Anita28: valóban egy jó hosszú ciklus ez a mostani, reméljük tényleg ott a fény. :)
Smagi: szerintem befolyásolja valamennyire.
Kitty: jó nyaralást!!! :)
Többieknek is drukkolok, még ha külön-külön most nem is írok. :)
Velem érdekes a helyzet. Ebben a ciklusban nem igazán foglalkozom se a méréssel, se az ovu teszteléssel úgy mint eddig. Mérni mérek, de van amikor kihagyok napokat, nem azért mert nem tudok a szokásos időben mérni, csak nincs kedvem. A tesztelést meg már ilyenkor el szoktam kezdeni, most még eszembe se jutott. Nem is olvasgatok szabadidőmben a baba témával kapcsolatban, csupán itt olvaslak titeket, ennyi. Nem bánnám ha ez a fajta nemtörődömség hozna sikert, de most tényleg csak magunkra vagyunk utalva. Egy hónap múlva van időpontom a dokihoz, így most se closty, se UH. 9. ciklusnapon vagyok, jelentkezem, ha van valami említésre méltó. :)
Smagi
2018-08-28 08:42:39
Jó reggelt! Olyan kérdésem lenne, hogy mit gondoltok egy utazás befolyásolja a hőmérsékletet? 9 napot voltunk nyaralni, tehát kb 7 napon keresztül a 35+ kinti hőmérsékletben gyalogoltunk egész nap. Ez okozhatott magasabb ébredési hőt?
Köszönöm a segítségeteket!
Mi màr ferihegyen vàrjuk a kalunyitást. Mindenkinek szurkolok, én most egy hétig nem igen leszek. Majd szerda vagy legkésőbb csütörtök reggel.