Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Nagyon hosszú hetem volt, így nem is nagyon tudtam írni ide, ma reggel akartam bejelentkezni, de aztán itthon hagytam a telefonomat.
Szóval tegnap-tegnapelott volt + az LH tesztem.( clearblue digitàlissal nèzem), a mai hőm alapjàn betette az ovut.
Nem tétlenkedtünk apàval, most màr csak az égieken múlik. :)
Az biztos, hogy tesztrlni csak akkor fogok, ha 1 hete kèsik, előbb nem.
Na olvaslak titeket!
fbara90
2018-09-21 15:03:49
Nem mérek már hónapok óta! :-)
Feltételezett ovu előtt egy nappal voltunk együtt, aztán rá 6 napra, végül meg menzesz előtti este.. a vasam az oké elvileg.
erikasz
2018-09-21 15:00:11
Fbara vagy még a teszt nem mutatta!
erikasz
2018-09-21 14:58:26
Fbara :Szerintem most leszel babás ...!:)
Hőt nem mértél ?
Vagy menszi végén volt egy ovu ami a menstruációra esett ..voltatok együtt pároddal menszi előtt ?
Vagy.. vashiány akkor kevés a vérzés ..de szerintem te nem vagy !
fbara90
2018-09-21 14:53:08
Lion mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! A bankokban hozzá nem értők ülnek mindenfele.. én még nem beszéltem 2 olyan ügyintézővel bankon belül., aki ugyanazt mondta volna! :@ de kitartás, már a finishben vagytok!:) Meglesz az a házikó most már aztán tényleg!!! :)
Erikasz a mai adatoddal én is úgy látom, hogy eddig nem volt ovu, bár a szervezeted próbálkozott. csak a magas hőd volt érdekes. Talán most van a napja! Legyetek aktívak a pároddal! ;-)
Képzeljétek én meg nem tudom mi van.. 1,5 napos volt a menzeszem.. mert fél napot már csak barnáztam, meg ma is csak barnázok. Ez mitől lehet?? igaz hogy a gyomrom pl rosszalkodik napok óta. De amelyik nap megjött is, hómezőset teszteltem.. azért nem gondolom hogy baba lenne.. Túl szép lenne.. :S :D valaki volt már így? azért 4-5 napig ki szokott tartai eddig mindig a menstuációm, mióta nem szedem a fogibogyót.. Tapasztalat??
melyna
2018-09-21 09:55:33
mimike íg tovább!! :)))
Christi eshet a hő bármitől..ez még nem olyan vészes :) ha tovább esik akkor viszont sajna jön a következő ciklus :(
erikasz a görbe alapján biztos nem volt peteérés :( De talán akkor most majd az lesz mert a tünetek,na meg a teszt is igazolja :) hajrá!
Én ma így....szerintem megint a 20ik napon lesz pozi mint múlt hónapban. Teszt még szerintem negatív de talán sötétebb mint tegnap. Viszont tegnap szinte egész nap megjön érzésem volt.....nem tudtam hova tenni. Az mitől lehetett?
Christi
2018-09-21 07:39:29
Sziasztok!
Lion gyogyulj meg minel hamarabb! A haz ugy... nekunk is fundas a hitelunk, de 4 het alatt lement igenylestol kiutalasig. Sajnalom, hogy nektek igy elhuzodik. Sok minden mulik a szemelyi bankaron is, illetve a kozpontban is beleszolhatnak.
Andi04 udv! :)
Erikasz ezt a gorbet...csak pislogok, hogy mi lehet.
Mimike a tied viszont szep!
En ma igy, nem orulok, hogy leesett, nem tudom mitol tud esni a ho, azon kivul, hogy keszuljek arra, hogy megjon.
erikasz
2018-09-21 07:28:51
Mimike :Gyönyörű emelkedés ...nagyon szép !:)
Hát nem tudom be írom az értékeket amit ki vettem ..akkor igy néz ki !
mimike84
2018-09-21 07:11:13
Sziasztok
Ma igy...
Hát Erikasz nem tudom, tényleg ovu elotti esenek tűnik, főleg ha a teszt és a nyák is igazolja...
erikasz
2018-09-21 06:42:04
Jó reggelt !
Én ma igy... tojcsi folyás .méhnyak fent ..hő leesett ..menszi érzet nincs csak szurkálás a bal oldalon,fejfájás ,derék hát fájdalom ovu fájdalom !
Tegnap este 21 órakkor csináltam LH tesztet pozitiv volt belemártottam és hamarabb kijött mint a control csík majd leesett róla !
Már arra is gondoltam nem repedt meg ..és most lesz ovum !
Lon : Mit gondolsz ?
Vagy a cukor csinálja ?...de akkor nem esne le a hőm ..egy szintben maradna ...vagy én nem tudom !
Nagyon hosszú hetem volt, így nem is nagyon tudtam írni ide, ma reggel akartam bejelentkezni, de aztán itthon hagytam a telefonomat.
Szóval tegnap-tegnapelott volt + az LH tesztem.( clearblue digitàlissal nèzem), a mai hőm alapjàn betette az ovut.
Nem tétlenkedtünk apàval, most màr csak az égieken múlik. :)
Az biztos, hogy tesztrlni csak akkor fogok, ha 1 hete kèsik, előbb nem.
Na olvaslak titeket!