Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion: Hát neked sem könnyű :( valami mindíg van :( kitartás!!!!
Btiti: Sajnálom,hogy elment :(
mimike84
2018-09-01 17:59:35
Btiti nagyon nagyon sajnálom :((
anitaa28
2018-09-01 16:57:12
Btiti nagyon sajnálom! Kitartást és jobbulást kívánok neked mind lelkileg mind testileg!
Btiti
2018-09-01 16:49:12
Sziasztok!
Hát a pénteki eredmény 123 betaHCG. Ma már a teszt hómezõ. Elment sajnos.
Lion86
2018-09-01 14:55:49
Meg van egy olyan problémám is (ami szerencsére ritkán jelentkezik), hogy a menstruációkor az ösztrogén hatására prosztaglandin nevű hormon is felszabadul és ha erre valaki túl érzékeny, vagy túl sok termelődik, akkor nagyon erős görcsöket, hányást, hasmenést, ájulást okoz. Tavasszal is volt egy ilyenem. Amikor először volt, pár évvel ezelőtt, azt hittem vetélés, annyira rosszul voltam, pedig vérből kiderült, hogy nem voltam terhes. Lehet, hogy most is ez van.
Lion86
2018-09-01 14:41:11
Nem vagyok most lázas, szerintem az erős görcsök miatt ment fel reggel. Akkor is már éreztem, hogy valami furcsa. Vasat 250-300 mg-ot szedek, azt írattam a dokival, azzal nem lesz baj. Talán az is közrejátszik, hogy most értem el a végleges gyógyszermennyiséget, napi 2 Merckformin, eddig felenként emeltem. Pár nap múlva meglátom, ha még mindig magas lesz a hőm, akkor valami más is van.
erikasz
2018-09-01 14:26:02
A menszesz idején és a fullikuláriszban.... olvastam ha a hő magas gyulladás van a szervezetben !
erikasz
2018-09-01 14:20:23
Lion :Mintha éreztem volna veled kapcsolatban ....hogy valami nincs rendben veled !
Rettenetesen sajnálom ...de ez nem állapot !
Nem egy virust kaptál el ?-most nincs lázad ?
Vagy a gyógyszer mellékhatása lehet ....fel kéne hívni az orvost hogy valami nincs rendben ....nehogy a vasad megint le menjen és azért szédülsz,azért van hányingered !!!
Lion86
2018-09-01 13:47:01
Anita28, érdemesebb a digitális, mert egyértelmű és ugyanennyiért vennél 3-4 másikat, ha találgatni kell. Jobban jársz, saját tapasztalat. És ez nem mutat ki semmi mást, csak a HCG - t, nem úgy mint a sima tesztek.
Lion86
2018-09-01 13:44:33
Köszönöm Erikasz, hát nagyon nem vagyok jól. Fura is volt a mostani vérzésem, de tegnap mintha már befejeződött volna, erre ma iszonyatos görcsök, hányás, hasmenés és újra rendes vérzés, pedig már az 5. nap. Szerintem bekavart a Norcolut és még egyszer meg akar jönni. De majdcsak elmúlik. Remélem ez a ciklus már elviselhetőbb lesz, bár úgy érzem nem igazán jó nekem ez a kezelés meg diéta, pedig a diétát muszáj. Majd meglátjuk novemberben, javult-e bármi is. Azért mértem, de ez sem normális. Szerintem a rosszulléttől ment fel. Holnap kiveszem, ha megint lemegy.
Btiti: Sajnálom,hogy elment :(