Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-09-02 08:10:34

Sziasztok Lányok.Na ez a görbe nekem nagyon fura..sose volt még igy hogy ilyen hamar lett volna ovum..ez lehetséges?Ne is ovu teszteljek akkor már?!
erikasz
2018-09-02 07:40:38

Melyna :Még ez nem olyan leesés ebből még bár mi lehet !

Sziszi :Ha 19 napon van ovu akkor később jön meg a menszim ...nekem nem olyan hosszú a luteláris 11 -12 nap, de volt már 10 nap is !

Most igy :)
melyna
2018-09-02 06:53:10

Jó reggelt mindenkinek! :)

Bettus még mindíg nem jó :)

Én ma így lassan de biztosan lefelé.....mensi továbbra sincs sehol teszt negatív....
Btiti
2018-09-02 06:19:28

Sziasztok!
Nagyon köszönöm! Abban találok vígaszt, hogy nem volt éketképes, jobb hogy még az elején ment el, nem késõbb, az jobban fájt volna.
Majd következõ normális ciklustól megint próbálkozunk.
Bettus13
2018-09-01 23:51:00

Köszi Melyna!

http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/09/0

Talán így jó lesz...

Hát más jele nincsen. Kíváncsi leszek holnap felmegy-e a hőm... ilyen még nem volt egyik hónapban sem... és én érzem is ha ovu van de most nem emlékszem kiugró fájdalomra bár kisebbek voltak...

Köszi Lion! Majd megfigyelem, hogy mindegyik ilyen rosszullétem mensi körül van-e... vagy remélem nem kell :) és neked ez a hasmenés, hányás pl előtte, alatta vagy utána jön ki, hogy megjött?
Sziszi259
2018-09-01 20:47:26

Erikasz ha tényleg a 19. napon volt az ovud, akkor nem lesz rövid a luteálisod? Vagy később nem kéne neki megjönni, mit gondolsz?

Bettus remélem igazad lesz :D Lehet, hogy most megtörtént az ovu, ha még feljebb megy :) Nincs semmi jele?

Melyna, Mimike köszi! :)

Anitaa28 Szerintem a facelle megbízhatóbb, mint az one step. Sokan dícsérik a facellét. Majd írj, hogy mi a helyzet!

Lion jobbulást kívánok!

Btiti nagyon sajnálom,kitartást kívánok!!
Lion86
2018-09-01 20:41:49

Köszönöm Lányok :-*

Btiti, annyira bíztam benne, hogy nem így lesz,nagyon sajnálom :(

Bettus, ezt én derítettem ki a tüneteim alapján, mert a doki a kórházban annyit mondott miután kiderült, hogy nem vetélés, hogy "menstuálni otthon is lehet". Megtaláltam a cikket :
"A menstruációs fájdalom a panaszok erőssége alapján lehet:

enyhe: néhány óráig tartó enyhe hasi, kismedencei fájdalom,
középsúlyos: egy napnál hosszabb ideig tartó közepes erősségű fájdalom,
súlyos: egy napnál hosszabb ideig tartó erős fájdalom, mely gyakran néhány órával megelőzi a menzeszt, és fejfájás, hányinger, hányás, súlyos betegségérzés kísérheti.

Mi okozza a görcsöket?

A prosztaglandin nevű vegyületek ösztrogénhatásra képződnek a méhnyálkahártyában, és normális esetben a méh összehúzódását és a méhnyálkahártya leválását segítik elő. A méhizomban felhalmozódó nagyobb mennyiségű prosztaglandin erősebb méhösszehúzódásokat idéz elő, amelyek nagyobb fájdalommal járnak. A rendellenesen, erősebben (és akár gyorsabban) összehúzódó méhben az összehúzódások következtében a véráramlás akadályozódik, így a méhizom oxigénhiányossá válik, ami szintén fájdalommal jár. A prosztaglandinok emellett hányingert, hányást, hasmenést és gyengeséget, ájulást is okozhatnak.“

Ennek az egésznek annyi előnye van, hogy gyorsabban húzódik össze a méhem, szülés után 3 héttel már akkora volt, mintha nem is lettem volna terhes, viszont iszonyú fájdalmakkal járt.
melyna
2018-09-01 19:55:30

Bettus: nem jó a link...
Bettus13
2018-09-01 18:34:26

Btiti: nagyon sajnálom :( küldöm Neked így az éteren keresztűl is a pozitív energiát!!

Lion: jobbulást kívànok!! Köszönöm, hogy ezt leírtad, mert lehet, hogy nálam is néha ez a helyzet... teljesen ilyen tüneteim vannak néha és most hogy belegondolok a menstruáció környékén fordultak elő mindig... neked ez hormon vizsgálattal derült ki?

Hát lányok én már vagy ovuláltam vagy épp most folyik vagy nem lesz ovulációm ebben a hónapban... ma két féle ovu tesztet is vettem és ezt mutatta... tegnap már majdnem olyan erős volt mint a kontroll csík a második ma meg semmi...

http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/09/0
erikasz
2018-09-01 18:20:23

Jajjj ....Lion annyira sajnállak !!:(:(
Az Úr gyógyítson meg azt kívánom !
Néha azon gondolkodom ....mennyit szenved egy nő fizikailag lelkileg !

Btiti :Rettenetesen sajnálom ....az Úr adjon erőt neked hogy túl tedd magad rajta !!:(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!