Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi :Értelmezd ,neked menszi után leesett 36.2 re attól nézd és most hol jársz azt a 2 db 36.5 ne nézd az érlelődött a tojás utána zuhant !
Sziszi259
2018-10-06 18:01:09
Erikasz igaz! :) ahány terhesség annyi féle görbe :D
erikasz
2018-10-06 17:58:33
Sziszi :Elküldtem a terhesgörbém 0,3 tizedes volt nekem is és terhes lettem az egyéni !
erikasz
2018-10-06 17:57:18
Sziszi :Nálam is annyi volt és 8 hétig hortam a terhességet ..és egyik orvos sem nézett progeszteront !
Sziszi259
2018-10-06 17:46:59
Már néztem amit küldtél csak sosincs időm elolvasni... :/ Ha igaz amit itt írnak akkor nálam most nem lehetséges a terhesség, mert 0,3-0,4 fok a különbség a két fázis között...
erikasz
2018-10-06 17:39:26
Már sokszor írtam csak senki nem jelezte hogy olvasta orosz le forditottam a géppel !
Basális hőmérséklet
erikasz
2018-10-06 17:10:58
NAGY HŐMÉRSÉKLET I. FÁZISBAN
(például 36,8 ° C a szokásos II. fázisban - 37,2 ° C - 37,4 ° C) igazolja az ösztrogén INSUFFICIENCYJÁT, amelyet (például a ciklus 1. napjától a hőmérséklet emelkedéséig napi 1 mikrogramm) kell bevinni.
ALACSONY HŐMÉRSÉKLET II
(például 37,0 ° C-37,1 ° C a normál fázisban - 36,3 ° C - 36,5 ° C) a SÁRGA KARBANTARTÁSA, amely kompenzálódik például a progeszteron (1,0 minden 1% -os oldat / egy izom minden más napban) vagy Turinal 1 nap, egy nappal a menstruáció megjelenése előtt, terhesség esetén 10-12 hétig).
NAGY HŐMÉRSÉKLET
(például 36,8 ° C és 37,6 ° C), miközben a különbség legalább 0,4 ° C, nem patológiás. Ezt az állapotot hipertermikusnak nevezik, és normális egyéni tulajdonság.
ALACSONY HŐMÉRSÉKLET mindkét fázisban
(például 36,0 ° C és 36,5 ° C), miközben a különbség legalább 0,4 ° C, szintén normális egyedi jelenség.
Sziszi259
2018-10-06 17:03:50
Erikasz ez nagyon jó! Hol találtad?
erikasz
2018-10-06 16:57:43
Nézzétek milyen magyarázatot találtam a hőgörbe kiértékeléséről !!!
Leírt - egy olyan ideális, ami meglehetősen ritka. Az eltérések változtathatók, mindegyik jellemző jelzi bizonyos sérelmeket.
A menstruáció során a BT nem csökken, de növeli a krónikus endometritis (a méh nyálkahártya gyulladását). Az I. fázisban (36,6 ° C és magasabb) a magas BT-szint egyik oka az alacsony ösztrogéntartalom (női nemi hormonok), amely a tojás érésének oka ebben a ciklusban.
A BT emelkedése a ciklus közepén több mint 3 napig tart - a tojás vagy nem érett, vagy nem életképes. A terhesség ebben a ciklusban megkérdőjelezhető.
A II. Fázis kevesebb, mint 12-14 nap - a II. Fázis hibája, a tojássejt nem érett vagy gyenge. A szóban forgó termékenyítés.
A II. Fázisban a BT egy vagy több depresszióval rendelkezik (37,0 ° C alá csökken) - a tojássejt elhalt.
A BT menstruáció előtti csökkentése több mint 3 napig tart - a tojás gyenge, a fogamzás kétséges.
A menstruáció hiányzik, és a BT a II. Fázisban több mint 2 hétig tart - a terhesség valószínű jele. Terhességi teszteket igényel.
A menstruáció hiányzik, de a BT 37,0 ° C alá esett - a terhesség nagyon kétséges, legvalószínűbb, hogy petefészek-rendellenességről van szó.
A menstruáció csekély vagy szokatlan, és a BT 37,0 ° C felett van - a terhesség lehetséges a felmondás veszélye közepette. Terhességi teszteket igényel.
A BT 1 és a II fázis átlagos értéke közötti különbség kevesebb, mint 0,4 ° C - a tojás nem érett.
A ciklus közepén kettős emelkedés van: a BT például 1 napig 37,1 ° C-ra emelkedik, majd 1-2 napig 36,8 ° C-ra csökken, majd 37,2 ° C-37,4 ° C-ra emelkedik, és így véget ér - általában az idegen hatások jele 1 emelkedik (betegség, hasmenés, stb. - lásd a különleges jelöléseket).
A ciklus közepén dupla emelkedés következik be: a WT például 2-3 napig 37,2 ° C-ra emelkedik, majd 1-2 napig 36,8 ° C-ra csökken, majd 37,0 ° C fölé emelkedik, de nem olyan stabil, mint általában - a tojássejt közvetlenül az érés után halt meg.
Sziszi259
2018-10-06 12:54:44
Anitacool sajnálom, hogy újra csalódnod kellett! Remélem, hogy sikerül újra olyan pozitívnak lenned, mint a ciklusod elején. Sokunknak adtál ebből a pozitív energiából. És remélem, hogy a "szünet" meghozza a gyümölcsét! :)
Lion köszönöm! :) Remélem, hogy ha abbahagyod a gyógyszert az majd segít!