Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, továbbra sincsenek jó híreim. Kicsit félrevonultam.
Augusztus óta nem volt peteérésem, de egyszer már megjött a lombikos hormoninjekciók óta. Félek, hogy azok a hormonok most jól bekavartak az amúgy is rendszertelen ciklusaimba, olyannyira, hogy most már peteérés sincs... úgyhogy kezdem feladni a reményt... bár az is lehet, hogy a sok stressz miatt van ez most így,de amúgy nem tudom, hogy a stressz okozhat-e egyáltalán peteérés kimaradást... ja, és hogy továbbra se menjen minden zökkenőmentesen, szeptemberben volt egy szép felfázásom, véres vizelettel...antibiotikumoznom kellett! Mert ez ugye nagyon hiányzott... de most már jól vagyok.
KittyCat
2018-10-21 21:34:36
Èn most értem az izgis időszakhoz, ma pozi is volt az LH teszt.
KittyCat
2018-10-21 21:33:57
Lion lehet jobb lesz pihenni kicsit, de tènyleg ne tűnj el. :)
Sziszi lassan alakulsz te is. :)
Jozsa sztem is írd be a megfàzást.
KittyCat
2018-10-21 21:30:23
Melyna, mimike erikasz szèp a görbétek!!! :)
Hajrá-hajrà nagyon szurkolok nektek.
Christi
2018-10-21 16:45:13
Sziasztok!
Lion86 sajnalom, hogy kiborultal! Nehez ez a helyzet, es sajnos elofordul, hogy a szeretteinken csapodik :( lehet mar az eleg, ha nem ezen ragodsz, a baba nem a homerozes miatt jon ossze :) kivanom, hogy ne fogyjon el a hited es a kitartasod!
Hu lanyok mennyi szep gorbe! Az igen!
Nekem megjott, most a gyogyszer miatt inkabb nem banom. Jobb igy.
6.-an megyek orvoshoz, egyelore “sima” nogyogyaszhoz, utana majd meglatjuk hogyan tovabb. Sok jot nem olvastam az endometrozisrol. Tb alapon 1-2 ev, vagy maganban azonnal mutenek felmillioert...
Lion86
2018-10-21 15:16:15
Köszönöm :)
Eltűnni addig sem fogok és amiben tudok segítek.
erikasz
2018-10-21 14:32:40
Lion :Nagyon is megértelek ...hogy eleged van mindenből !
De te nő vagy.... és szeretetre méltó anya....!
Ha ugy gondolod pihenj kicsit ....lehet jót tesz majd lelkileg testileg !
Mi itt ....tárt karokkal várunk vissza drága Lion !
Sziszi259
2018-10-21 11:24:23
Sziasztok!
Milyen szép görbék! :) megy a drukk mindenkinek.
Jozsa jobbulást! :) írd be, hogy beteg vagy. A holnapi alapján lehet, hogy kiveszi.
Lion valahol megértelek. Tedd azt amit szerinted tenned kell. Ha attól nyugszol meg, hogy nem mérsz, akkor hagyd. Meg minden mást is. Butaság, hogy nem vagy nő, azért mert gyógyszert szedsz. De gondolom erre magadtól is rájöttél :)
Amandeen,Christi, Anitacool, Fbara veletek mi újság?
Lion86
2018-10-21 11:07:00
Erikasz, nem fogom most szedni se a Merckformint, se a hormonokat, vitamint is csak a vasat meg az inozitolt. Most belefáradtam a mérésbe is, na már nem is mértem. Majd lesz amilyen lesz ez a ciklus. Ha megjön akkor majd folytatom, vagy esetleg 2 mensit megvárok és utána.
erikasz
2018-10-21 10:48:00
Lion :Köszönöm neked aranyos vagy !:D
Szerintem a fronthatás miatt volt az ingerültség !
Lion :Abba ne hagyd a mérést ...akkor honnan fogod tudni hogy a gyógyszerek hatnak e ...vagy igazán le állsz velük ?
Köszi az érdeklődést, továbbra sincsenek jó híreim. Kicsit félrevonultam.
Augusztus óta nem volt peteérésem, de egyszer már megjött a lombikos hormoninjekciók óta. Félek, hogy azok a hormonok most jól bekavartak az amúgy is rendszertelen ciklusaimba, olyannyira, hogy most már peteérés sincs... úgyhogy kezdem feladni a reményt... bár az is lehet, hogy a sok stressz miatt van ez most így,de amúgy nem tudom, hogy a stressz okozhat-e egyáltalán peteérés kimaradást... ja, és hogy továbbra se menjen minden zökkenőmentesen, szeptemberben volt egy szép felfázásom, véres vizelettel...antibiotikumoznom kellett! Mert ez ugye nagyon hiányzott... de most már jól vagyok.