Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz Drága, Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából! :) :) A legszebb születésnapi ajándékot kívánom Neked !! :-)
:-*
fbara90
2018-09-04 08:20:10
Jól, köszönjük :) Bár az aljzatbetonozással kicsit meg van csúszva a kivitelező, azt a hétre ígérték. még a külső lambériázás, meg a gázóra felszerelés, plussz fűtéspróba van hátra, és akkor átadják a házat. Szeptember 30 a határidejük :) :) Aztán utána már mi intézzük a festés-burkolást :) A beltéri ajtókat már megrendeltük, jövő héten kell szólni az asztalosnak a konyhabútor miatt,meg a festőnek is :) meg lassan lehet rendelni a csempét-járólapot :)
Ti hol vagytok elakadva a folyamatban? :-O a bank akadékoskodik még mindig? :S
Lion86
2018-09-04 08:14:05
Jó reggelt!
Fbara, szorítok, hogy ne is kelljen eljutnod a vizsgálatig :) Hogy álltok a házzal, nem emlékszem legutóbb hogy is volt :) Mi még mindig sehogy...
Sziszi, Erikasz drukkolok nektek! :)
Nekem úgy tűnik mégsem ovu volt, csak valami átmeneti zavar.
fbara90
2018-09-04 07:50:39
Sziasztok! :)
Lion szept. 19-én este megyek a nődokihoz, akkor beszélem meg vele a tudnivalókat az átjárhatóságiról, ha akkor még mindig szükség lesz rá :D
Most van ovum, rádolgoztunk ;-D
19-ig kb pont ki is derül bízom benne ha sikerrel jártunk :) ha megint nem, akor meg tuti biztos vagyok benne, hogy elzáródásaim vannak :S Győrben állítólag altatásban csinálják a vizsgálatot :-O
Nagyon drukkoljatok! :) ez már a 12. megkezdett ciklusom az oldalon! Én is szorítok minden régi és új fórumozónak :)
Követlek titeket, csak mivel nem mérek már, csak magam figyelem és ovu tesztelek, nincs sok értelme minden nap bejelentkezni :)
Puszillak Titeket! :)
Sziszi259
2018-09-04 06:44:53
Jó reggelt! :)
Én már megint hullamzok egy kicsit :D remélem leesni nem fog... :/
Btiti hogy vagy?
erikasz
2018-09-04 06:08:58
Jó reggelt !
Én ma igy :)
Lion86
2018-09-03 20:43:12
Volt már hogy egy órát aludtam a hőmérővel :D De ugyanannyi lett, mint előző nap, úgyhogy beírtam.
Sziszi259
2018-09-03 20:18:05
Melyna az előző ciklusnak én is így voltam, már két nap késés után, vártam, hogy legyen valami :D szerintem teljesen normális volt :)
Lion remélem nem az a hullámvasút lesz, mint ami volt már egyszer :D csak felfelé szeretnék menni :D
Erikasz én digitalissal merem, nekem csipog tízet utána nem változik mar az érték. De gondolom akkor a hagyományosra érvényes.
Lion ez jó. :D volt mar olyan h elaludtál? :D
GőVica34
2018-09-03 20:07:15
Lion foggalmam sincs esküszöm nem figyelgettem magam eszembe se jutott hogy akkor lehet ovu.Most viszont ha figyelem ha nem érzem hogy nagyon szúrkál a jobb oldalon.Tegnap volt fehér folyás.se elötte se most nincs. Ovu teszt még negativ.Kiváncsi vagyok..
Lion86
2018-09-03 19:47:01
Erikasz, én mérés közben aludni szoktam :D Beállítok egy 10 perces szundit a telefonon, így tuti meg sem moccanok :)
:-*