Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Christi
2018-10-05 10:27:32

Sziasztok lanyok!
Sziszi259 koszonom az erdeklodest, igen olvaslak benneteket, de bevallom most par nap kimaradt. Lattam a gorbed, szep!
Nalunk egy het mulva lagzi, dolgozunk, rohangalunk, tancot tanulunk :)
Melyna most nekem is 3 napos volt a ciklus, nem is hianyzott, hogy hosszabb legyen :)
Erikasz jo hosszu ciklusod volt, jobb is ha megnez egy orvos.
Lion egyszer mar csak a vegere ertek a hazzal kapcsolatos intezkedesnek es jon egy nyugodtabb idoszak!
Elnezest, most nem tudok mindenkinek irni, mindent nem tudtam meg visszaolvasni :(

En ma igy... az a ket ronda magas ertek a mult hetvege, alig aludtam azt is rosszul, lehet ki kellene vennem a gorbebol...
Tegnap este lefekveskor mertem egyet, 36,2 volt, reggelre viszont megemelkedett, gondolom ejjel volt peteeres, nem tudom nem-e volt keso, de reggel felebresztettem a parom, mondtam ne aludjon, hanem szeretgessen meg:)))) elotte 3.-an szerdan este voltunk egyutt, valamelyik csak beer... jo lenne!
Jashmine
2018-10-05 10:09:49

Sziasztok!
Ennyire még nem örültem neki, de megjött.
Utolag se jelölte be az ovut, de ovutesztel és nyákból legalabb tudom mikor volt, és azt, hogy legalabb volt.
Most az uj tablazat legalább normális ciklust hozott fel.Remelem így is lesz, h 27 napos. Van tesztem, megegyszer nem kezdek hamarabb a gyogyszerbe.
Kittike60
2018-10-05 10:05:46

erikasz:Én szerintem a digitális nem pontos..en a helyedben maradnek a hagyomanyos lazmeronel..sztem sokkal pontosabb gorbet fogsz kapni :)
KittyCat
2018-10-05 09:52:24

Lion ez nem hangzik túl jól. Kitartást nektek!
Edit, Anitacool, többiek?
Lion86
2018-10-05 09:27:37

Sziasztok!
Röviden : nem jött meg (Norcolut után 14 nappal sem), teszt negatív, ovu sem volt. De a ház miatt már olyan újabb idegeskedés jöttek/jönnek, hogy egyelőre nem is akarok a baba témával foglalkozni.
erikasz
2018-10-05 09:24:36

Melyna : Legalább nem izgulok egyedül !:D
Nekem még nagyon sok a menszi ..nem győzöm cserélni a betétet ..de ennek is örülök mert rendesen kitisztulok a hosszú ciklus után !
Ha elmúlik rendesen nőgyógyász citologia ismétlés HPV miatt ...de nem lesz baj tudom minden rendben lesz !
Jó kicsit izgulok ..de hiszem Isten meggyógyított már !
Nem érzem mint utólag menszikor hűvelyi égő lángoló érzést !

Vica :Neked voltak az elmult menszikor ilyen érzésed ?
melyna
2018-10-05 08:19:01

Jó reggelt mindenkinek!

Jashmine sajnálom az eredményt :( reméljük helyrejössz és megjön nemsokára,hogy új tiszta ciklust kezdhess :)
erikasz örülök,hogy megjött...kicsit megnyugodhatsz :) Így ebben a ciklusban majdnem együtt izgulhatunk! :)
GőVica még semmi nincs veszve :) a krémes folyás meg ha más tünet nincs akkor normális :)
Sziszi továbbra is fent? mert eddig jó ;) szorítok!
KittyCat sajnálom hogy lejjebb ment,de ez még nem vészes,főleg ha nem aludál jól. Drukkolok neked!
Bocsi,hogy sokmindenkit kihagytam,de már alig tudtam követni az eseményeket :)

Én ma így semmi extra....viszont a gyenge 3napos menszi kicsit zavar :(
erikasz
2018-10-05 08:04:42

Kittike :Szerintem a mai hőd nem aktuális ...mivel a sok fent lét megzavarja a bazális hőt ...vedd tárgytalannak nem jó !
Vedd ki holnap több lesz !
Szép a görbéd nagyon ..szép egyenletes

Akkor maradjak a hagyományosnál ..azt mondod ?
Nagy a különbség és menszikor felmenni a hőnek nem jó ...csökkeni kellene nem feljebb menni !
Lehet azért tette menszi napokra az ovum mindig a rendszer !

Csajok reggelre a félkiló is lement 61 kg vagyok már csak 3 kg a cél hogy 58 legyek !
De szerintem a menszi előtt 3 kg -val több súlyú egy nő 52 napos ciklus után nem is csodálkozok !
Sok még a vérzésem de nem darabos ...ennek örülök !

Többiek hogy álltok ?
Lion :Hogy vagy ?
Anitacool :Ugye vissza ment a hőd ?
Vica :Mennyit mértél ?
Jazmine :Megjött már ..?
Lezárnád végre te is ezt a csunya ciklust ...vagy megtörtént az ovu ?
Edit :Mennyit mértél ?..nagyon szép a görbéd !
Kittike60
2018-10-05 07:36:04

Jo reggelt!
erikasz:Valoszinuleg az egyik nagyon pontatlan..en mikor kprobaltam a digitalist volt,hogy 0.5 tizedes kulombseg is volt..Engem csak osszezavart es maradtam a hagyomanyosnal..
kitticat:meg van remeny,ameddig nem jon meg.. en is teljesen igy jartam mint te..csinaltam ma reggel tesztet negativ es elis indult visszacsokkeni a hom..bar 6 oranal tobbet en sem aludtam es felkeltem minimum 5x ezalatt a keves ido alatt is.. Drukkolok nagyon! :) Szep napot csajok
Azn gorbem mara:
erikasz
2018-10-05 07:31:39

Sziszi :Sajnálom a negatív tesztet !!:(
De mig nem jön meg van remény.. az a 0.2 tized semmi .. nem is aludtál jól !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!