Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Kittycat: Felteszed nekem azt a görbédet,hogy lássam, mire számítsak?
Jasmine: Én nem gondolom,hogy nálad a letrox okozza a problémát.Sok nő szedi a pajzsmirigye miatt,és pont a hatása miatt áll vissza a ciklus,és eshetnek teherbe.Szerintem ne hagyd abba. Lehet,hogy egész egyszerűen ebben a hónapban nem volt pé,és az utrogestan szedés miatt magasan volt a progeszteron szinted,ezért nem jött meg.
Christi: Nagyon szép a görbéd,szorítok :)
Sziszi:Sajnálom,hogy megjött.Az ovutesztek nagyon hasznosak,hajrá ebben a hónapban :)
GőVica: Sajnálom,hogy neked is megjött.Én úgy szoktam,ha reggel, vagy napközben jön meg,akkor már azt a napot új ciklusnak veszem.Akkor írom csak a következő napra,hogy megjött ha késő este jelentkezik,vagy éjszaka.
Eva: Timesztert még nem próbáltam,sok jót olvasni róla,de tényleg nagyon drága. Én nem tudom,hogy a DM-es vitaminokban valóban benne van e az a mennyiség,amit ráírnak, mert azt nem vizsgálják,amikor piacra kerül sajnos. Így az ilyen készítményekkel kritikusabb vagyok. Én femibiont szedek, a 0-ás nagyon drága, szerintem irreális. Ezért az 1-est szedem, van belőle kéthavi csomag, úgy már elfogadható az ára. Mivel korábban nem volt 0-ás, így erre is az van írva,hogy a babatervezéstől a terhesség 12. hetéig.
Melyna:szépen lement a hőd, hajrá ;)
Mimike: Szépen felfelé tartasz, maradjon is így :)
Fbarbara: Remélem megnyugtatott,amit az orvosod mondott.Semmi gond nincsen nálatok, fogadd el ezt, és megnyugszol biztos,hogy sokat számít majd. Örülök,hogy jó híreket kaptatok :)
Erikasz: Hogy vagy? Mit mondott az orvosod?
Lion: Veled miújság,jól vagy?
Én ma így, ovu még sehol, várakozunk:
melyna
2018-09-20 09:19:44
mimike szépen fent vagy :) így maradjon!
fbara gratulálok a jó eredményekhez! :) azért gondolom ez kicsit megnyugtat. Lehet nem is kerül sor az átjárhatóságira,csak várat magára a baba :) De annál nagyobb lesz az öröm ha végre sikerül! Szurkolok :)
fbara90
2018-09-20 08:53:30
Sziasztok! :)
Voltam tegnap az orvosomnál. Nagyon megdícsérte az eredményeinket, az AMH értékemtől egyenesen odáig volt :)))
be kell jelentkeznem a kórházba a nőgyógyászati ambulanciára, valami főorvosi bemutatásra, mert a főorvos úr átnézi a papírjaimat, meg fenntartja a jogot, hogy ő is megvizsgáljon...és ezután ott adnak majd időpontot a laparoszkópiás átjárhatósági vizsgálatra, amit az én saját orvosom fog elvégezni, köldökön keresztül!! :-O :-O :-O. jövő héten szerdán bemehetek a kis papírjaimmal időpontért, és állítólag innen 4-6 hét a műtétre bekerülés. :) Hát ennyi. Ha átjárható vagyok, marad a további próbálkozás..
Megint azzal nyugatott a dokim, hogy ne aggódjak, 1 éven belül 80% az esély a fogantatásra, 2 éven belül már 90%. Igazából 100% ugye nem lesz soha, de egyre közeledünk :D hát most ezekre a kulcsmondatokra fókuszálok :) addig eltelik mégegy ciklus, talán majd most sikerül... :)
Papíron semmi akadálya a természetes fogantatásnak, annyira tökéletesek az eredményeink. :) remélem szervrendszerileg is minden rendben :-O de hát ez majd kiderül.. :)
Köszönöm, hogy elolvastatok! :)
mimike84
2018-09-20 07:59:44
Jo reggelt :)
Ma igy...
melyna
2018-09-20 06:56:17
Jó reggelt!
Mi a helyzet? Ki hogy áll?
Én ma így
GőVica34
2018-09-19 20:23:48
Szedtem a Trimesztert.De semmi ugyanolyan mint masik vitamin.Plusz én sokallottam az árát.Én most a DM-es AZ MAMA vitamint szedem.Sokkal jobb mint a Trim.Jóval olcsobb és 2havi adag van egy dobozban.
Eva114
2018-09-19 19:35:02
Sajnálom csajok ,:( esetleg ezt a trimesztert kipróbáltàtok már? Állítólag nagyon jo,csak nagyon borsos ára van ..
melyna
2018-09-19 16:05:14
GőVica sajnálom :( Én vártam mindíg estig,hogy mennyire erős.....ha nem csak pecsételgetés akkor aznapra írtam.
GőVica34
2018-09-19 15:31:57
Csajok megjött.Ezt még a mai napnak irjam be? 1.nap?
Elkezdem most a cickafark teat inni...hátha segit.Hétfòn dokihoz bejelentkeztem.
Margaréta88
2018-09-19 15:01:02
Fbara: most kicsit utána olvastam, amit írtál. Eddig még én ezekre a vizsgálatokra nem gondoltam, de most már elgondolkodom rajtuk. :D Olvastam, hogy azoknál, akiknél valamilyen autoimmun betegség felfedezhető (persze nálam ez is van), ott ajánlatos elvégeztetni az ilyesmiket is. Na akkor, amilyen szerencsém van, még a végén ez is utolérhet. Mindenesetre köszi az infót, utána fogok járni. :)
Kittycat: Felteszed nekem azt a görbédet,hogy lássam, mire számítsak?
Jasmine: Én nem gondolom,hogy nálad a letrox okozza a problémát.Sok nő szedi a pajzsmirigye miatt,és pont a hatása miatt áll vissza a ciklus,és eshetnek teherbe.Szerintem ne hagyd abba. Lehet,hogy egész egyszerűen ebben a hónapban nem volt pé,és az utrogestan szedés miatt magasan volt a progeszteron szinted,ezért nem jött meg.
Christi: Nagyon szép a görbéd,szorítok :)
Sziszi:Sajnálom,hogy megjött.Az ovutesztek nagyon hasznosak,hajrá ebben a hónapban :)
GőVica: Sajnálom,hogy neked is megjött.Én úgy szoktam,ha reggel, vagy napközben jön meg,akkor már azt a napot új ciklusnak veszem.Akkor írom csak a következő napra,hogy megjött ha késő este jelentkezik,vagy éjszaka.
Eva: Timesztert még nem próbáltam,sok jót olvasni róla,de tényleg nagyon drága. Én nem tudom,hogy a DM-es vitaminokban valóban benne van e az a mennyiség,amit ráírnak, mert azt nem vizsgálják,amikor piacra kerül sajnos. Így az ilyen készítményekkel kritikusabb vagyok. Én femibiont szedek, a 0-ás nagyon drága, szerintem irreális. Ezért az 1-est szedem, van belőle kéthavi csomag, úgy már elfogadható az ára. Mivel korábban nem volt 0-ás, így erre is az van írva,hogy a babatervezéstől a terhesség 12. hetéig.
Melyna:szépen lement a hőd, hajrá ;)
Mimike: Szépen felfelé tartasz, maradjon is így :)
Fbarbara: Remélem megnyugtatott,amit az orvosod mondott.Semmi gond nincsen nálatok, fogadd el ezt, és megnyugszol biztos,hogy sokat számít majd. Örülök,hogy jó híreket kaptatok :)
Erikasz: Hogy vagy? Mit mondott az orvosod?
Lion: Veled miújság,jól vagy?
Én ma így, ovu még sehol, várakozunk: