Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-10-06 10:50:20

Lion emlékszel a terhesgörbémre ?
Csak a végét letöröltem ,hogy ne lássam mikor vége lett 8 hetes terhes voltam 2016 március 9 én elvették ..de most okosabb lettem progeszteront kellet volna kapnom... és megmarad nem hal meg !
Ezért halt el a terhességem !
erikasz
2018-10-06 10:33:55

Anitacool : Nagyon sajnálom .:(..de el jön a te időd hamarosan !
Ugy szokott lenni mikor meg sem gondoljuk meglepetés szerűen !

Lion :5,5 lett a cukrom el sem hittem !!
Én is azt hittem hogy babás vagy.. nekem sem volt 36,6 36.7 -től magasabb hőm !
mostani görbém
Lion86
2018-10-06 10:26:54

Sziasztok!
Kitty, sajnos a negatív teszt és a csökkenés tényleg nem sok jót jósol. Pedig én is meg voltam győződve, hogy itt baba lesz. Azért egy kis remény mindig van, nagyon sajnálom, ha megjön.

Erikasz, azt múltkor elfelejtettem, hogy nemrég kaptam ajándékba egy vitaminhoz egy digitális hőmérőt, így már 3 van. Mértem minddel és mind mást mutatott, csak a hagyományosban bízom, abban nem merül az elem stb., szerintem arra adj. Most milyen a görbéd? Nem láttam.

Kittike, ebből még bármi lehet, azért az jó, hogy ma nem lefelé mentél, hanem stagnál.

Mimike, köszönjük. Neked is mielőbbi pozitív tesztet kívánok :)

Sziszi, drukkolok, hogy még magasabbra menj és úgy is maradjon :)

Anitacool, sajnálom, de legalább nem volt már olyan hosszú a ciklusod. Szerintem már nincs messze a cél ;) Hátha majd karácsonyra lesznek pozitív tesztjeink, vagy akkor fogannak majd a babák.

Én azt bánom, hogy belefogtam ebbe a Norcolutos dologba, mert lehet, hogy sikerült volna már, ha nem kavar be a gyógyszer, de ki tudja. A babák úgyis tudják mikor akarnak jönni, nekünk "csak" annyi a dolgunk, hogy várunk és vigyázunk magunkra, hogy jó kis fészkük legyen a pocinkban. Mondani könnyű, de sajnos ezt nem lehet másképp csinálni.
Nem jött meg még mindig, nem tudom mi lesz ebből, de a gyógyszerről most már hallani sem akarok, nem szedem mégegyszer, akármit is mond a doki. Merckforminból is csak napi 1-et szedek a 2 helyett egy ideje és így jobban érzem magam.
Kittike60
2018-10-06 10:19:37

Anitacool nagyon sajnálom,hogy ismét csalódás ért,remeljük hamarosan a te álmod is valora valik :) Kirartas!
Anitacool
2018-10-06 10:03:08

Ez is egy olyan hónap, amikor az álmok nem válnak valóra. 3éve pozitívat teszteltem ezen a napon, ma pedig sajnos meg fog jönni. Túl szép lett volna...
Mostanában megint nem leszek, töltőre kell tennem a lelkem. Csinálok sok szép programot, hogy kicseréljem a szomorú érzéseket vidámra. 15 hónapja hiába várunk. Mindig mondom nektek és most magamnak is: türelem a legfőbb erénye egy anyának. Biztosan tudom, hogy megéri várni. Csendben tanulok mindebből, később még nagy haszna lesz.
Drukkolok mindenkinek csajok! Remélem lesz pár + teszt, mire visszatérek :-)
Sziszi259
2018-10-06 09:46:04

Kittike nem azért mondtam, én is megnéztem :D a te görbéddel nincs baj, Kitty-é viszont úgy néz ki, hogy lefelé megy. De ez sem jelent még sokat. :)
Kittike60
2018-10-06 09:31:12

Sziszi259 Bocsánat,de nem baj megneztem en is.. majd maskor jobban figyelek hogy kinek ir..
Kittycat nagyon remelem,hogy neked is mihamarabb megadatik a pozitiv teszt es betelhesedik az almod..
KittyCat
2018-10-06 09:26:37

Erikasz kisfiú vagy kiscsajszika lett egyébként? :)
KittyCat
2018-10-06 09:23:26

Erikasz megnéztem, tényleg érdekes görbe volt. :)
Kiváncsi leszek, de úgy is kiderül pàr napon belül.
Mimike, engem érdekel is azontúl, hogy a baba miatt vezetem. Most úgy érzem már fel vagyok készülve mindenre, a múltkori után, ott mèg tűkön ültem, most azért nem, persze nagyon szeretnénk már azt a pozitív tesztet. :)
Sziszi259
2018-10-06 09:14:43

Sziasztok!

Én még mindig magasan.

Kittycat tudom, hogy uncsi, de amíg nem jön meg ;)

Kittike Erikasz Kittycat-nek írt, hogy nézze a görbét.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!