Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Akkor minden rendben nálam ..de ha a vérzés nem olyan és a hőm holnap magas, akkor csinálok tesztet ..majd meglátom !:)
Mondtam Lion ...!:)
Lion86
2018-10-23 11:59:24
Erikasz, nekem is volt ilyen, hogy csak így a semmiből jött a vérzés. Ez annak a jele, hogy előtte szuper volt a progeszteron szinted, azért nem volt mellfeszülés és a többi PMS tünet. És ha hirtelen esik le a hő, szintén azt jelzi, hogy rendben vannak a dolgok. De azért ha kevés marad a vérzés vagy el el is múlik, lehet, hogy nem árt megcsinálni a tesztet.
Nekem talán tényleg közeledik valami, most csináltam tesztet, mindjárt teszek képet a csoportba.
Ismét megemlíteném, ha van még aki nem csatlakozott és szeretne: FB Csodára várva csoport
erikasz
2018-10-23 11:42:48
Vica :Abban fura ...hogy eddig fejfájás,szédülés , derék hasi fájdalom mellfájdalom már előtte szokott 4 nappal ...most semmi csak a mellem előtte való nap bedurrant !
Azt hittem terhes vagyok ...a tesztet nem csináltam meg... mert a vécére menet reggel korán véres voltam ...pedig a kispohárral mentem a tesztnek venni vizeletet ...úgy meg lepődtem... el sem hittem !
Menszi mennyiség még kevés ,tisztasági elég világos vizes vér .....de igy hogy felhoztad a figyelmem ....!:)
Meglátjuk ...!:)
erikasz
2018-10-23 11:28:21
Lion :A fel le ugrálás 0,1 tized az a peteérés... ugyan igy volt Melynának és Mimikének nézd meg !:D
Mindjárt fel fog ugrani ..én ugy látom!
erikasz
2018-10-23 11:22:12
Lion :Köszönöm !
Ez amit mondasz ,hogy a kapott gyógyszer szerencse... igaz !:D
Lion86
2018-10-23 11:11:32
Azt nem is meséltem szerintem, hogy kaptam ajándékba 44 tasak Inofolicot és találkoztam pár sztorival, hogy a mástól átvett "cucc" hozott szerencsét néhány lánynak. Bízom benne, hogy nálam is bejön :D
Lion86
2018-10-23 10:56:01
Melyna, Mimike drukkolok, hogy irányt váltsatok, még nincs veszve semmi.
Jozsa, a 9.dpo-n még a jósteszt is korai, lehet még ebből pozitív.
Erikasz nagyon sajnálom, de gyönyörű görbéd volt. Ha így haladsz, már tényleg közel a cél :)
Vica, nagyon szép görbe, úgy néz ki hamarosan ovu.
Nálam még mindig semmi, de jobban érzem magam így, hogy nem szedek semmit az Inofolicon kívül. Meg persze a diétát tartom továbbra is. A hőmérő még egyelőre marad.
GőVica34
2018-10-23 10:47:00
Sajnálom hogy megjött.De ez fura hogy ilyen hirtelen.És miben fura most? Szine?Mennyisége?
GőVica34
2018-10-23 10:46:02
Jaaj Erikasz aranyos vagy és nagyon kedves.Mindig segitőkész.
Bárcsak ezek utánis ilyen jól alakulna a görbém..Viszont ha nem akkor befejeztem.Se hőmérőzés se ovu tesztelés.Ez tuti!!!!
erikasz
2018-10-23 10:35:17
Jó reggelt !
Sajnos reggelre megjött ...igy még soha ...hogy jele sem volt !
Megváltozott a menszeszem másabb formába jött meg nem fájt semmim csak a mellem 1 nappal előtte !
Mióta a diéta az egész szervezetem más lett ....ez a hónap nem volt síkeres ..de a következő az lesz !:)
Gyönyörű volt a görbém, ilyen soha !:)
Ez is a diéta a cukor megvonás eredménye !
Most olyan hosszú volt a ciklusom 23 nap mint régen volt ,már ennek is nagyon örülök !
Melyna ,Mimike : A leesés más is lehet beágyazódás valami pecsételés nincs véletlenül ...mai nap folyamán nézegessétek magatokat ...nagyon szurkolok nektek !
Köszönöm mindenkinek ..hogy velem izgultatok és szurkoltatok nekem !:)
Jozsa :Nagyon szép a görbéd !!:)
Kitty :Ebből ovu lesz !
Vica :Ilyen nyugodt görbét ....ez szuper jó ! :)
Kivehető rögtön az ovuláció ..mert az mindjárt itt lesz !
Lion :Tedd a belátásod szerint ahogy te érzed magad ,ha neked nem jók a gyógyszerek akkor ne szedd ...a te szervezeted érzi !
Köszönöm hogy velem izgultál nagyon jól esett !!
Mennyit mértél ?
Lion :Akkor minden rendben nálam ..de ha a vérzés nem olyan és a hőm holnap magas, akkor csinálok tesztet ..majd meglátom !:)
Mondtam Lion ...!:)