Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion beelőztél... nekem majd holnap talán.
Köszi, aranyosak vagytok, ez van :-) Fel a fejjel, megyünk tovább, indul a 14. próbálkozós hónap :-)
Bettus én is használtam már, egy érzékenyebb fajta, teljesen jó volt. Azt a 36,8-at szerintem vedd is ki, nem volt releváns.
Edit én péntekre tenném az ovudat.
Bettus13
2018-08-28 22:46:02
Sziszi: hát átlagban ennyi, volt már 36 és 31 is. Ennél lejjebb nem nagyon van. A ciklus.hu hétfőre írja az ovumat, itt meg péntekre írják. Kíváncsi vagyok mi lesz...
Sziszi259
2018-08-28 21:38:21
Bettus a 33 nap sem "sok", ha ez az átlagod akkor nem baj :) ha lényegesen több, vagy nagyon össze vissza van akkor van gáz.
Bettus13
2018-08-28 21:15:15
Edit: köszi! Igen valószínűleg nekem sem lesz elég...
Melyna, Lion köszi szépen!! :)
Sziszi: igen, így már értem! :) nekem átlagosan 33 naposak a ciklusaim de volt már 36 is... nem kevés de sajnos kicsit több mint fél éve hagytam abba a gyógyszert, valószínűleg próbál beállni a szervezetem.
Sziszi259
2018-08-28 21:04:12
Bettus eddig 26-27 naposak voltak a ciklusaim, szóval ha ma/ holnap lesz akkor 24-25 napos lesz,szerintem az még nem vészes eltérés. Az előző 32 napos volt... De ott valamiért (szerintem stressz miatt) hosszabb lett, mind a két fazisom...
Lion86
2018-08-28 20:21:08
Bettus, pont a hővel kapcsolatban osztottam meg a Fb csoportban is (ha van fb-od csatlakozz, Csodára várva csoport), egy kalkulátor ha máskor mérsz mint a megszokott :
https://whenmybaby.com/basalbodytemperature.php
melyna
2018-08-28 20:08:05
Edit,Bettus: 30-as az expect :) Régen használtam és jó!!
Edit90
2018-08-28 19:44:24
Bettus: Nekem jól működött, egy nap volt pozitív, de mivel korán kezdtem a tesztelést nem volt elég egy dobozzal belőle.Sajnos sehol nem találtam meg rajta,hogy milyen érzékenységű teszt, így a mostani hónapban bajban voltam,hogy milyet is rendeljek.
Bettus13
2018-08-28 19:32:17
Sziszi: köszi szépen a tanácsot! Javítom majd e szerint az aznapi hőmet :) Neked nem túl korai az ovu?
Edit: köszi a választ! Met nem tudok az általatok ajánlott oldalról most rendelni mert nem jön meg időben ès ezt néztem ki :)
Sziszi259
2018-08-28 17:46:24
Bettus az ovu lehet 16-12 nappal a menstruáció előtt, ez egyénenként változó :) Ha később mérsz akkor óránként vonj le 0,5 fokot, és akkor megkapod a valós értéket, vagy legalábbis ahhoz közelit
Kitty szép magasan vagy! Jó pihenést! :) Jajj nagyon izgalmas ez a pecsételés, drukkolok! :)
Anitacool sajnálom :(
Lion úgy legyen! ;)
Jashmine ez még nem nagy ingadozás. Örülök neki, hogy jó dokit fogtál ki :)
Erikasz jó pihenést! :)
Edit szép a görbéd! :)
Btiti szorítok!! :)
Nekem úgy néz ki, hogy ma lesz ovum, bár érezni most nem érzem, úgy mint mostanában. Vizes a folyásom... nem tojcsis, olyan nekem nem is igazán szokott lenni...
Köszi, aranyosak vagytok, ez van :-) Fel a fejjel, megyünk tovább, indul a 14. próbálkozós hónap :-)
Bettus én is használtam már, egy érzékenyebb fajta, teljesen jó volt. Azt a 36,8-at szerintem vedd is ki, nem volt releváns.
Edit én péntekre tenném az ovudat.