Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi : Náluk ez a 3nap késés nem is számít annak....Csak nekem volt fura hogy 4napig fájt mindenem és nem jött meg..máskor ha fáj már másnap reggel arra kelek.
Viszont épp az imént jött meg :))))) Lehet hülyén hangzik,de én most ennek azért örülök,hogy nem kell kételyek közt lennem még pár napig. Új ciklus új esély!! nektek köszönhetően kicsit tudatosabban kezdem majd meg :) Örülök,hogy itt lehetek :*
Sziszi259
2018-09-03 15:28:56
Melyna és nem mondta, hogy miért késhet?
melyna
2018-09-03 14:40:31
Többieknek megy a drukk ezerrel!!! Én meg várom már a következő ciklust :)))))
melyna
2018-09-03 14:37:20
Sziasztok!
MInden jó minden szép odabent :) Nyálkahártya 7,5mm babának nincs jele....csak akkor már megjöhetne :)
Sziszi259
2018-09-03 09:55:42
Sziasztok!
Szépek a görbék! :)
Melyna még bármi lehet :) volt leesős terhesgörbe is.
Én ma így
Margaréta88
2018-09-03 08:51:54
Sziasztok!
Edit, Erikasz: nagyon szép a görbétek! :)
Anita28: szerintem még van esély, bár a negatív teszt nem túl biztató, de legyünk optimisták. :)
Melyna: kíváncsi vagyok mit mond a doki ma, majd írj.
Én így:
GőVica34
2018-09-03 08:35:59
Sziasztok.
Vissza tettem a magas hőt..
Én ma igy.
melyna
2018-09-03 08:34:15
anitaa: Köszi :) Én is úgy vagyok mint te....neked is lépcsősen indult a görbe ahogy látom :) Hőben te még jól állsz szóval hajrá!
anitaa28
2018-09-03 08:21:49
Sziasztok!
Erikasz nagyon biztató a görbéd :) szép ovu látszik rajta!
Edit90 elég izgalmas stádiumban vagy,drukkolok,hogy szép magas maradjon a hőd továbbra is!
Melyna sajnálom a zuhanást,reménykedjünk még,hogy visszafordul és lesz + teszted!:)
Én tegnap nem tudtam mérni,de a mai hő alapján gondolom tegnap is ennyi volt,teszt negatív,hasfájás meg van,mell érzékenység is. Csak jönne már akkor meg....
A görbém:
melyna
2018-09-03 07:00:07
erikasz: Köszi! Tudom a remény hal meg utoljára,de az az 1/10-ed fok nem sok a coverline-tól :) szerintem már egy terhességi tesztnek is halványnak kellene lennie...legalább is nekem nemvárt napján eddig mindíg egyértelmű pozitív volt :) Persze minden terhesség más :) Viszont vagy 4napja fáj a hátam,hasam alul kétoldalt.....ilyen nekem sosem volt,vagyis igen 1napig aztán meg is jött.. Remélem minden oké odabent :) Meglátjuk mit lát a doki.....
Viszont épp az imént jött meg :))))) Lehet hülyén hangzik,de én most ennek azért örülök,hogy nem kell kételyek közt lennem még pár napig. Új ciklus új esély!! nektek köszönhetően kicsit tudatosabban kezdem majd meg :) Örülök,hogy itt lehetek :*