Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-09-19 14:26:18

Fbara köszi :) Nem lehet nem görcsölni rajta....mikor már azért jó pár hónap eltelik,jóformán mindent kipróbál az ember és semmi :( De sikerülni fog!
Mindenkinek kitartás!! Kívánom,hogy hamarosan tele legyen a fórum + tesztekkel :))))
fbara90
2018-09-19 13:47:02

Ő nagyon jó doki melyna, én elégedett vagyok vele. Rendes,lelkiismeretes és normális, ő biztos tovább küld a megfelelő vizsgálatokra, amit tud azt meg ő is elvégzi. Ha kérdezel, türelmesen elmagyaráz mindent. :) Az inofolicot bizti ajánlani fogja, állítólag nekik is az segített, mikor nem jött a baba, meg a kedvenc mondata, hogy ne görcsöljünk azon hogy megint nem jött össze.. de ezt neki is elmondtam,h aki nagyon szeretne babát, nem tudja csak úgy félrepakolni.. Vagy ha valaki rájött hogyan lehet, ossza már meg velem is légyszi :D :D :D
Remélem mindennyiunknál kikderül mi a baj okozója. :( Első babára várunk, borzasztó érzés, hogy nem sikerül. :( állítólag annak fáj az átjárhatósági, akinek van is elzáródása.. akinek nincs, annak meg se kottyan, csak kicsit kellemetlen. Reméljük nincs gond vele. akkor fellélegezhetnék végre, hogy én is jól vagyok. Győrben ezt a vizsgálatot állítólag altatásban végzik,azt olvastam mindenhol a neten fórumokon. Így legalább nem érzem ha fáj :(
Jah és én is olvastam a Nóri könyvét :D
melyna
2018-09-19 13:37:20

Fbara remélhetőleg nem kerül sor átjárhatóságira,mert azt olvastam nagyon rossz :( de persze a babáért mindent! :) Párom vizsgálatain mi is túl vagyunk minden oké nála,de engem 2 vetélés után sem hajlandó elküldeni sehova. Nem ijesztegetés képpen,de olvastam olyanról is hogy összeférhetetlenség én már ettől is félek :D :( már a lombikon is gondolkodtam,miután nagyvonalakban olvastam Ördög Nóri történetét. jahh.... 17.-én megyek én is ahhoz a dokihoz akihez jársz, az ajánlásodra (Lion) által. Sok sikert!! :)
fbara90
2018-09-19 13:33:30

Köszi Margaréta! :( Figyi nem gondolkodtatok ezen a genetikai kivizsgálaton - összeférhetőség, meg ilyenek? meg esetleg egy hüvelyi ph-t nézetni? állítólag az is befolyásolhatja. Most ilyeneket olvasgattam a napokban .. az ember már minden sz*rra rátalál kínjában. Gondolom neked se kell mondani :S Egy cipőben járunk. Az a baj hogy eddig semmi sem segített...
Jashmine
2018-09-19 13:25:17

Melyna: Köszönöm.
Akkor szedem tovább aztán várok.Jobbat mást ugysem tudok.
Margaréta88
2018-09-19 13:24:16

Fbara: sajnálom! És szerintem egyáltalán nem biztos, hogy nálad van a baj, mert eddig nem jött össze. Nálunk is elvileg minden rendben van mindkettőnknél és mégis a 14. ciklust kezdtem a hétvégén. Ki tudja mi van....
Írj majd, hogy mit mondott a doki!!!
fbara90
2018-09-19 13:20:54

Melyna mi már belevágtunk a meddőségi kivizsgálásba, túl vagyunk csomó vizsgálaton. DHEAS, tesztoszteron meg AMH értékekkel kell most visszamennünk már, meg a párom andrológiai eredményével, ami tökéletes :) úgyhogy vszeg nálam van valami baj, pedig az én hormonjaim is rendben vannak. Ha erre a hármasra is azt mondja hogy jók lettek, akkor átjárhatósági vizsgálatra megyek már. Erről fogunk este egyeztetni... :( :S
melyna
2018-09-19 13:12:34

Fbara elvileg 1év sikertelenség után elkezdenek a dokik komolyabban vizsgálódni.... legalább is nekem azt mondta ha addig nem lesz semmi januárban menjek és akkor foglalkozunk a dolgokkal. Majd írd meg mit mondott.. kíváncsi vagyok :)

Jashmine letrox ilyet nem csinál,max rendberakja az értéket. Nekem 5,4 vagy hogy volt az értékem....2hónap alatt 2,4re levitte napi egy tabletta. Ciklussal semmi bajom nem volt. Mivel írtad,hogy elkezdted szedni az utrogestant szerintem inkább az kavarhatott be,mivel nem voltál biztos az ovuban sem.
Jashmine
2018-09-19 12:48:19

Melyna: TSH : 5.24. Erre irták fel lentebb húzni. Napi fél szemet.
Soha ennyit nem késett mint most.Már csak erre tudok gondolni, h ez okozza.Nekem mióta menstruálok mindig oramű pontosságra megjött 26-28 napra.Nagyon régen vezetem a hőmet, azzal se volt soha eddig semmi probléma.Juliusba az egesz havi vérezgetés miatt mentem orvoshoz meghogy 23 napos lett a ciklusom valami oknál fogva.Én azt hittem mindig, hogy a pajzsmirigyem túlműködik.Sokat eszek hizni nem tudok.Fáradt vagyok még a semmit tevésbe is.Állandóan aludnék.És jellemző volt az éjszakai izzadás is.Az endokrinologus szerint alulműködik a pajzsmirigyem kicsit. Ugyhogy én már semmit nem értek.A nőgyógyászok szerint minden rendbe van am. Annyi, hogy citologiai eredményem még mindig nincs kész.
Tegnap amit olvastam viszont elgondolkodtatott.Megosztottam fb-on is. Nem tudom már mit csináljak...Szedjem vagy ne :(
Nem értem a kimaradás okát...
fbara90
2018-09-19 12:00:35

Christi 2017. július óta a 13. ... azóta próbálkozunk sikertelenül. :-/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!