Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi04
2018-09-20 12:14:06

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon és még nem próbálkozunk túl rég óta a férjemmel, viszont szorgosan vezetem a görbém és ezzel kapcsolatban lenne hozzátok kérdésem. Már sok helyen olvastam sokfélét, hogy a hőmérséklet esésének napján van a peteérés, vagy mikor elkezd emelkedni a hő, vagy mikor elérte a csúcsát, stb. Korábbi hónapokban nálam is volt mindig egy kisebb visszaesés az emelkedés előtt, de most nincs. A méhnyaknyákot is vizsgálgattam és vasárnap, hétfőn vizes állagú volt, kedden nyúlósabb, szerdán tojásfehérjeszerű és ma totál semmi. Viszont ma fájdogál a hasam alja. Valahogy időben kicsit el vannak csúszva a tüneteim egymáshoz képest :) Szerintetek volt már peteérésem? És ha igen, akkor mikor? Előre is köszi a segítséget :)
mimike84
2018-09-20 11:38:19

Christi szép a görbéd :)

Én is Gravidázok, annó 7 éve a lányzómnál is azt szedtem, teljesen meg voltam/vagyok vele elégedve, minden laborom makulátlan tökéletesség volt.
Remélem igy is marad majd, 28-án megyek laborra...
Most is szedem, május vége óta, akkor hagytam abba a fogigátlót...
Lion86
2018-09-20 11:15:38

Tök úgy néz ki, mintha lett volna ovum, pedig nem :D
Lion86
2018-09-20 11:14:18

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, nem akartam panaszkodni, azért nem írtam :D Elkapott vmi torokfájás, köhögéses takonykór :/. 3 napja barnázok, pedig a gyógyszer mellett nem kéne, szerintem a hőmet az tartja fenn, nem volt ovum, mert akkor magasabb lenne.
A ház ügy meg... 11 féle dokumentumot kérnek már megint, pedig azt mondta az ügyintéző, hogy már csak a szerződést kell aláírni. Ezer helyre kell mennem megint. Közben beteg vagyok és határidős munkám is van. Nagyon elegem van.
Christi
2018-09-20 11:11:50

En femibiont szedek, de a gravidanak utananezek, ha ennyi vas van benne
Christi
2018-09-20 11:10:37

Fbara nem mindig jo mindent elolvasni. En egyszer megneztem egy videot a magzatviz vetelrol... addig azt gondoltam nem felek semmilyen beavatkozastol :)))
Az orvost koszonom, nekem messze van, akkor nem tudom ki ajanlotta Pesten az orvosat itt a forumban.
Margaréta88
2018-09-20 10:47:58

Sziasztok!
Fbara: na ezek tényleg jó hírek, most nyugodj meg! :) A műtéttel ne foglalkozz, ne olvasgass utána, majd ha rákerül a sor, akkor.
Christi: nagyon szép a görbéd, remélem csak korán csináltad a tesztet! :)
Nem emlékszem, ki hozta fel a vitaminos témát, én szedtem pár hónapig a Trimesztert, nagy lelkesen, de sajnos eredménye nem lett, fizettem érte nem keveset. Azóta áttértem a DM-esre, de azt sem szedem rendszeresen. Lehet kellene, de annyi mindent szedek már.
fbara90
2018-09-20 10:32:08

Vitaminokra visszatérve, én Gravidát szedtem/szedek, meg D-vitamint+már 2,5 hónapja Inofolicozom.. :) én azért választottam a Gravidát, mert abban van a legtöbb vas, és én állandóan vashiányos vérszegény voltam. Viszont azóta rendben van a vasam is :) a Trimeszter körül szerintem csak túl nagy a hype :D nem hiszem,hogy többet tudna mint a másikak, de van aki esküszik rá. A dm-es multivitamint nekem legutóbb a fodrászom dícsérte nagyon. :) de nekem nincs tapasztalatom.. :)
fbara90
2018-09-20 10:28:44

Köszönöm Lányok! :)
Megnyugtatott kicsit, igen. :) azért ettől a hasi műtéttől félek, kicsit utánaolvastam, nem kellett volna :D :D altatás, varratszedés, lehet h nem is egy nap benntartózkodás lesz.. van ahol még beöntéssel is "fenyegetnek" meg katáterrel :DD viszont egyúttal méhüregi tükrözést is csinálnak, ami meg tök jó, mert kiderül ha bármi egyéb elváltozás van.. na majd meglátjuk. előre kár izgulni, ugye?!?! :D ...
Christi Győrben van az én orvosom, Dr. Fekete Zoltán. :)
Christi
2018-09-20 10:01:32

Sziasztok!

Melyna megerett az orvoscsere.
Margareta az osszeferhetetlensegit megnezni tenyleg jo otlet, artani nem art
Fbara orulok, hogy jok az eredmenyek, sokat szamit! Annak a nagyon jo orvosnak en is megkaphatnam az elerhetoseget? Az enyem is megerett a cserere igy 25 ev utan...
Mimike megint feljebb mentel, szep!
Edit90 koszonom!
Erikasz, Lion veletek mi a helyzet? Elnezest ha kihagytam valakit!

En ma igy... ma kellene vagy nem kellene megjonnie, reggeli teszt hofeher volt... most mar izgulok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!