Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem megint megjött :'( kezdem a 13. ciklust....
Ma estére van időpontom a dokihoz. :(
Christi
2018-09-19 08:32:50
Erikasz igen, meg fogom nezetni ismet a hemoglobint
Sziszi259 ovu teszttel talan konnyebb lesz beloni a megfelelo idopontot. En is minden honapban elhatarozom, hogy rendelek es utana szepen elfelejtem.
Nalam a mutet ota nincs ovukor folyas, lehet meg nem allt vissza a
szervezetem, lehet nem is fog, de a hő alapjan van ovum...
Govica akkor most egyutt izgulunk :)
Mimike ez szep!
Melyna jo nagy csokkenes...
melyna
2018-09-19 07:02:01
Bocsi rosszra kattintottam :D Így vagyok
melyna
2018-09-19 07:00:22
Jó reggelt!
GőVica szorítok neked!
mimike az mindenképp jó! lefelé ne menj :)
Jashmine ne haragudj de nem tudom már,hogy te mire szeded a letroxot :( alul működik a pajzsmirigyed vagy túl?
Alulműködik akkor magas a TSH szint! Amit a letrox csökkent. Ha túl lecsökkenti akkor van hogy Túlműködik és alacsony lesz a TSH szint. Bár minden tudásom szerint,meg hogy én is szedem megfelelő adagolással nem igazán tud kárt tenni.
Én ma így nagyot estem :)
mimike84
2018-09-19 05:52:19
Jo reggelt :)
Megint stagnálok...
GőVica34
2018-09-19 05:17:42
Jóreggelt.
Ma nem tudtam mérni mert elég nyügös éjszakám volt párom miatt..Pedig jó lett volna most...Viszont semmi olyan jele nincs a mensinek még mint a görcsölés..Este is és most is nagyon szúr a hasam alja jobb oldalt.Meg persze a barnás vérzés meg van...Aggódom..Izgulok...Nem tudom mi lesz.
Jashmine
2018-09-18 23:28:00
Melyna: Olvasgattam cseppet a neten.Tényleg fura a görbém.
Nagy valószínűseggel a Letrox okozza a problémát, most arra jutottam. Ha tul alacsonyra huzza a pajzsmirigy működést, az okozhat vérzés kimaradást.Befolyással van az összes hormonra ez az egy is. Holnaptól nem veszem be..aztán hátha beáll vissza.
Másoltam ki a cikkből:
" Pajzsmirigy alulműködés hatására a hipotalamusz fokozza a TRH (tireotropint felszabadító hormon) elválasztását, ami az agyalapi mirigyben serkenti a pajzsmirigyre ható, serkentő hatású hormon, a TSH elválasztását. A TRH emelkedés hatására azonban az agyalapi mirigyben a prolaktin nevű hormon termelése is fokozódik. A prolaktin túlzott mértékű elválasztása gátolhatja az LH és FSH hormonok termelését, ami a tüszőrepedés elmaradásához vezethet. Ennek néha a menstruáció teljes megszűnése is lehet a következménye."
Sziszi259
2018-09-18 21:21:51
Sziasztok! :)
Nálam semmi különös nincsen... :D Majd lesz, remélem :D
Most fel vagyok készülve, van ovu tesztem is, úgyhogy most arra várok.
Ill. még annyi, hogy beszéltem Csabival és megegyeztünk, hogy megy andrológiai vizsgálatra.
Most már jobban vagyok, megint csak pozitívan :D Vasárnap buliztam egyet, úgyhogy minden feszkó kiment belőlem :D
Melyna, Kitty egyszerre van ovutok :D
Christi drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Amiket leírtál ovu tünetek, bár a hőd nem azt igazolja... lehet Erikasznak van igaza ;)
Most legalább lefoglalod magad a szervezéssel :)
Nekem pl ovukor annyira nem nyúlós a nyák. Ez meg úgy tudom, hogy probléma, vagy rosszul tudom?
Egyébként, ha mensi körül nézed a méhnyakat akkor tudni fogod, hogy milyen az amikor kemény, ill. puha :)
Amandeen nem szabad félni! A stimuláció reméljük hatásos lesz! Csak pozitívan! :) Tudom, hogy mondani könnyű... :/
Mimike a stagnálás jó :) Remélem megkapod a várva várt ajándékot! :) A mérés valóban stresszes, de pl nekem mikor kitolódott a ciklusom akkor legalább tudtam, hogy mikor van, mert hamarabbra vártam, de nem jött, így a méréssel biztos voltam benne, hogy legalább van, csak később :)
Nekem sajnos még vasárnap megjött... :/ most újra kezdődik a várakozás...
Lion köszönöm az érdeklődést! Vasárnap, hogy megjött úgy döntöttem, hogy elengedem magam :D Volt egy céges buli, jól éreztem magam, kiengedtem a fáradt gőzt. Most várok megint (remélem most már utoljára)... :)