Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kittike60
2018-10-04 18:02:13

Igen olvastam,hofy utolso pár nap leesik elötte vagy aznap!Remelem mar ezt a 3 napot kibirom magasabb hovel es azt irhatom,h pozit teszteltem :)
Kittike60
2018-10-04 18:00:42

Edit90.Nem teszteltem es hőt sem mértem eddig.Orvoshoz jártam fél év próbálkozás után,hogy miért is nem sikerül,mert az első babám elsőre jött!Nem adtam nagy jelentőséget,a doki is megnyugtaton előfordul,hogy marad ki peteérés!Na most elmentem egy új dokihoz aki mondta hogy minden reggel hőt vezessek.Szedem a trimesztert és a Gynositolt ajánlotta!Éreztem is mikor volt peteérésem edfig sosem :) Azt mondta,hogy a legelején kezdjük és hónaprol honapra tovabb ha nem jon a baba!Roviden ennyi a tortenetem
Edit90
2018-10-04 17:44:06

Kittike: Eddig is mèrtèl hőt?Honnan tudod,hogy sosem volt peteèrèsed? Ovutesztet használsz?Ez a görbe eddig jól nèz ki,de általában az a tapasztalat,hogy az utolsó pár nap mutatja,hogy meg fog e jönni,vagy nem. Ha holnap is ilyen magas hőt mèrsz,ès holnap után is,akkor bizakodhatsz. :) Ha csökkenni kezd,az általában mensit jelez.Szorítok neked!:)
Kittike60
2018-10-04 17:11:17

Köszönöm szépen a gyors választ nagyon aranyos vagy!Tudom,hogy lehet bármi,remélem jól alakulnak a dolgok!Most már itt fogom vezetni,most találtam rátok,és hogy ez legalább egy élő forum :) Én is nagyon drukkolok mindenkinek :)
Sziszi259
2018-10-04 16:57:37

Chriti veled mi újság? Ha olvasol minket jelentkezz be :)
Sziszi259
2018-10-04 16:56:32

Jashmine éppen tegnap voltál eszembe :) sajnálom ezt a helyzetet... Nem lehet könnyű.. :/ nem mondott semmit a doki, h miért nem jön meg?

Kittike üdv! :) szép a görbéd, de sajnos egy görbéből lehet bármi... :/ mindenesetre drukkolok! :)
Kittike60
2018-10-04 16:50:16

Sziasztok!Mi 11 hónapja próbálkozunk a babával!Ez az első hónap amiben volt peteérés!Tudom nem vagytok orvosok,de szerintetek a grafikon alapján lehet belölle baba?A ciklusaim altalaban 30-32 naposak.Köszönöm a válaszokat előre is!
erikasz
2018-10-04 15:22:37

Bocsi egy értéket kivettem mert azt hittem jó lesz ...de ilyen idióta kinézetű ..pedig rendesen mértem időben.. nincs mozgás... nincs fény és mégis ilyen ugrálós csúnya !
Alig vártam megjöjjön ..már minden rosszra gondoltam ..hogy már vége a menszinek nem is lesz többé lehet ...!
De én még anyagcserezavarban is szenvedek diabétes 2 es tipusú most derült rá fény !
erikasz
2018-10-04 15:14:13

Lemaradt a görbe
erikasz
2018-10-04 15:13:39

Jázhmine :A mi ciklusunkat összehasonlítva egyforma nekem is HPV -van szerintem az is csinál ilyet a ciklussal .....!
Nézd az enyém amilyen de hála istennek megjött tegnap !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!