Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna :Csináltam tegnap,tegnap előtt 30 ml LH tesztet ,de szerintem ez még negativ mert csak halvány !
A 11 DPON már nagyon erősnek kellene leni-e ha van baba !
Még azon is gondolkodtam nem e a ciklus 12 napján lökődött ki a pete akkor még csak a 9 DPON vagyok !
De már nincs se LH tesztem se HCG tesztem !
Hétfőn esetleg !
Lion86
2018-10-21 08:57:59
Köszönöm Lányok :)
Erikasz, nagyon örülök, hogy feljebb ment, alig várom, hogy szép pozitív teszt legyen a vége :)
melyna
2018-10-21 08:49:19
erikasz nem tesztelsz? vagy még korai lenne?
melyna
2018-10-21 08:47:49
Mimike neked is még mindíg! :) Ma jobban vagyok már :) tegnap este úgy éreztem meggyulladok :) Meglátjuk mi lesz estefelé mert akkor szokott mindíg roszabb lenni.
Jozsa akkor jelöld be hogy megfáztál vagy beteg voltál akkor azt hiszem nem számítja a rendszer.
Lion jót fog tenni a szünet! Kicsit talán kikapcsol. Legjobbakat kívánom neked :)
erikasz
2018-10-21 08:46:01
Én ma igy ...most reggel ment el a vendég a húgom nálunk töltötte az egész napot és éjszakát !:D
Jól éreztük magunkat ...páromnak volt a születésnapja a 48 évet töltötte !:)
Lion :Nagyon sajnálom ami veled történik ...tudom erős nő vagy ...de nem e gyógyszerek mellékhatása ...vagy a front !
Nagyon szépek a görbéitek öröm rá nézni !!!:D:D
mimike84
2018-10-21 08:42:58
Lion, lehet igaza van a férjednek! Jol teszed hogy tartasz egy ilyen hónapot, és ki tudja, lehet ez hozza meg a sikert! Drukkolok!!
Lion86
2018-10-21 08:30:57
Arról nem is beszélve, hogy mióta hőmérőzök (11 hónapja) 4 peteérésem volt, előtte meg 6 hónap alatt mindig megjött rendesen, vagyis volt pé, igaz hosszú ciklusokkal, 38-42 nap. Most meg... Anovulációs ciklusok, napokig, hetekig tartó pecsételés, stb. Most tényleg jobb ha mindent abbahagyok, talán így sikerül.
Lion86
2018-10-21 08:22:58
Jó reggelt!
Nagyon szépek a görbéitek, drukkolok mindenkinek :)
Én tegnap vettem be az első Norcolutot, meg most már Estrofemet is kell szednem. Nem tudom, hogy a hormonoknak köze volt-e hozzá, szerintem inkább lelkileg viselt, de brutálisan kiborultam, üvöltözés, tombolás volt, még a férjem is inkább elment itthonról. Amikor el tudtam mondani neki mi bajom van, akkor az is kitört belőlem, hogy úgy érzem gyógyszerek nélkül már nem is vagyok nő. Erre azt mondta, tartsak egy hónap szünetet és ne vegyek be semmit, még a C vitamint is kidobja, ha meglátja nálam. Ez a hülye kezelés nem ér ennyit, hogy tiszta ideg legyek. Majd legfeljebb később folytatom, de az is lehet, hogy már nem is lesz rá szükség. Most se mérés, se teszt, se gyógyszer meg vitamin nem lesz (csak a vas, mert azt muszáj, meg max. az inofolic marad).
Jozsa85
2018-10-21 07:54:13
Sziasztok!
Faj a torkom,ennek a hőnek most nem hiszek. :(
GőVica34
2018-10-21 07:52:48
Sziasztok.Én ma is igy...
Plusz erős krémes folyásom van már most korán reggel...
A 11 DPON már nagyon erősnek kellene leni-e ha van baba !
Még azon is gondolkodtam nem e a ciklus 12 napján lökődött ki a pete akkor még csak a 9 DPON vagyok !
De már nincs se LH tesztem se HCG tesztem !
Hétfőn esetleg !