Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem érzem magam valami fényesen..jó is hogy szabadnapom van ma.Este azert még egy ovu tesztet csinálok.De sok reményt most nem füzök ehhez a hónaphoz.
Lion86
2018-09-04 15:49:58
Vica, akkor lehet, hogy bújkál valami betegség benned, mert a panadol lázcsillapító is és ha így is magas volt a hőd, akkor valószínűleg még magasabb lett volna gyógyszer nélkül.
Anitacool, igazából nem is várható most normális ciklus nálam, így, hogy a 14.naptól el kell kezdenem a gyógyszert, csak azért mérek, mert kíváncsi voltam vajon mi történhet most. Úgy néz ki, elég furcsa dolgok :D
GőVica34
2018-09-04 15:42:08
Egy panadolt meg éjszaka folyamán két flectort.Sosem szoktam ennyit..de nagyon nem éreztem jól magam.Most is a torkomban érzek valamit...
Az ovu tesztem majdnem pozitiv szurkal a hasam alja jobb oldalon.Nem tudom hova tenni..de egyet még este csinálok.Mikor mértem a hőm meg utá jo 2 orat feküdtem.Megmértem ujra akkor 36.5 lett.
Anitacool
2018-09-04 15:22:02
Lion sajna ez ilyen... ha valamire 31 napjuk van, akkor a 31. napon reagálnak, és egy nappal sem előbb. :-( Én is kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni ;-) Na meg a te reggeli hődre is! Remélem nem lesz kaotikus ciklusod.
Vica nem fáztál meg? Ha dolgozik az immunrendszer simán lehet hőemelkedés is. Még ha nem is vagy lázas beteg.
Lion86
2018-09-04 15:15:01
Fbara akkor hamarosan beköltözhettek :) De szeretnék már én is itt tartani. A bank szórakozik velünk még mindig, hetekkel ezelőtt leadtuk a hiánypótlást, de még mindig nincs válasz. Lassan 5 hónapja ugyanott vagyunk. És akkor még hol van a felújítás...
Köszi Melyna, neked is sok sikert ehhez a hónaphoz :)
Anitacool, hát el nem tudom képzelni, hogy ez most milyen csúcs :D Lehet ösztrogén is vagy a hülyeség csúcsa a szervezetemtől :D Meglepődnék, ha holnap megint magas lenne. Kíváncsi vagyok, most is hamarabb lesz-e ovud és vajon az Inofolic jó hatása-e.
Anita28, őrület ezek a tesztek. Nagyon várom, hogy mi lesz ebből, drukkolok.
Vica, attól, hogy jól aludtál, még lehettél nagyon kimerült és attól is magasabb lehet a hő, de biztosat nem igazán lehet erre mondani. A lényeg az alvás mennyisége, attól lehet normális a görbéd, ha több műszakban dolgozol. Egyébként milyen fajta fájdalomcsillapítót vettél be?
GőVica34
2018-09-04 12:39:03
Sziasztok.Nem tudom mitől lehet ilyen magas most a hőm.Az számit hogy éjszaka dolgozom most és az éjjel elég sok fájdalomcsillapitot vettem be és nagyon hányingerem is volt reggel.De most aludni jol aludtam viszont.A 6 ora is megvolt.Ilyen...
fbara90
2018-09-04 09:55:03
Köszi Lányok, tündérek vagytok! :)
Anitaa28 ez nagyon izgi, szorítok! :))))
anitaa28
2018-09-04 09:42:21
Sziasztok!
Erikasz,Sziszi megy a drukk:) most izgi nálatok a helyzet :)
Erikasz boldog szülinapot!
Fbara remélem nem lesz szükség az átjárhatóságira,mert megfogan a babátok :)
Lion One Step 10-es tegnap időn belül nagyon halvány lett ismét,ma a facelle is nagyon halvány lett.
Teljesen tanácstalan vagyok,visszatettem amit ki vettem értéket így 12DPO van ma. Viszont a fertility számba veszi amit ez a program nem,mert volt egy leesés 21.-én (35.9) és így a 8DPO-t írja. Most borzalmasan görcsölök szinte mensi szintem a hőm stagnál. Minden esetre szeptember 13-ra van időpontom az orvoshoz,addig biztosan kiderül akárhogy is. Csináltam LH "jóstesztet" is kínomban az erősödik. Várom a végeredményt.
Anitacool
2018-09-04 09:39:25
Erikasz ez igen, szépen fent vagy. Isten éltessen sokáig, ne felejts el kívánni, mikor elfújod a gyertyákat! ;-)
Lion na szépen lezuhantál. Bár akár 2. ösztrogéncsúcs is lehet akár. Holnap kiderül! Sajnálom, ha megzavarodott a szervezeted. Azért jó, hogy mérsz, legalább tudod, mire számíts!
Fbara jó, hogy jelentkeztél! Nagy kalappal!
Sziszi itt femt maradj, az a lényeg, kis hullámzás belefér ;-)
GőVica drukkolok, hogy sikerrel járj te is!
melyna
2018-09-04 09:03:45
Jó reggelt!
Sziszi,erikasz: Drukkolok nektek továbbra is ,hogy sikerüljön :)
erikasz: Boldog szülinapot! :)
Loin: Hát nem irigyellek,hogy így fel van borulva minden :( drukkolok! sok sikert :)
fbara: Szorítok,hogy ne kelljen a vizsgálat :)