Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitty,mimike szép görbék!! :) hajrá hajrá :D
Andi ne aggódj! Nincs 2 egyforma görbe.....még bármi lehet :)
erikasz tudom,hogy a reggeli nem jó,de mivel tegnap már elég erős volt a csík gondoltam hátha megtörtént már éjszaka vagy hajnalba és akkor a reggelinek is pozitívnak kell lennie. Kívánom,hogy most sikerüljön neked! :)
KittyCat
2018-09-22 09:05:05
Andi, mimike szèp a görbétek! :)
KittyCat
2018-09-22 09:03:44
Sziasztok!
Èn ma így vagyok.
Chirti sajnálom.. :/
erikasz
2018-09-22 08:21:52
Jó reggelt !:)
Christi : ÓÓÓÓÓ na ne ..nagyon sajnálom az esést.!:(
Vica : vigyázz mert megint sok az esésed 0.3 tized ovu is jöhet ..!
Melyna: A reggeli vizelet nem jó...LH tesztet reggel 8 tól este 10 ig !
Andi :Szép a görbéd !:)
Mimike :Csak igy tovább...nagyon szép !:D
Én ma igy :Nem hittem a szememnek ...nekem 20 .án este 21 órakkor volt pozitív a teszt erőssebb a kontrol !
Most negatív ....akkor csak nem magas az LH szintem ...hála az Úrnak !
mimike84
2018-09-22 07:13:33
Jo reggelt :)
Ma igy....
Andi04
2018-09-22 06:26:53
Sziasztok!
Ismét furcsaságok... nekem eddig ovu után mindig szépen fent maradt a höm. Most viszont nem értem, hogy mi lehet ez a csökkenés... Szerintetek? Szép napot mindenkinek :)
melyna
2018-09-22 06:15:53
Jó reggelt!
Kitty múlt hónapban nekem is a pozitív napra tette,ami ugye azért furcsa mert a pozitív nap után 24-36 óra mulva van tüszőrepedés (elvileg). A rendszer sem tökéletes :D
Christi sajnálom ezt a nagy zuhanást :(
GőVica nálad még semmi extra :)
Én ma így............a reggeli LH tesztem nem mutat változást :( ha ma se lesz még pozitív,akkor ez a hónap nem lesz szerencsés szerintem......elég késői lenne úgy az ovu :( Hétfőn lesz a 24.ik napom....elmehetek akkor még hormonvérvételre vagy az már késő?
GőVica34
2018-09-22 05:48:38
Sziasztok.
Én ma igy..
Christi
2018-09-22 04:52:19
Ekkorat meg sosem esett a hom.
KittyCat
2018-09-21 16:56:39
A 36-os hőmet lehet kiveszem majd,ott nrm aludtam túl jól éd így jó csúnya. Mondjuk azt nem értem, hogy ha tegnap és előtte volt pozi, akkor hogy leheti be tegnap előttre az ovut?:) :D
Andi ne aggódj! Nincs 2 egyforma görbe.....még bármi lehet :)
erikasz tudom,hogy a reggeli nem jó,de mivel tegnap már elég erős volt a csík gondoltam hátha megtörtént már éjszaka vagy hajnalba és akkor a reggelinek is pozitívnak kell lennie. Kívánom,hogy most sikerüljön neked! :)