Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Christi :Minden 3 hónapban vért vettek tőlem mivel katétereztek januárban ...a kardiologus kéri és eddig sohasem volt a hemoglobinommal baj 3 hónap alatt alakult ki !
Te már 1 éve voltál vizsgálaton ...nem gondolod meg kén nézetni !
erikasz
2018-09-18 19:29:18
Christi:A fehér nyulós váladék ilyenkor fent a hőd és a méhnyak szerintem terhesség nekem is ilyen volt 3 gyermeket szültem !
Nem vagy gusztustalan ez természetes ne nevettesd ki magad !
Christi
2018-09-18 19:23:02
Sziasztok!
Gondoltam megkerdezlek benneteket, hatha valakinek volt mar ilyen “tunete”
Elnezest, ha gusztustalan, probaltam szepen fogalmazni!
Egy hete van vizes folyasom napkozben. Nem olyan mennyiseg, mint peteeresnel amikor nedves erzet van es nem tul komfortos, hanem szaraz erzes, de a tisztasagin latom a foltot. Azt olvastam, hogy mensi elott van ilyen, mert mielott levalna a nyalkahartya, a viz, nedvesseg elobb tavozik.
Itt olvastam, hogy tobben vizsgaljatok magatokat, ezert vettem a batorsagot es par alkalommal en is megneztem mi a helyzez odabent. Hat talan a helyzetet meg tudom allapitani, de hogy kemeny vagy puha, hogy nyitott vagy zart na az nekem meg nem megy:)
Ma este megneztem, az biztos, hogy fent van, hiszen alig ertem el. De mikor befejeztem a muveletet, akkor a kezemen feher nyak volt, ami ugy nyult, hogy kb 10 cm-re is ki tudtam huzni. Na es akkor most fogalmam nincs mi a helyzet?!
Meg fog jonni azert vizes napkozben, vagy meg egy peteeresem lesz, ami nem tudom lehetseges-e?
Tenyleg elnezest a temaert!
melyna
2018-09-18 17:57:29
Christi eddig nagyon szép a görbe,reméljük jó vége lesz :)
mimike hajrá :) most jön majd a várakozós rész...
erikasz remélem jól alakul majd ez a ciklus vége! Drukkolok nagyon!
KittyCat igaz pár nap eltéréssel de ugyanazt várjuk.... ++++ :D ma vagy holnap meglesz nálad biztos :)
GőVica sajnálom :( nem mondom,hogy bármi lehet még ebből,mert azt te érzed.....azért szorítok :)
Edit fel a fejje! Jó kis pihenés után újult erővel sikerülni fog :)
Jashmine érdekes a görbéd......nem tudom hova tenni :( valami biztos bezavart nálad. Reméljük rendeződik és nemsokára sikerül! :)
Többiekkel mi a helyzet? Bocs ha valakit kihagytam de eddig tudtam fejben összeszedni magam :D Nálam nem tudom mi ez az ugrás,mert lh még negatív. Remélem holnap már pozítívat látok :)
Jashmine
2018-09-18 13:59:32
Sziasztok. Nálam helyzet változatlan...
KittyCat
2018-09-18 10:10:43
Edit a mthvai gorbem eleje nekem is ilyen volt, azutan..
Örülök, hogy jobban vagy!
melyna
2018-09-18 09:26:53
Jó reggelt!
Most csak bedobom a görbém,aztán később megpróbálok visszaolvasni :) aktívak voltatok :D
Edit90
2018-09-18 08:44:40
Lion: köszönöm szèpen,igen most tartottam. Már jól vagyok,jobban megviselt,mint gondoltam,de túl vagyok rajta. Ti is sokat segített,nagyon hálás vagyok érte,ès a barátnőim is,akikkel őszintén tudok beszèlni ilyen dolgokról is. A mostani görbe nagyon fura,ma este csinálok ovutesztet,de nem volt eddig ilyen korán,lehet,hogy rosszul mèrtem!? Most dolgozom,igyekszem vissza olvasni,mi tortènt veletek az elmúlt napokban.
GőVica34
2018-09-18 08:39:41
Erikasz az ovu tesztem 12 es 13.cnapon volt pozi. Ugyhogy valojában még csak 12.dpo korul lehetek. De a tesztem is negativ. Barnázok is ami már majdnem véres is.. ugyhogy szerintem elengedem ezt a honapot is.
Christi
2018-09-18 08:30:55
Mimike84 nem adom fel, csak mar ovatosan banok a remenykedessel honap vegen :) de amig meg nem jon, addig bizom!
Viszont te szepet ugrottal
Erikasz nem tudom, ev elejen mikor a haziorvos kikialtott betegnek, mert tuti valahol van valami daganat, akkor mindent megneztek es nem volt gond a cukorral. Nekem inkabb vasam nincs. Dehat nem veletlenul. Ket ciklussal ezelott, koszonhetoen annak, hogy egesz nap alltam es kiszolgaltam a vendegeket otthon, igy egy ejszaka alatt kijott annyi ver mint maskor 5 nap alatt. Parom mar korhazba akart vinni az ejszaka kozepen.
De majd az uj orvos vizsgaltasson ki, nezzunk meg mindent, en nem vagyok ellene!
Te már 1 éve voltál vizsgálaton ...nem gondolod meg kén nézetni !