Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-10-04 06:48:42

Sziszi teljesen ki vagyok hülve...olyan hideg vagyok...
Anitacool
2018-10-04 06:46:18

Hű Kitti, ez nagyon szép! Teszt? Nah? Ma sem?

Az én történetem túl szép lett volna, hogy igaz legyen. Lejjebb mentem, na de így 15 hónap után meg sem lepődök, ha megjön majd hétvégén :-/
Sziszi259
2018-10-04 06:44:59

Sziasztok!

Vica ha rosszul alszol akkor magasabbnak kéne lennie az értéknek. A hideg meg elvileg nem befolyásolja a hődet, legalábbis valami ilyesmit írtak a csajok a múltkor.

Kitty nagyon szép! :)

Én ma így
GőVica34
2018-10-04 06:27:40

Hű Kitty nagyon szép görbéd van.
Rendben akkor azért beirom.
KittyCat
2018-10-04 06:15:29

Sziasztok!
Vica sztem azért írd be, aztán majd kiveszed, vagy nincs adattal odakommenteled, hogy amúgy ennyi volt.
Én ma (is) így.
GőVica34
2018-10-04 05:36:52

Sziasztok.
Segitsetek.Eljöttünk Németországba ahol apu lakott és dolgozott.Haza visszük a cuccait.Nagyon hideg van itt a szállásukon nem megy a fűtés és kanapén aludtunk.Nem túl jól nagyon sokat forgolodva és sokat félálomban.A mai mérésem alacsony lett.Szerintetek beirjam?Eddig ilyen volt.
erikasz
2018-10-03 21:51:18

Mimike :Nálam is igy volt ...nem kell megijedni csak a meglévő méhnyálkahártya ami még bent maradt levált ...örülni kell mert rendesen
kitisztulsz !
mimike84
2018-10-03 21:19:22

Adjatok tanácsot mert ilyen még soha nem volt....
Ugye pénteken megjött, tartott vasárnapig, elég enyhe volt...
Hétfő, kedd semmi, ma ugyszintén semmi majd most este megint verzek...
Semmi görcs, mensi szerű érzet....
Mi lehet ez? Két nap semmi után újra?
erikasz
2018-10-03 15:03:28

Megjött ez már nem kétség rendesen ..csak igy bumm...szaladtam a vécére mert éreztem valami folyik !
Új hónap végre.... lezárhatom ezt a bizonytalan görbét !
melyna
2018-10-03 08:55:44

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de nem tudok mindenkinek külön írni :) úgyhogy így egybe drukkolok nektek :) Viszont Kitty ez nagyon szép! Drukkolok! Szerintem várd meg a leghosszabb ciklusod utolsó napját a teszttel,akkor már szerintem tuti lesz. Én aznap már erős pozit teszteltem :)
Nálam semmi extra...bár rövidnek bizonyul ez menszi,mert már épp hogy csak van valami.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!