Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-10-25 05:58:16

Jozsa :De szép ! :)
Drukkolok ezerrel !:D
Jozsa85
2018-10-25 05:52:36

Jo reggelt!
erikasz
2018-10-25 05:42:21

Mimike ,Józsa .Melyna :Nagyon drukkolok nektek hogy mind hárman babások legyetek ...adja az ÚR !:D
Szép a görbétek nagyon !:)

Tegnap sok alvadt vér távozott... volt közte olyan mint a húscafat szerintem terhes voltam csak elment ! :(
Már most 4.20 -kor mérek, már nem változtatok ,még mindig Kisvárdán dolgozik a párom !

mimike84
2018-10-24 21:06:13

Jozsa lehet még korai volt, továbbra is drukkolok Neked.

Nemrég néztem hogy pont ugyanugy állok mint az előző hónapban, akkor a 13 dpo-n lement a hőm és megjött, hát nagyon bízom benne hogy most nem igy lesz... Meglátjuk.
Jozsa85
2018-10-24 20:32:55

Sziasztok.Elhasznaltam egy Coraxot de full negativ lett.Mondjuk ezt vartam.
GőVica34
2018-10-24 20:13:09

Csajok nekem annyira szúr a hasam alja jobb oldalon..ülve állva...sehogy sem jó.Remélem holnapra is emelkedik még a hőm.
erikasz
2018-10-24 20:01:20

Köszönöm nektek Lion és Anitacool !:)
Akkor megkezdem a gyógyszert meglátom milyen lesz a hatása a szervezetemre !
Majd le írom nektek !

Margaréta :Jó hallani felőled !:D
Köszönöm szépen ... most lelkes is vagyok ..remélem ilyen szép terhesgörbét fogok produkálni ebben a ciklusban !:)
Kicsit csalódtam én is ...ilyen szép görbe és nincs bébi ...de az ÚR igy akarta !:)
Próbára tesz ..hogy reagálok rá !
Neked most fog sikerülni.. mert nem foglalkozol vele annyit !
Diétát szigorúan tartsad !!
Nekem is azért lett ilyen a görbém !
Lehet a mostani görbém végén már + teszt lesz ...!!!:D
Tudod 6 év hosszú ,de kitartó vagyok ....könnyedén túlteszem magam mindig !
Én tudom mért !
Mer az én párom ugyan olyan mint én ...az Isten ad még... ő mindig azt mondja !
Hitünk van, nincs elkeseredés !!:)

Kívánom neked sikerüljön.... az Úr adja... már ebbe a ciklusban !

Margaréta88
2018-10-24 19:08:40

Sziasztok!
Látom vannak ígéretes görbék, remélem pozitív teszt is fog melléjük társulni, én drukkolok nagyon! :)
Erikasz: szép görbéd volt, bíztam benne, hogy nem fog megjönni. Sajnálom, de úgy látom lelkes vagy, csak így tovább. :)
Lion: neked pedig, még ha hülyé is hangzik, jó, hogy megjött, kezdhetsz egy nyugodtabb, gyógyszerektől mentes? ciklust. Próbáld meg mérés nélkül, jót fog tenni. :)
Ja és köszi Lion az érdeklődést, ami a baba projektet érinti sokkal nyugodtabb vagyok, persze most van teljesen más idegeskedni való, de legalább nem igazán érek rá a baba témára. Clostyt szedtem, tegnap fájt szörnyen a hasam, ahogy szokott clostys ovukor, valószínűleg megvolt. Most nincs uh, így nem tudom mit hatott. 2 hét múlva kiderül, mi megtettünk mindent, de nem görcsösen. Nemsokára letelik a 3 hónap, megyek vissza az endokrinologushoz is, diétát tartom és iszom az inozitolt is.
Olvaslak titeket, próbálok azért képben maradni. :)
Anitacool
2018-10-24 17:38:17

Erikasz szerintem sem kell aggódnod a gyógyszer miatt. Jó irányba indultál el, meg kell lennie a gyümölcsének :-)
Lion86
2018-10-24 17:24:26

Erikasz, szerintem ne aggódj a gyógyszer miatt. Nekem az amúgy normális cukorértékeimet rontotta el, viszont neked magas volt előtte, a te esetedben nem indokolatlan a szedése.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!