Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz ez nem jó,látod te is,hogy meg vannak csillagozva az èrtèket,magas mind a kettő. Kíváncsi vagyok,mit mond az orvosok,de tuti adni fog valamit rá,meg dièta. Sajnálom nagyon,de jó,hogy hamar kiderült,lehet,hogy ez a gond nálad,ezèrt nem jön a baba.
erikasz
2018-09-17 15:20:33
Megkaptam az eredményt, nézzétek már meg.
https://kepkuldes.com/images/8b485163e65b1c34534a49d6b749fa55.jpg
fbara90
2018-09-17 15:13:51
Erikasz! Ne haragudj, csak részben vagyok képben, de jó helyen jelöli a görbe az ovudat? Létezhet, hogy 18. dpo-n vagy? :-O
Mert akkor én a helyedben ellőnék egy tesztet! ;-) pláne ekkora ugrás mellett :D Szorítok! :D
mimike84
2018-09-17 10:45:35
Nem írtam még le a hónapot, de érdekes...
A múlt hónapban mértem először hőt, akkor szépen látszott minden, de nem fájt a bimbóm, a derekam úgy mint most... Szerintem megvolt az ovu, remélem a hő is igazolja majd, és feljebb megy... a tegnap lh teszt még elég erős volt, de már nem pozitív
tényleg stresszes ez a méregetés, mert ezen kattog az ember, de ha meg nem mérném, akkor meg tényleg kétségek között lennék,hogy volt-e, ha igen akkor mikor stb... Bejelentkeztem dokihoz, ideje van a cytológiának, majd kiváncsi vagyok mit mond, de még nincs meg az időpontom...
Jövő héten lesz a szülinapom, és 1 héten belül 3db 4 levelű lóherét találtam, peddig eddig soha egyet sem... Nem vagyok babonás, de most jól jönne a szerencse :)
Amandeen, nagyon sajnálom, de drukkolok az ovuhoz!!
Sziszi, Veled mizujs? Teszteltél?
Amandeen
2018-09-17 09:39:03
Csajok, olyan szép görbéket látok, bárcsak az enyémben is lenne peteérés. Nem tudom, most mi ez, lesz-e egyáltalán ovum... még tart a stimulált ciklus, ki tudja, hogy hatottak rám a gyógyszerek....hullámvasút...pffff
Nagyon remélem, hogy van még petesejt tartalékom és lesz saját babám... annyira aggódom, olyan lelombozó volt, amikor a doktornő a petesejt donációról beszélt...nem tudom kiverni a fejemből, úgy félek...pedig még csak 32 vagyok, és POF-ot állapítottak meg...
KittyCat
2018-09-17 08:24:02
Melyna ti is legyetek résen ;)
melyna
2018-09-17 08:04:11
Jó reggelt!
erikasz nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Remélem sikerül :)
Kitty én is azt tudom mondani,hogy hamarosan ovu :)
mimike még ne írd le ezt a hónapot! Lehet kell egy kis idő,mire rendesen megindul felfelé :)
Én ma így
KittyCat
2018-09-17 07:59:36
Erikasz bizony, bizony. Màr gyakorolunk apával :D
Mimike hogy érzed megvolt az ovu?
Sztem nem baj, ha stagnál, majd holnap megint frljebb mész! :)
mimike84
2018-09-17 07:15:46
Jo reggelt :)
Erikasz, micsoda ugrás, remélem hogy nem a cukor miatt :) várjuk majd az eredményt...
Hát nekem ez a hónap elég furi, megint stagnál... :(