Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-09-03 06:32:12

Melyna :Mig nem jön meg van remény ...még a coverlinén sem vagy !

Edit :Nagyon szépen fent a hőd !:)
Edit90
2018-09-03 06:25:52

Sziasztok!
Èn ma így:
melyna
2018-09-03 06:18:11

Jó reggelt mindenkinek :)

Szerintem nekem már egyértelmű.... fog jönni....azon csodálkozom,hogy eddig még nem
erikasz
2018-09-03 06:17:29

Jó reggelt mindenkinek és szép napot !:)
Ma megkezdődött nekem is a munka !:(

Köszönöm Lion amit leírtál ...rosszul fejeztem ki magam ...tudom hogy nincs bennük a hormon ...csak ha iszod ösztrogént termel a szervezet !
Próbáltam a kamillát régen estére ittam és nagyon leesett a hőm ...ebből következtettem ! :)
Én ma igy
Többiek ?
Lion86
2018-09-02 21:40:23

Erikasz, hormont egy gyógynövény sem tartalmaz, viszont úgy hatnak a szervezetre, hogy maga előállítsa azokat. A fito-hormonok a szervezetet egyensúlyba hozzák, de kárt igazából egyikkel sem lehet tenni, nem lehet velük túladagolni a hormonokat.

Természetes progeszteron szint növeléssel kapcsolatban ezeket találtam régebben :
"1.Természetes progeszteron krém: növényi forrásokból készítették ezt a krémet, a legjobb bio formája a progeszteronnak, mely elérhető és mely közvetlenül a véráramba jut. A progeszteron krémet közvetlenül a bőrre kell felvinni, azokra a területekre, melyek elvékonyodónak látszanak. Amikor azonban eljön a menstruáció ideje, ezeken a napokon a krém használatát kerülni kell.

2.E-vitamin: a progeszteron termelődéséhez kiemelten fontos. Kutatások bizonyították, hogy kapcsolat van a szervezet E-vitamin szintje és a test azon képessége között, hogy előállítsa a progeszteron hormont. Sok esetben az alacsony progeszteron szint az E-vitamin hiány eredménye. Vagyis érdemes legalább 110 mg E-vitamint fogyasztani naponta.

3.Minimalizáljuk kitettségünket a hamis ösztrogéneknek: a progeszteron szint csökkenése a szervezetben annak is köszönhető, hogy igen nagy mértékben vagyunk kitéve ún. hamis ösztrogéneknek (xenohormonoknak). Ezeknek megvan a képességük arra, hogy utánozzák a test természetes ösztrogénjét.

Ha egy nő fokozottan ki van téve a hamis ösztrogéneknek, az automatikusan csökkentheti a progeszteron szintjét. A gyomirtó szerek, a nem szerves húsok, az emulgeáló szerek a szappanokban csak néhány a xenohormonok közül.

4.Életmód váltás: teljesen természetes módja a progeszterin szint növelésének olyan élelmiszereket fogyasztani, melyek bio azonos változatai a progeszteron hormonnak. Ilyen összetevőket tartalmaz az édes burgonya, a szójatej, a dúsított gabonafélék, a yam, a tejtermékek és a tojás sárgája.

5.Barátcserje: miközben számos gyógynövényről tudjuk, hogy növeli a progeszteron hormon szintjét, a barátcserje nevű bogyós gyógynövény serkenti a sárgatest termelődést. Ennek eredményeképpen pedig nő az ösztrogén és progeszterin termelődése."
erikasz
2018-09-02 21:03:07

Én mindig ezért irtam a cickafark tea a kamilla ösztrogént tartalmaz vigyázni kell vele ...a málnalevél az nagyon jó különleges növény csont erősitő peteérést elő idéző ,hüvelyi nyák serkentő, méherősítő elősegíti a beágyazódást ,megakadályozza a vetélést !De csak 3 hónapos korig lehet inni !
erikasz
2018-09-02 20:56:11

Lion :Elkezdtem a lenmagot is őrölve minden reggel a joghurtba kavarom és kis szezám magot ! Csajok olvassatok utána a hormonokat egyensúlyban tartja ...én mindenkinek ajánlom és a méhpempőt azt is fogyasztjuk párommal együtt .
erikasz
2018-09-02 20:51:03

Lion: Az étkezéssel sportal ....el lehet érni a progeszteron növelését !
Mindig olyan ételt kell enni minden nap ami progeszteront termel és olyat ami a májat tisztitja ....mert ha a máj tisztul vese jól működik mellékvese ami a hormonokat idézi elő ...hasnyálmirigy minden !
Én most a májam tisztítom ..cikoria és avokádó gréfrút együttes hatása beindítja a máj tísztitását én mindig igy csinálom ...progeszteron a tojássárgája én nyersen fogyasztom édesburonyát is nyersen eszem !
Rengeteg zöldséget brokkolit sárgarépát karalábét karfiolt foghagymát ,lila és vöröshagymát nyersen fogyasztom .
GőVica34
2018-09-02 20:08:36

Lion ez nagyon érdekes volt.Köszönöm hogy megosztottad.
melyna
2018-09-02 19:57:55

Köszi lányok! :)
Lion: Érdekes ez a cikk......elgondolkodtató

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!