Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-09-18 06:55:41

Sziasztok!
Én ma így, de most rohannomkell, majd későbbvisszaolvaslak titeket.
Sztem ma már pozi lesz az LH teszt, legalábbis remèlem...:) :D
erikasz
2018-09-18 06:29:25

Jó reggelt !
Menszi sehol ..még olyan érzetem sincs !
Mimike :Szép a görbéd !:)

Khristi :Nem tudom mi lehet a baj a görbe gyönyörű ...nem lehet nálad is a cukor ?

Vica :Sajnálom az esést de ez minimális ..még bármi lehet a 18 DPON vagy coverlinéd 36.4 hol van még az !
mimike84
2018-09-18 06:01:54

Jo reggelt :)

Ma igy...

Christi, pedig szép a görbéd, ne add fel!! A hőd fenn van, bármi lehet...
Vica, ne máár... Ugy drukkoltam hogy fenn maradjon :(
Erikasz, sajnálom az eredményt, de legalább tudsz róla és igy lehet célirányosan kezelni
Christi
2018-09-18 05:18:30

Lion86 Szigetszentmiklosnal epitenek egy uj felhajtot az M0-ra, a mostanit lezartak felujitas miatt es magat az M0 is tobb km keresztul felujitjak. Igy egyszerre sok ez... egesz Szigetszentmiklos rajtunk megy keresztul. Mi 4 km-re lakunk a 0-tol, koran reggel munkaba a dugo 2 km es ezt a 2 km tettem meg tegnap 2 ora alatt. Kenyelmesen setalva gyorsabban haladna az ember...
Ma beprobalkozom a 6 oras indulassal, hatha igy beerek 8-ra :)))

A gorbe meg... latod hiaba nez ki jol, ugyanott tartok. Eskuvo utan irany az orvos, talalja ki a doki a megoldast
GőVica34
2018-09-18 05:15:21

Jóreggelt.
Én megyek lefele..a hasam alja is fura.Tuti mensi lesz.
erikasz
2018-09-17 20:50:43

Fbara :Nagyon aranyos vagy te is ...csináltam tesztet ... de negatív ...lehet a cukor miatt ilyenek a hő értékeim ...és amiatt nem jön a menszi !
Lehet pár nap és befejezem a mérést én is !
erikasz
2018-09-17 20:45:42

Edit :Köszönöm hogy segíteni szeretnél te is.. aranyos vagy !
Eva114
2018-09-17 20:36:24

Igen,azt a neten nagyon dicsérik:) csak ez egy 20napos kúra,ha most nem jön össze, akkor az októberi ciklus T kikell hagyni :( azaz pont beleesik a termékeny időszak van,na sebaj , legalább ezt is lezárjuk majd:)

Lion86
2018-09-17 19:48:51

Szia Eva, egyiket sem használtam még, úgyhogy sajnos nem tudok nyilatkozni. Viszont az a Vagilact biztos jót tesz (a neve alapján gondolom tejsavbaktérium van benne), mert rendbeteszi a hüvelyflórát és az nagyon fontos teherbeesés szempontjából. Jó hogy a dokid gondolt erre, mert sokan felírnak gomba/baciellenes kúpot, aztán csodálkoznak, hogy nem javul a páciens, miközben kiírottak mindent, de a természetes állapot visszaállításával már nem foglalkoznak.

Christi, örülök, hogy jól érzitek magatokat a házban :) Biztosan jön most már az lakó is. Ha szép a görbéd, az legalább már jó jel. Én nagyon ronda görbéket tudok néha produkálni :D Útfelújítás van, vagy miért olyan nehézkes a munkábamenetel?

Vica, remélem találsz egy dokit, aki meg tudja oldani a problémát. Fizikai oka is lehet a barnázásnak, de ezzel a jelenséggel úgy általában nem szeretnek foglalkozni az orvosok.
GőVica34
2018-09-17 19:06:36

Lion lehetséges.Most akarok orvost váltani.Mert már nagyon kivagyok...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!