Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amugy a doki semmit nem mondott hogy gond lett volna a szövettani eredménnyel.Gondolom szólt volna ha gond van.Legutobbi citologiám p2 lett d az a méhszájseb miatt szerintem.
GőVica34
2018-09-02 10:16:39
Erikasz kivettem a magas hőt akkor igy jelzi.
Együttlét amugy volt.
Meg ovu tesztelni is fogok mert a naptáram alkalmazás péntekre jelzi az ovut.Az általában nem szokott tévedni.+-1-2 napot.
erikasz
2018-09-02 10:15:40
Akkor igy néz ki ....igy is hagyom
erikasz
2018-09-02 10:14:14
Én is még ezt az egy értéket ki vettem mert csúfítja a görbét !
Gyulladástól van az emelkedett ...olvastam a Növelt bazális hőmérségletben ...nekem meg ismeretlen vírust diagnoztizáltak a rákszűrésen ...remélem el fog múlni hamarosan !
Vica : Neked rendben volt a rákszűrés ?
erikasz
2018-09-02 10:07:23
Lion :Hála Istennek hogy megszűnt a vérzésed !:)
Csak rendben légy... az a fontos ...meggyógyulj ...és meglesz a gyümölcse !
Lion86
2018-09-02 10:02:36
Erikasz, ma már nem vérzek, tegnap délelőttig még rendes volt, aztán mintha elvágták volna. Hát nagyon furcsa lenne, ha most lett volna ovu, de nekem is megfordult a fejemben. Együtt nem voltunk a vérzés óta, úgyhogy baba ebből nem lesz, de a doki nem is javasolta, hogy a kezelés alatt próbálkozzunk.
Lion :Ez csúcs ...ovu-nak tűnik ...lehet attól is görcsöltél !
Jobban vagy már ...múlóban a menszi ..vagy elmúlt ?
Vica :Írtam hogy ovu lesz ...együttlét volt ?
Sziszi :Ez megtörtént a hő alapján !
Mitől van ez ?-hogy ilyen hamar emelkedik a hő a menszi után neked is Lion .vicának is nekem is ...ezt nem is értem !!!:(
Vica te bármit fogsz csinálni... mint én... bár melyik hőt veszed ki...akkor is oda fogja rakni mivel az 5 emelkedett is megvan ...szerintem kíváncsiságból csinálj egyet !
Én is kiveszek még egy hőt a magasat
Lion86
2018-09-02 08:48:03
Jó reggelt!
Ne tudom ez mi lehet, ha holnap is ilyen lesz, az már érdekes. A 14.naptól kell szednem a Norcolutot 12 napon át, azalatt már nem lehet ovum.
Sziszi259
2018-09-02 08:41:38
Sziasztok!
Bettus13 most én sem éreztem, de elvileg mégis volt, bár ma kicsit lejjebb ment .
Melyna még csak a 11.dpo-n vagy, ne keseredj el már most :)
Vica szerintem azért tesztelj, lehet hogy neked is csak rossz helyre rakta, mint Erikasznak :) egyébként lehetséges, de szerintem nem gyakori mert akkor nagyon rövid lenne a ciklus, az is lehet, hogy kétszer lesz :D