Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Nem irtam eddig, mert még azóta se jött meg.
Most tegnap ota viszont ugy erzem megfog, de meg semmi :(
Ma voltam orvosnál.Most lett meg aug. óta a citologiai eredményem.
Azt irták rá, hogy HPV gyanu...Nagy nehezen kirimánkodtam a tipizálást... kifizettem volna inkább, h biztosan tudjam melyik virusfajta.De rendes volt a doki, megoldotta tb-re, mert am nem támogatott, csak ha már megvan a baj :( Am citologiai ismétlést akartak novemberbe ujra.Ami plusz még 2,5 ho ujabb eredményért.
Megvizsgált.Azt mondta minden rendbe talál am.
48 napja jott meg utoljára, most 5.6 mm-es a nyalkahartya...sztem ez keves ahoz kepest, h kiesett 1 ciklus. :(
Sziszi259
2018-10-04 12:02:47
Edit nagyon szépen állsz! :)
Most nem tudom mi a helyzet, mert amióta merek az első kettoben 14 napos volt az utolsó kettoben meg 16. De most is 16-tal szamolok. Viszont egy nappal később volt ovum,mint ahogy a grafikon jelzi
KittyCat
2018-10-04 11:59:57
Edit, úgy érzem, hogy felkészültem, illetve hasonlítgattam a görbéket, egyik sem volt ilyen szép.
Ez volt a halvány pozis tesztem, azt aug 2.-an lottem el, de az ovut nem tuti hogy jól jelöli.
Ehhez a görbèmhez képest a mostani szerintem sokka szebb ésegyenletesebb. :)
Edit90
2018-10-04 11:38:54
Sziasztok!
Erikasz: Végre megjött, és lezárhatod ezt a hosszú kusza ciklust.Gratulálok az újabb mínusz kilóhoz!:)
Mimike: Nekem is volt hasonló,hogy már azt hittem elmúlt,semmi és utána még egy napig volt,és pirosabb vér,mint előtte.
GőVica: Nekem is az a tapasztalat,ha nagyon rosszul alszom alacsony lesz a mérés. Én megjegyzésbe szoktam beírni magamnak, a görbén pedig nincs adatra veszem. Az,hogy hidegebb van a szobában nem szabad, hogy befolyásoljon.
KittyCat: A görbéd gyönyörű,nagyon szépen fent van a hőd. Hányadik dpo-n szokott elkezdeni csökkenni a hő mielőtt megjön? Szerintem nincs kétség, tuti ott van a baba. Van már valami korai tüneted? Felkészültél a tesztelésre,és a pozitív teszt utáni izgalmakra? Nagyon izgulok érted!
Anitacool: Ez az érték még mindig nem alacsony,de persze te ismered a ciklusaid,és hogy milyen szokott lenni a görbe vége,ha megjön. Azért én még szorítok,hogy holnap visszamenjen.
Sziszi:Szépen haladsz, neked mennyi szokott lenni a luteális?
Én tegnap éjjel ügyeltem,többször felkeltettek,és nem is volt meg a 6óra alvás,így nem mértem. Ma reggelre felment a szokásos 37-re,és a mai adattal átrakta a jó helyre az ovut is :) A görbém ilyen:
Sziszi259
2018-10-04 10:15:07
Vica az nem olyan vészes leesés :)
Kitty nem bírsz várni látom :D - de teljesen megértelek :) én sem tudnék. De szerintem most pozitívan alakulnak a dolgok! ;)
Köszönöm a drukkot! :) messze még nem várt ideje... :/
KittyCat
2018-10-04 08:29:54
Sziszi szépen haladsz, szurkolok!
Anitacool te se add meg fel, sztem nem nagy leesés ez. :)
Van egy clearblue digitálispm, holnap reggel, ha fent marad a hőm tesztelek. Remélem mutatni fog valamit, izgulok:)
Anitacool
2018-10-04 08:17:45
Az nem is lóg ki, nyugodtan írd be ;-)
GőVica34
2018-10-04 08:10:38
Most 36.6-ot.:/
erikasz
2018-10-04 07:37:08
Kitty :Nagyon szép ...huuu !:)
Drukkolok neked ...mért félsz a teszttől ...ott a baba hidd el !!:)
Vica :szépen megugrottál !:)
De a hőt befolyásolja a nem megszokott helyen és hőmérsékletben alszol igazad van !
Írd be az adatbevitelbe !
Sziszi : Szépen haladsz igy tovább ...drukkolok neked !:)
Én ma igy ...még nem érdekes ...de majd az lesz !:)
Remélem a cukor is beáll rendesen nálam és rendben lesznek a ciklus hőim ..a diéta seggit már csak reggel vécé után mert ugy szoktam mérni a sulyom 60,5 kg vagyok megint 1 kg lement !
Anitacool :Nem biztos az hogy még megjön hétvégén az a kis leesés te is tudod nem jelenti még azt !
Nem irtam eddig, mert még azóta se jött meg.
Most tegnap ota viszont ugy erzem megfog, de meg semmi :(
Ma voltam orvosnál.Most lett meg aug. óta a citologiai eredményem.
Azt irták rá, hogy HPV gyanu...Nagy nehezen kirimánkodtam a tipizálást... kifizettem volna inkább, h biztosan tudjam melyik virusfajta.De rendes volt a doki, megoldotta tb-re, mert am nem támogatott, csak ha már megvan a baj :( Am citologiai ismétlést akartak novemberbe ujra.Ami plusz még 2,5 ho ujabb eredményért.
Megvizsgált.Azt mondta minden rendbe talál am.
48 napja jott meg utoljára, most 5.6 mm-es a nyalkahartya...sztem ez keves ahoz kepest, h kiesett 1 ciklus. :(