Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Ne gondolj a cisztára szerintem nem... azért inkább ..sokáig is megvolt az is lehet a magyarázat vagy a magas hő progeszteron hiány !
Ezt is olvastam a bazális hőmérsékletben !
erikasz
2018-10-05 16:12:45
Lion :Egy libamájkrémet csak magában ..semmi nélkül reggel kefirt magában és két kocka cukormentes csokit mert már édesség hiányom van mindent édesítővel csinálok és iszok ..599 ft a csoki majd el ájultam !
Este kefirt ettem lila hagymával cikoria kávét iszok cukor nélkül !
Nem értem !!!:(
Lion86
2018-10-05 15:52:23
Erikasz, ez borzasztó. Most már nem is érzem annyira szerencsétlennek magam, látom másra is rájár a rúd. Nálunk az anyagiakkal nem volt gond a válásnál, inkább érzelmileg volt rettenetesen megterhelő több szempontból is.
De te is meg én is találtunk egy csodálatos férfit ezek után, ez azért kárpótol a korábbiakért :)
A cukor tényleg magas még így is. Mit ettél előtte?
Nekem nem hiszem, hogy az idegesség miatt nem jön meg, inkább a diéta meg gyógyszer kavart be, viszont a ciszta magyarázat lenne arra, miért maradt még fenn jó ideig a hőm a gyógyszer után is. Kérdeztem a PCOS fb csoportban is és másnak is a diéta - merckformin első hónapjaiban megkavarodott a menzesze, bár erre senkinél nem volt példa, hogy nem jött meg Norcoluttal.
erikasz
2018-10-05 15:48:47
Editke :Köszönöm szépen neked hogy írtál !
Holnaptól mérni fogom reggel és evés után is !
erikasz
2018-10-05 15:38:56
Lion :Képzeld nekem is vannak nehézségeim megosztom veled !
Sajnos mikor elváltam 2012 juliusában megegyezésben az szerepelt az otp közös vagyis közösen fizessük ...de csak én fizettem .!
Benne maradt a szemét a lakásban és rengeteg számlát csinált viz ,gáz ,villany szemétszálítás !
Minden számla a nevemen van ,védendő fogyasztó voltam és 1 teljes évig egy fillért nem fízetett a számlákba kikapcsoltatni sem tudtam e miatt ..sírva jöttem el a szolgáltatoktól a fiammal !
Azt mondták nem lehet csak egy év mulva mert védendő fogyasztó vagyok !
Megcsinált 44 ezer forint szemétszálítást 145 ezer gázt .és 127 ezer villanyt !
Ezért kitíltották a lakásból..Biróság által használati jog az enyém ... a számlákat nekem kell kifizetni és annyival több százalékban az enyém a lakás mert az fele fele !
Mindegy most ott járok hogy fizetésemből 27 ezret levonnak nyugdijból 18 ezret ehez mit szólsz plussz fizetem részletekben a számlákat ugy hogy nincs jövedelmen egy jó darabig !
Szerintem a cukrom is azért volt sok mert csak gyötrödök !
De párom szeret és nem foglalkozik vele ...a pénz nem minden mindig ezt mondja és megértő szerető társ ő az igazi az Úr adta nekem a sok szenvedés után !
Ha belegondolsz albérletben vagyunk azt is fizessük ...sőt az ő volt felesége hűlyeségét is mert ő sem dolgozik az is egy élősködő volt és még meg is csalta ... mint az én volt férjem engem !
Edit90
2018-10-05 15:23:42
Erikasz az mèg magas èrtèk. 2órával evès után vissza kell mennie 6környèkère. De most már tudod nèzni magadnak,az nagyon fontos. A reggeli èhgyomri a legpontosabb,annak kell 6alatt lennie. Ètkezès után felmehet egèsz magasra is,de 2órával evès után èhgyomri èrtèknek kellene lennie. Írd fel az èrtèkeket amiket mèrsz,hogy be tudd mutatni a szakorvosnak. Vigyázz a gyümölcsökkel,szőlő,banán nagyon emeli. Most voltam továbbképzésen,ès 2napig mèrtük ingyen a patikában aki kèrte,nagyon sok embernek magas volt!
erikasz
2018-10-05 15:15:31
Lion :Nagyon sajnálom hogy még mindig nem oldódott meg a ház és a te problémád sem ...de lehet összefüggés a dologban !
Azért nem jön meg mert ideges feszült vagy ...egy kis citromfű vagy valami ami nyugtat kellene levendula fürdő vagy bár mi !
Nincs neked cisztád abban biztos vagyok !
Vettem délután vércukor mérőt és a gyógyszertárban ki is próbáltuk 7.4 volt a cukrom, de ettem is előtte 2 órával az jó érték ?
Lion86
2018-10-05 14:37:47
Rákérdeztem most a dokinál, hogy miért lehet, hogy nem jött meg a Norcoluttól és azt mondta, valószínűleg ciszta, úgyhogy 16-án megyek vissza hozzá :/
Edit90
2018-10-05 12:46:17
Ma dolgozom,csak berakom a görbèm. Ma kevesebbet mèrtem,de az 5.dpo körül szokott lenni egy nap alacsonyabb. Remélem holnap visszamegy.
Sziszi259
2018-10-05 10:52:04
Kittycat (szerintem) csak hamar teszteltel. De valóban nagyon szép! :)
Erikasz nem tudom melyik a jobb, vagy a pontosabb, de ugye az a lényeg, hogy ne valtogassuk a hőmérőt. De kíváncsi leszek, hogy alakulnak így a görbeid
Melyna köszönöm! Igen még fent :)
Lion teljesen megértelek... De biztosan megoldodik a probléma, szorítok, hogy minél hamarabb! ;)
Christi köszönöm! :) hu izgalmas időszak :)) nem hiszem, hogy késő lenne, de a 3.a is jó időpont! :)
Ezt is olvastam a bazális hőmérsékletben !