Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz: Sikerült!! De jooo vannak még kivételes gorbek amik racafolnak a konyven megirt dolgokra.. Akkor meg hatha nincs veszve semmi es vegre sikerult nekunk is a baboca,de nem elem bele magam :)
Kittike60
2018-10-06 08:35:23
Erikasz ugyan azt irja:/ nem lehet hogy azert mert nem vagyok regisztralva?
erikasz
2018-10-06 08:31:03
Én a másodiknál megtudtam nézni !
Kittike60
2018-10-06 08:30:45
Erikasz:mar igazabol remenykedni sem merek,mert akkir megint nagy csalodas a vege :/ Ez az utolso par nap a leg stresszesebb szamomra,hogy vajon sikerul el ,de mindig megjon a nemvart..
mimike84
2018-10-06 08:28:42
Basszus Kitty ezt nem hiszem el, pedig annyira biztosak voltunk benne, olyan szépgörbe volt :(
Én az ilyen miatt is hagytam abba a mérést, izgul az ember minden nap, titkon kicsit reménykedik, aztán a végén meg ott a csalódás... Nagyon sajnálom
Hát lányok amiket itt olvasok, miken mentek keresztül, nem semmi. Minden elismerésem a Tietek hogy igy kitartotok! Nagyon drukkolok hogy mielőbb mindenki pozi tesztet hozzon!
Nálam semmi extra, 1 napos volt csak ez a plusz vérzés, azóta semmi. Szedem a vitaminom, iszom a málnalevelet és várom az ovut, elvileg jövő hét végére. Maradt 3 lh tesztem, ugy döntöttem hogy azokat azért megcsinálom ha látom/érzem az időt, hogy tuti ne maradjunk le.
Tesómék babát várnak, kb bármelyik nap nagynéni lehetek, de sajnos majd csak decemberben babázhatok mert külföldön élnek.
Kittike60
2018-10-06 08:28:11
Erikasz nem engedi nekem megnyitni azt irja not found :/
az en gorbem most ilyen: